TPS – Wolfsburg 1:4 (kon.) | Mnichov – Tappara 3:4 (2:3 po s.n.) | Lublaň – Zug 1:3 (kon.)
Eisbären – Mountfield HK cz 3:7 (kon.) | HC Slovan – Rapperswil 4:6 (kon.) | Salzburg – Fribourg 0:1 (kon.)
konec
EC Red Bull Salzburg
0:1 (0:0, 0:1, 0:0)
Fribourg-Gottéron
Středa 05.10.2022, 20:20 • Eisarena Salzburg • Hokejová Liga mistrů • Skupina E
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:10
    Přestože hra probíhá v útočném pásmu, tak gólman Atte Tolvanen pláchl na střídačku. Salzburg nemá co ztratit a tak zkouší štěstí v šesti bruslařích.
     
    53:07
    Velká šance pro Salzburg, který má možnost srovnat stav v první přesilové hře. Na trestnou lavici usedl Andrei Bykov na dvě minuty za podrážení.
     
    48:22
    Atte Tolvanen musel předvést těžký zákrok proti Christophovi Bertschymu. Křižnou ránu z levého kruhu vykopl levým betonem.
     
    44:19
    Pouze za cenu sekání Dominique Heinrich zastavil rozjetého Maura Jörga. Hosté si zahrají třetí přesilovku v utkání, v předešlých dvou případech příliš nebezpeční nebyli.
    42:14 Schmid nasměroval puk bruslí do tyče
     
    42:14
    Fribourg dělily od druhého gólu centimetry! Julien Sprunger nabral rychlost po pravém mantinelu, aby nakonec nahrál do předbrankového prostoru Sandru Schmidovi, od jeho brusle se puk odrazil do pravé tyče.
    33:45 Janne KUOKKANEN - 0:1
     
    33:45
    Fribourg-Gottéron právě vstřelil branku!
    Bezbrankové skóre prolomeno, vedení se ujímají hosté! JANNE KUOKKANEN z pravého kruhu přenesl hru do levého na Bertschyho, jehož střela mezi betony gólmana skončila těsně za Tolvanenem. Auerovi posléze vůbec nevyšel odpal do bezpečí a puk smolně poslal mezi betony Heinricha k protihráči, který celou akci začal. JANNE KUOKKANEN s ledovým klidem nasměroval touš bekhendem do odkryté levé části brány. Asistence: Christoph Bertschy a Jacob de la Rose.
     
    19:07
    Také druhé oslabení míří do domácích řad. Opět bylo na vině nedovolené bránění, jímž se provinil v obranném pásmu Benjamin Nissner.
     
    14:51
    První přesilovou hru si vyzkouší Fribourg. Na trestnou lavici neochotně usedl Ali Wukovits, centr třetího útoku se ve střední třetině provinil nedovoleným bráněním.
     
    12:09
    Atte Tolvanen drží bezbrankový stav. Na levou stranu dostal nahrávku úplně volný Killian Mottet, tváří v tvář gólmanovi ovšem neuspěl.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 34. Kuokkanen (Bertschy, de la Rose)


    EC Red Bull Salzburg: Tolvanen (Kickert) – Lewington, Robertson, Genoway, MacWilliam, Heinrich, Stapelfeld, Krening, Steffler – Schneder, Nissner, Raffl – Thaler, Baltram, P. Huber – M. Huber, Wukovits, Hochkofler – Predan, Auer, Harnisch.
    Trenér: Matt McIlvane

    Fribourg-Gottéron: Hughes (Berra) – Gunderson, Jecker, Diaz, Vainio, Sutter, Dufner, Chavaillaz, Scheidegger – Marchon, Desharnais, Mottet – Rossi, Walser, Jörg – Bertschy, de la Rose, Kuokkanen – Sprunger, Schmid, Bykov.
    Trenér: Christian Dubé

    Rozhodčí: Rezek (SLO), Nikolić (AUT) – Nothegger (AUT), Pardatscher (ITA)

    Diváci: 1 212
    bahis siteleri