Motor ČB – Sparta 2:3 (po pr.) | Kometa Brno – Litvínov 5:4 (kon.) | Liberec – Olomouc 6:2 (kon.)
Kladno – Plzeň 0:4 (kon.) | Mountfield HK – Třinec 0:0 (odl.)
po prodl.
Banes Motor České Budějovice
2:3 (1:1, 1:1, 0:0 - 0:1)
HC Sparta Praha
Pátek 07.10.2022, 17:30 • Budvar aréna, České Budějovice • Tipsport extraliga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Konec zápasu. (19:57:21)
    61:05 Michal ŘEPÍK - 2:3
     
    61:05
    Sparta právě vstřelila branku! Fanoušci pískají, jelikož si myslí, že domácí byli obráni o puk faulem. MICHAL ŘEPÍK následně ujel do samostatného úniku, který zakončil přesnou střelou pod horní tyčku. Asistence: Němeček.
     
    60:22
    Už to vypadalo, že Roman Horák bude přihrávat na najíždějícího spoluhráče, ale obrana Motoru nakonec stihla zakročit včas a pasu předejít.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Ani šedesát minut dnes nerozhodlo o vítězi, a tak půjdeme do prodloužení. Branku jsme ve třetí části neviděli, ovšem nějaké šance ano. Rozhodně následujících pět minut? Nebo budeme svědky technické disciplíny v podobě samostatných nájezdů?
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    58:26
    Milan Gulaš posílal dobrou žabičku, která měla dojít až k Filipu Přikrylovi. To se však nestalo, a tak se hra obrací. Motor se musí rychle vracet do defenzivy.
     
    57:50
    Nyní už je vidět, že ani jeden z týmů nechce udělat chybu. Body se dnes nejspíše budou dělit.
     
    57:03
    Jakub Valský to zkusil od mantinelu, ovšem mnoho šancí na úspěch neměl. Jakub Kovář celou situaci dobře viděl, jelikož před ním vůbec nikdo nestál.
     
    56:09
    Roman Horák hodně srdnatě bojoval se tříčlennou přesilou, ovšem kotouč na hokejce nakonec udržet nedokázal. Dopředu může jít zase domácí celek.
     
    55:35
    Základní hrací doba se nám pomalu ale jistě začíná blížit ke svému konci. Uvidíme dnes prodloužení?
     
    54:49
    Gustaf Thorell ukázal dobrou rychlost a byl v útočném pásmu u touše jako první. Následně hledal Davida Vitoucha, který se s puk dostal až za branku Motoru.
     
    54:03
    Motor hodně zariskoval přihrávkou v obranném pásmu, kterou vystihl Erik Thorell. Od jeho hokejky se však touš odrazil daleko, takže nedošlo k zakončení.
     
    53:22
    To byl dobrý útok Motoru! Po střele se k odraženému puku dostal Filip Přikryl, který z otočky mířil mezi betony, ale ty stihl Jakub Kovář sklapnout včas!
     
    52:48
    Škoda, že Martin Hanzl nedokázal prostrčit puk mezi dva beky. Na druhé straně tečoval puk nebezpečně Jan Buchtele, ale Dominik Hrachovina kotouč vyrazil těsně vedle tyče!
     
    52:11
    Jihočeši zamkli svého soupeře okolo jeho branky. Milan Gulaš dostal nabito na prav kruh, ovšem rána mu úplně nesedla a kotouč šel úplně mimo svatyni.
     
    51:27
    Lukáš Vopelka se ještě snažil zabojovat o puk v útočném pásmu, ale mnoho šancí na úspěch neměl. Sparta podrží kotouč za brankou a vystřídá.
     
    50:44
    Petr Šenkeřík posílal kotouč z levé strany před branku, ovšem tečovat jej nikdo ze spoluhráčů nedokázal.
     
    50:10
    Dnešní utkání sleduje 6279 diváků.
     
    49:30
    Adam Polášek si splnil své obranné povinnosti na jedničku. Milan Gulaš se sice snažil, avšak na hostujícího obránce na útočné modré nedokázal vyzrát.
     
    48:54
    Jakub Strnad ukázal skvělé čtení hry, když se Jakub Kovář absolutně nedomluvil se svými spoluhráči. Budějovický hráč tak byl u puku za brankou jako první. Kotouč se poté dostal do brankoviště, kde se odrazil od hostující brusle do betonu brankáře!
     
