NY Rangers – Boston 4:5 (kon.) | Washington – Detroit 4:2 (kon.) | Winnipeg – Calgary 5:0 (kon.)
Colorado – Dallas 2:1 (kon.) | Vancouver – Edmonton 5:4 (kon.)
konec
Vancouver Canucks
5:4 (1:0, 1:2, 3:2)
Edmonton Oilers
Čtvrtek 06.10.2022, 04:00 • Rogers Arena, Vancouver • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    49:45 Elias PETTERSSON - 5:4
     
    49:45
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Krásná přesilovková kombinace a domácí celek se dostává do vedení, po rychlé akci se ránou z první do protipohybu brankáře prosazuje ELIAS PETTERSSON. Asistence: Quinn Hughes a Andrej Kuzmenko.
    46:16 Ryan NUGENT-HOPKINS - 4:4
     
    46:16
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Netrvalo dlouho a máme znovu srovnáno. První střela byla zblokovaná, následně se k dorážce dostal RYAN NUGENT-HOPKINS. Jeho rána po ledě propadla až za brankovou čáru. Asistence: Ryan Murray.
    43:58 Elias PETTERSSON - 4:3
     
    43:58
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Dvojnásobnou přesilovku dokázal domácí celek proměnit, a tak se dostává znovu do vedení, po Horvatově přihrávce pálil přesně ELIAS PETTERSSON. Asistence: Bo Horvat.
    42:20 James HAMBLIN - 3:3
     
    42:20
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Bleskově máme vyrovnáno, po výborné McDavidově akci se prosazuje střelou do odkryté horní části branky JAMES HAMBLIN. Asistence: Connor McDavid a Jason Demers.
    41:52 Conor GARLAND - 3:2
     
    41:52
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Domácí celek se dostává do vedení, po rychlé akci vypálil CONOR GARLAND. Jeho rána brankáři vypadla, a tak mohl hráč Canucks v pohodě dorážet volný kotouč.
    35:10 Tanner PEARSSON - 2:2
     
    35:10
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Domácí celek proměnil přesilovku, a tak je vyrovnáno. Ránu od modré čáry dokázal před brankou tečovat šikovně postavený TANNER PEARSSON. Asistence: Quinn Hughes a Bo Horvath.
    34:03 Zach HYMAN - 1:2
     
    34:03
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Oilers otáčejí vývoj zápasu a při vlastním oslabení jdou do vedení, do brejku se dostal ZACH HYMAN. Předvedl krásný blafák a dokázal překonat brankáře soupeře. Asistence: Markus Niemelainen.
    27:05 Connor MCDAVID - 1:1
     
    27:05
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Máme vyrovnáno a tohle je přesně to, co CONNOR MCDAVID umí. Získal kotouč ve středním pásmu, nádhernou individuální akcí se dostal před branku a kotouč poslal pod horní tyč. Asistence: Darnell Nurse.
    17:14 Nils HOGLANDER - 1:0
     
    17:14
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Domácí celek se dostává do vedení, po tvrdé střele vypadl kotouč brankáři, a pak mohl poměrně snadno dorážet NILS HOGLANDER, který před brankou našel odražený puk. Asistence: Oliver Ekman-Larsson a Conor Garland.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 18. Hoglander (Ekman-Larsson, Garland), 36. Pearsson (Hughes, Horvath), 42. Garland, 44. Pettersson (Horvat.), 50. Pettersson (Hughes, Kuzmenko) – 28. McDavid (Hurse), 35. Hyman (Niemelainen), 43. Hamblin (McDavid, Demers), 47. Nugent-Hopkins (Murray)


    Vancouver Canucks: Martin – Hughes, Schenn, Ekman-Larsson, Burroughs, Myers – Podkolzin, Pettersson, Kuzmenko – Pearson, Horvat, Garland – Jushua, Dries, Hoglander – Dickinson, Aman, Lazar
    Edmonton Oilers: Skinner (Pickard) – Nurse, Ceci, Broberg, Murray, Niemalainen, Demers, Samurukov – Holloway, McDavid, Hyman – Hamblin, Nugent-Hopkins, Puljujärvi – Janmark, McLeod, Ryan – Hamblin, Malone, Virtanen
    bahis siteleri