Mladá Boleslav – Olomouc 6:1 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
6:1 (1:1, 3:0, 2:0)
HC Olomouc
Úterý 04.10.2022, 17:30 • ŠKOENERGO Aréna, Mladá Boleslav • DHL Extraliga juniorů • 2. kolo
Partner:
     
    51:42
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A je tu šestá branka domácích. Moravec adresoval nahození na Frgála, který nedokázal puk zkrotit a dostal se tak k osamocenému VOJTĚCHOVI HRADCI, který prudkou střelou uklidil puk do branky.. Asistence: Moravec.
     
    44:06
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Boleslavští hned zkraje využívají pětiminutovou přesilovku. Osamoceného JAKUBA HRUŠKU našel pasem Hradec a domácí vedou už o čtyři branky.. Asistence: Hradec.
     
    39:59
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    V poslední vteřině druhé třetiny jsme se dočkali čtvrté branky domácích. Jasečko nahrával zpoza brány na osamoceného TOMÁŠE VYROUBALA, který se nemýlil. Asistence: Jasečko.
     
    31:57
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Jasečko sice nevyhrál vhazování, Leden ale dokázal ještě zachytit puk a nahrát Křepelkovi, který dalším přesným pasem našel Jasečka, který překonal Frgála. Asistence: Křepelka a Leden.
     
    24:52
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tak domácí kapitán teď předvedl velkou parádu. Sám prokličkoval přes všechny hráče Olomouce a krásným blafákem překonává Frgála. Asistence: Vyroubal a Vlasák M..
     
    09:17
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Autorem branky je KŘEPELKA. Tak tohle bylo rychlé, máme tu vyrovnání. Domácí kapitán vzal na sebe a překonává Frgála.
     
    06:47
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Autorem branky je FASNER. Rychlá kombinace Olomouce přinesla první branku zápasu. Z kruhu přesně nahrál na Fasnera Matašovský, který se nemýlil.
    Marken.cz

    Tereza Trčková

    Branky a nahrávky: 10. Křepelka (Gardoň), 25. Křepelka (Vyroubal, M.), 32. Jasečko (Křepelka, Leden), 40. Vyroubal (Jasečko), 45. Hruška (Hradec, Křepelka), 52. Hradec (Moravec) – 7. Fasner (Matašovský, Hradil)


    BK Mladá Boleslav: Stuchlík (Hora) – Moravec, Sypecký, Křepelka, Jasečko, Vochvest, Rajgl, Hrouda, Vlasák A., – Vlasák M., Hradec, Malínek, Gardoň, Polák, Hruška, Zvagulis, Vítek, Šachl
    Trenér: Václav Pletka

    HC Olomouc: Frgál (Nowak) – Drábek, Sedláček, Groch, Paníček, Tomiga, Kočí, Galvas – Hradil, Kučera, Janech, Belan, Havel, Adam, Matašovský, Tomeček, Fasner, Kusak, Pigl
    Trenér: Karel Beran

    Rozhodčí: Micka, Glanc – Hnát, Frodl

    Diváci: 70
    thejrc.org