    48:17
    Jeden ze sparťanských hráčů nestihl opustit útočné pásmo včas, a tak byl zajímavě se rozvíjející útok zastaven rychle. Odpískané je zakázané uvolnění.
     
    47:28
    Motor se hnal do rychlé protiakce, kterou táhl dnes velmi aktivní Martinš Dzierkals. Na jeho bekhendovou křižnou přihrávku nebyl nikdo ze spoluhráčů připraven.
     
    46:56
    Lukáš Doudera byl napadán hned dvěma soupeři, ale nakonec to se spoluhráči ustál. na druhé straně pálil Václav Karabáček do připravené lapačky.
     
    46:11
    Komerční přestávka.
     
    45:55
    Mikuláš Hovorka vyslal dobrou ránu od modré, jenže trefil jen někoho před brankou. Následně si puk i dojel, ale i jeho další pokus byl sražen mimo tři tyče.
     
    45:36
    Jihočeši se ještě drželi v pásmu. Po několika přihrávkách se nakonec ke střele odhodlal Jan Štencel, ovšem Jakub Kovář před sebou měl doslova dálnici.
     
    44:54
    David Vitouch je na ledě!
     
    44:30
    Až nyní se České Budějovice usadily v útočném pásmu. Milan Gulaš hledal pasem na zadní tyči spoluhráče, ale kotouč byl sražen soupeřem do ochranné sítě.
     
    43:45
    A situace se o chvilku později opakovala. Motor se tam dostal až na třetí pokus, ovšem hosté rychle přistupují a nedávají domácím ani kousek prostoru.
     
    43:18
    Sparťané se poměrně brzy osvobodili a Jihočeši se nyní nemohou dostat do útočného pásma.
     
    42:54
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha:
    David Vitouch – 2 min., krosček.
     
    42:17
    Jakub Strnad prodloužil puk do útočného pásma, kam si najížděl Vojtěch Tomeček. Soupeřící obránce měl ovšem k puku mnohem blíže a byl u něj první.
     
    41:33
    Kristofers Bindulis si počkal na Němečka, kterému dal ukázkový hit. Poté se ale Motor znovu na puku dlouho neudržel a bude o něj muset zase zabojovat.
     
    40:54
    Kotouč nyní nejspíše lízl Štencelovu brusli, jinak by se muselo pískat zakázané uvolnění. Sparta toho následně využila a dobrým napadáním puk získala.
     
    40:15
    A už se zase hraje! Zatím je utkání nerozhodné, tak uvidíme, kdo se dnes bude radovat ze zisku bodů.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Statistiky po druhé části:

    Střely na branku: 23 – 10
    Střely mimo: 16 – 9
    Zblokované střely: 11 – 11
    Hity: 5 – 3
    Vhazování: 17 – 19
    Trestné minuty: 2 – 10
     
    Druhá perioda přinesla opravdu parádní podívanou, navíc k vidění byly ještě dvě branky. Už po dvanácti sekundách se po odrazu kotouče prosadil Vladimír Sobotka. Motor poté působil aktivnějším dojmem, za svou aktivitu byl navíc odměněn v přesilové hře. Roman Vráblík vypálil od modré a jeho pokus skončil u tyčky na zadní tyči.

    Další perioda začne přibližně v 19:17.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:43
    V samotném závěru třetiny se ještě ke střele po ledě dostal Jan Buchtele, ovšem bránu úplně minul.
     
    39:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    38:14
    Adam Polášek se navíc rovnou zapojil do hry a hosté se dostali do přečíslení dva na jednoho. Petr Šenkeřík ale odvedl skvělou práci v obraně, když zamezil jak rychlému zakončení, tak i přihrávce k tyči.
     
    38:04
    Adam Polášek je na ledě!
     
    37:48
    Martinš Dzierkals si rovnal kotouč na střelu, jenže ten mu v rozhodující chvilku trochu odskočil. Přesilová hra Motoru se pomalu ale jistě blíží ke konci.
     
    37:04
    Jakub Valský to už dvakrát zkusil z podobné pozice, ovšem ani jednou netrefil ani prostor mezi třemi tyčemi. Nyní puk navíc proklouzal skrze brankoviště.
     
    36:19
    Obrovský závar před brankou hostujícího celku! Nakonec tvrdě pálil ze středu hřiště Roman Vráblík, ale Jakub Kovář fantasticky zasahuje.
     
    36:04
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha:
    Adam Polášek – 2 min., krosček.
     
    36:04
    Michal Řepík je sice na ledě, jenže oslabení čeká hosty znovu! Těsně před přerušením totiž byl signalizovaný faul Sparty a hrála se výhoda.
     
    35:14
    Tohle chvilku nevypadalo dobře, když Jakub Valský zůstal ležet po střetu na útočné modré na ledě. Nakonec se ale sám zvedl a odjel na střídačku. Tam je nyní v péči lékaře. Vypadá to však, že bude v pořádku.
     
    34:44
    Petr Šenkeřík dostal nabito na modrou a vyslal tvrdou ránu, která mířila do teploměru hostujícího brankáře. Ten ovšem udržel kotouč ve výstroji, hra je přerušena.
    34:04 Roman VRÁBLÍK - 2:2
     
    34:04
    České Budějovice právě vstřelily branku! První přesilová hra je využita, ještě jedna Motor navíc čeká! ROMAN VRÁBLÍK vypálil od modré a jeho střela končí na zadní tyči! Skvělou práci odvedli dva domácí hráči, přes které neviděl Jakub Kovář vůbec nic. Asistence: Dzierkals a Valský.
     
    33:33
    České Budějovice vyhrály vhazování v útočném pásmu. Martinš Dzierkals sice měl chvilku problémy, ovšem nakonec udržel kotouč v útočném pásmu.
     
    33:06
    Je tomu tak, Jihočeši mají možnost hrát čtyři minuty v přesilové hře! Na střídačce mezitím probíhá ošetřování Tomáše Chlubny, a to na kraji lavičky.
     
    32:57
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha:
    Michal Řepík – 2+2, vysoká hůl.
     
    32:57
    Tomáš Chlubna dostal hodně nevybíravě vysokou hokejkou do obličeje ve středním pásmu a okamžitě míří na střídačku! Následně vznikla ještě mela u Kovářovy branky, do které se zapojila většina hráčů. V puse Chlubny je navíc krev, to bude dvojitý trest pro hráče hostí!
     
    32:07
    Lukáš Vopelka předvedl ve středním pásmu zákrok na hraně faulu, ale vylučovat se nebude. O chvilku později je hra přerušena a proběhne komerční pauza.
     
    31:05
    Hokejisté v červených dresech se však dostali rychle na druhou stranu hřiště a předvedli rychlou kombinaci. Graňákovu pobídku nikdo tečovat nedokázal.
     
    30:38
    Následně se hostům nepovedlo založení útoku, a tak jim je pískáno jen zakázané uvolnění.
     
    30:16
    Petr Šenkeřík nahazoval puk o zadní mantinel, ale vznikl z toho jen protiútok Sparty. Ten zakončoval Martin Jandus, ovšem Hrachovina zasahuje ramenem.
     
    29:35
    Ovšem jejich akce skončila mnohem rychleji, než začala. Šanci tak měli domácí! Jakub Strnad si sjel z druhé vlny před bránu, ale Kováře nepřekonal!
     
    28:58
    Českobudějovický obránce ještě udržel puk v útočném pásmu, avšak Filip Přikryl neměl dobrou pozici u mantinelu. Dopředu se tak mohou vydat Pražané.
     
    28:14
    David Němeček je na ledě!
     
    27:54
    Motor se drží v útočném pásmu, ale zatím chybí střelba! Sparťanská čtyřka už působí trochu unaveně.
     
    27:19
    Roman Vráblík dostal nabito na modrou a vyslal hodně slušný projektil. Jakub Kovář si však našel skulinku pro výhled a vyrazil kotouč do rohu hřiště.
     
    26:35
    Jakub Krejčík odvedl v defenzivě skvělou práci. Obrala o puk Martina Hanzla, poté ještě ustál jeho napadání. Celé to zakončil vyhozením puku za Hrachovinu.
     
    26:14
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha:
    David Němeček – 2 min., podrážení.
     
    26:03
    Kristofers Bindulis předvedl fantastický obranný zákrok, díky kterému nemohli hosté zakončit přečíslení dva na jednoho! Důležité vypíchnutí puku.
     
    25:08
    Kristofers Bindulis je na ledě!
     
    24:44
    Jan Štencel nyní obětavě vpadl do rány soupeře, která mu ustřelila nůž na brusli. Rozhodčí z bezepčnostních důvodů přerušuje hru a Štencel jede na střídačku.
     
    24:07
    Navíc mohl skórovat Motor! Ten se dostal do přečíslení dva na jednoho, když Jakub Valský musel pálit. Jakub Kovář ovšem jeho pokus vyrážečkou vyrazil.
     
    23:39
    Taktéž hosté si zahrají první přesilovou hru v tomto duelu. V sezóně se jim však v této činnosti úplně nedaří, jelikož využití těchto výhod mají jen dvanáct procent.
     
    23:08
    Vyloučení v týmu Motor České Budějovice:
    Kristofers Bindulis – 2 min., nedovolené bránění.
     
    22:28
    Další dobrá možnost, tentokrát na druhé straně! Jan Buchtele se nejlépe zorientoval před brankou, ovšem z velké blízkosti nedokázal dorazit puk do sítě.
     
    21:47
    Obrovská šance na srovnání! Vojtěch Tomeček pálil z velkého úhlu, ovšem Kovář kotouč vyrazil jen na druhou stranu. Tam byl Lukáš Doudera, jehož střela z první jen prolétla brankovištěm!
     
    21:10
    David Tomášek táhl ofenzivní akci svého celku, kterou chtěl nakonec vzít na sebe. Najel si na vrcholek kruhu, avšak jeho střelecký pokus srazil první sok.
    20:12 Vladimír SOBOTKA - 1:2
     
    20:12
    Sparta právě vstřelila branku! Tak to je skvělý start Sparty do druhé třetiny, jelikož se prosazuje už po dvanácti sekundách! VLADIMÍR SOBOTKA se ocitl úplně osamocený před brankou domácího celku, když se k němu odrazil kotouč. Následně už před sebou měl prázdnou branku, do které neměl problém zamířit. Asistence: Forman.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Statistiky po první části:

    Střely na branku: 9 – 2
    Střely mimo: 6 – 5
    Zblokované střely: 7 – 4
    Hity: 4 – 1
    Vhazování: 11 – 9
    Trestné minuty: 0 – 2
     
    Je za námi první perioda, po které je stav vyrovnaný 1:1. Sparta se dostala do vedení poměrně brzy, jelikož vstřelila gól už po pěti minutách. David Tomášek poslal od mantinelu kotouč před branku, kde jej tečoval Roman Horák, jenž změnou směru nedal Hrachovinovi šanci. Navýšit vedení mohl David Tomášek, ale nařízené trestné střílení neproměnil. Tak přišel trest, jelikož domácí se prosadili necelou minutu před sirénou. Martinš Dzierkals odvedl v přečíslení obrovský kus práce, načež puk posunul na Jakuba Valského, který srovnal stav duelu.

    Další třetina začne přibližně v 18:22.
     
    20:00
    První třetina skončila.
    19:17 Jakub VALSKÝ - 1:1
     
    19:17
    České Budějovice právě vstřelily branku! To je branka do šatny na straně Motoru, v Budvar aréně je srovnáno! Fantastickou práci odvedl v přečíslení dva na jednoho Martinš Dzierkals, který kotouč křižným pasem naservíroval pro JAKUBA VALSKÉHO, který ranou z první překonává Kováře, přestože mu střela úplně nesedla. Asistence: Dzierkals a Bindulis.
     
    19:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    18:40
    Mikuláš Hovorka si absolutně nerozuměl se svými spoluhráči, na jeho dlouhou přihrávku si vůbec nikdo nenajížděl. Takhle je z toho jen zakázané uvolnění.
     
    17:57
    Sparta ovšem o dvě branky, alespoň zatím, nepovede! David Tomášek toho proti Hrachovinovi moc nevymyslel. Párkrát zakvedlal s pukem, následně ho chtěl poslat mezi betony gólmana, ale ten sklapl betony včas!
     
    17:56
    Vyloučení v týmu Motor České Budějovice:
    Roman Vráblík – TS, hákování.
     
    17:03
    Lukáš Pech a Filip Přikryl bojovali statečně o kotouč. Sice se jim ho nepovedlo získat, ovšem hostující celek se následně provinil jen ofsajdem.
     
    16:29
    První třetina se nám pomalu ale jistě začíná blížit ke svému konci. Sparta nadále vede o jednu branku. Dočkáme se ještě nějakého gólu do sirény?
     
    15:43
    Jan Buchtele je na ledě!
     
    15:28
    Kotouč nyní po zákroku hostujícího gólmana vylétl vysoko do vzduchu, když jej poté nejlépe zpracoval Jan Štencel, píská se však přihrávka rukou domácím.
     
    14:53
    A stejná situace se navíc o několik sekund později opakovala. Sparťanská čtyřka stihla vystřídat. Motor se ale konečně dokázal usadit v útoční třetině.
     
    14:06
    Tak zde máme první přesilovou hru dnešního duelu. Jihočeši po vyhození museli opustit útočné pásmo.
     
    13:43
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha:
    Jan Buchtele – 2 min., podrážení.
     
    13:01
    David Němeček schytal před několika okamžiky tvrdou ránu od Milana Gulaše. Chvilku vyklepával nohu na ledě, ovšem nyní už se konečně dostal na střídačku.
     
    12:19
    Petr Šenkeřík si sjel z pozice obránce až k levému mantinelu. Po krátké kombinaci se dostal ke střele Lukáš Doudera, ale Kovář znovu nemusel zasahovat.
     
    11:34
    Vojtěch Tomeček se sice dokázal dostat o útočného pásma, jenže proti přesile dvou soupeřů neměl moc šancí. Jeho pokus tak ani nedolétl ke Kovářovi.
     
    10:27
    David Němeček ideálně odhadl odraz kotouče za svou vlastní brankou, takže jej získal na hokejku. Sparťané ale poté prováhali ideální moment ke střele.
     
    09:59
    Pražané se hnali do trochu otevřené obrany, jenže se jim znovu nepovedl přechod přes útočnou modrou. Toho si sudí všiml, a tak je znovu pískáno.
     
    09:18
    V posledních minutách nesledujeme úplně záživný hokej, navíc vidíme celkem častě nepřesnosti.
     
    08:46
    Jihočeši se sice s pukem na holi dostali do útočného pásma, jenže dále už ne. Sparta to ovšem měla hodně podobné a domácí rozjíždějí novou akci.
     
    08:05
    Jakub Valský vypálil z hranice pravého kruhu, jenže byl značně tísněn soupeřem. Ten jeho ránu také zblokoval, takže hostující brankář nemusel zasahovat.
     
    07:38
    Sparťanští hráči byli nyní moc rychlí, a tak i jim je pískáno ofsajdové postavení.
     
    06:58
    Milan Gulaš zastavil kotouč u mantinelu a z první jej poslal na branku, což bylo celkem nečekané. Jakub Kovář ovšem jeho pokus vyráží do bezpečí.
     
    06:25
    České Budějovice chtěly rychle přejít do útočného pásma, jenže právě ten přechod byl kamenem úrazu. Jeden z hráčů byl rychlý, a tak je pískaný ofsajd.
     
    06:00
    Roman Vráblík před několika okamžiky hledal spoluhráče střílenou přihrávkou, jenže tam si nikdo nestihl sjet. Následně zahrál Motor jen na icing.
    04:59 Roman HORÁK - 0:1
     
    04:59
    Sparta právě vstřelila branku! Rychlý protiútok pražského týmu znamená první branku! David Tomášek úplně osamoceně dojel kotouč na levé straně pásma, žabičkou ho poslal před branku, kde jej ještě tečoval ROMAN HORÁK, jenž otevírá skóre tohoto duelu. Asistence: David Tomášek.
     
    04:19
    Jakub Valský a Martin Hanzl předvedli skvělé napadání v útočném pásmu, z čehož rezultovala střela od mantinelu. Ta ovšem byla sražena mimo tři tyče.
     
    03:35
    Vladimír Sobotka posunul kotouč na modrou, odkud pálil jeho spoluhráč. Ten ovšem trefil jen před sebou stojícího soupeře, od kterého se puk odráží k mantinelu.
     
    02:54
    Matěj Toman neposlal přesnou přihrávku na modrou, takže Mikuláš Hovorka jej nemohl zastihnout ještě na modré. Jihočeši se musí vystěhovat z útočné třetiny.
     
    02:01
    Ještě větší možnost také na druhé straně! Motor totiž ujel do přečíslení dva na jednoho, které zakončoval Vojtěch Tomeček, jenže taktéž Jakub Kovář zasahuje pravým betonem!
     
    01:26
    A to byla první dobrá možnost na straně Sparty! Dva hráči se z ničeho nic objevili před brankou, jenže Dominik Simon byl v ideální pozici vychytán Dominikem Hrachovinou!
     
    00:42
    Tam ovšem byli domácí hráči připraveni a okamžitě obrátili hru. Viděli jsme tedy první prudký střelecký pokus, který ovšem zamířil nad Kovářovu branku.
     
    00:14
    A utkání mezi Motorem a Spartou právě započalo! Úvodní vhazování vyhráli hostující hokejisté, kteří okamžitě posílají kotouč do útočného pásma.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Motor České Budějovice: Hrachovina (Strmeň) – Štencel, Vráblík, Bindulis, Hovorka, Šenkeřík, L. Doudera, Šedivý – Dzierkals, Hanzl, Valský – Přikryl, Pech, Gulaš – Strnad, Vopelka, Tomeček – Chlubna, Toman, Karabáček.
    Trenér: Jaroslav Modrý.

    HC Sparta Praha: J. Kovář (Kořenář) – Graňák, Krejčík, Polášek, Mikliš, Němeček, Jandus, Jurčina – Forman, Sobotka, Řepík – E. Thorell, Horák, Tomášek – Konečný, G. Thorell, D. Simon – Buchtele, Vitouch, Přibyl.
    Trenér: Pavel Patera.

    Rozhodčí: Jeřábek, Ondráček – Zíka, Rampír.
     
    HC Sparta Praha

    Sparta měla opačný vstup do sezóny než Motor. V prvních třech duelech totiž vyhrála jen jednou. Z dalších čtyř zápasů ovšem vyhrála rovnou tři. Dosud tak vybojovala dvanáct bodů a patří jí šestá pozice s dvanácti body. Na svého dnešního soupeře tak má náskok bodů dvou. Pražané se zatím trápí v početních výhodách, což je možná trochu překvapivé, vzhledem k soupisce. Dvanáct procent využití přesilovek je ovšem jedna z nejnižších v lize.

    Nejproduktivnější hráči:
    Michal Řepík – 5 bodů (2+3)
    Daniel Přibyl – 5 bodů (2+3)
    David Tomášek – 5 bodů (1+4)
     
    Motor České Budějovice

    Motor prožil fantastický vstup do sezóny, když vyhrál první tři zápasy. A neměl žádné lehké soupeře! Porazil totiž Třinec, Kometu a Litvínov. Následoval ovšem rychlý pád a velké trápení. Jihočeši totiž v následujících pěti duelech dokázal vybojovat jediný bod za prohru v prodloužení proti Olomouci. Jinak nestačily České Budějovice na Mladou Boleslav, Hradec Králové, Pardubice a Liberec. V posledních dvou duelech navíc schytaly debakly 1:6. Domácí celek má obrovské problémy se střílením branek. V posledních pěti duelech dokázal pokaždé vstřelit jen jednu, takhle se vyhrávat prostě nedá...

    Nejproduktivnější hráči:
    Milan Gulaš – 9 bodů (6+3)
    Lukáš Pech – 9 bodů (1+8)
    Martin Hanzl – 7 bodů (4+3)
     
    Dobrý den, chtěla bych vás přivítat u dnešního utkání v rámci Tipsport extraligy! Spolu se podíváme na duel mezi Motorem a Spartou. Buly je naplánováno na 17:30 a my budeme u toho.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
    Marken.cz

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 20. Valský (Dzierkals, Bindulis), 35. Vráblík (Dzierkals, Valský) – 5. Horák (Tomášek, Jandus), 21. Sobotka (Forman, Řepík), 62. Řepík (Němeček)


    Banes Motor České Budějovice: Hrachovina (Strmeň) – Štencel, Vráblík, Bindulis, Hovorka, Šenkeřík, L. Doudera, Šedivý – Dzierkals, Hanzl, Valský – Přikryl, Pech, Gulaš – Strnad, Vopelka, Tomeček – Chlubna, Toman, Karabáček.
    Trenér: Jaroslav Modrý.

    HC Sparta Praha: J. Kovář (Kořenář) – Graňák, Krejčík, Polášek, Mikliš, Němeček, Jandus, Jurčina – Forman, Sobotka, Řepík – E. Thorell, Horák, Tomášek – Konečný, G. Thorell, D. Simon – Buchtele, Vitouch, Přibyl.
    Trenér: Pavel Patera.

    Rozhodčí: Jeřábek, Ondráček – Zíka, Rampír

    Diváci: 6279
    thejrc.org