Motor ČB – Sparta 2:3 (po pr.) | Kometa Brno – Litvínov 5:4 (kon.) | Liberec – Olomouc 6:2 (kon.)
Kladno – Plzeň 0:4 (kon.) | Mountfield HK – Třinec 0:0 (odl.)
konec
Bílí Tygři Liberec
6:2 (1:0, 3:2, 2:0)
HC Olomouc
Pátek 07.10.2022, 18:00 • Home Credit Arena, Liberec • Tipsport extraliga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:13 Jakub RYCHLOVSKÝ - 6:2
     
    58:13
    Liberec právě vstřelil branku! A domácí dále potvrzují svůj dnešní skvělý výkon! JAKUB RYCHLVOSKÝ se hnal za vyhozeným kotoučem za Konrádovou branku stejně jako olomoucký gólman. O puk dokázal maskovaného muže obrat a při následném obtočení se okolo klece dokázal touš zasunout až do prázdné hostující branky. Bez asistence.
    51:23 Oscar FLYNN - 5:2
     
    51:23
    Liberec právě vstřelil branku! A libereckou arénou se teď line oslavné skandování střelce další branky, kterým je OSCAR FLYNN! Tomu nahrával v přečíslení Uvis Balinskis ze slotu na pravý kruh, odkud forvard střelou z první do odkryté klece neminul. Asistence: Uvis Janis Balinskis.
    39:05 Jan BAMBULA - 4:2
     
    39:05
    Olomouc právě vstřelila branku! A Olomoučtí se prosazují ve vlastním oslabení! Zakončujícím hráčem byl opět JAN BAMBULA, který se nejprve povedeně uvolnil kličkou, následně vystřelil z hranice pravého kruhu a kotouč se po zemi od tyčky odrazil až za brankovou čáru. Asistence: Petr Strapáč, David Škůrek.
    37:02 Michal KUNC - 4:1
     
    37:02
    Olomouc právě vstřelila branku! A Mora přece jen snižuje skóre. Michal Kunc vyslal střílený pas směrem na Jana Bambulu, který se snažil o nasměrování puku za Kváčova záda a ačkoliv na něj nedosáhl, tak skončil kotouč až za brankovou čarou. Asistence: Jan Bambula, Adam Rutar.
    31:48 Jaroslav VLACH - 4:0
     
    31:48
    Liberec právě vstřelil branku! Domácí zažívají velmi povedenou periodu. Do úniku dva na jednoho se dostali Adam Najman s JAROSLAVEM VLACHEM a druhý jmenovaný se po pasu od svého spoluhráče trefil přesně do pravého horního růžku olomoucké klece. Asistence: Adam Najman, Jakub Rychlovský.
    29:56 T.J. MELANCON - 3:0
     
    29:56
    Liberec právě vstřelil branku! A domácí již vedou o tři branky! Petr Jelínek vyhrál souboj o puk za Konrádovou klecí, touš následně poslal před ní, kam najížděl THOMAS JOSEPH MELANCON a z bezprostřední blízkosti se nemýlil. Asistence: Petr Jelínek.
    26:48 Adam NAJMAN - 2:0
     
    26:48
    Liberec právě vstřelil branku! A velký tlak domácích vyústil v dvoubrankové vedení! T. J. Melancon našel od pravého mantinelu ADAMA NAJMANA, který si najížděl před branku a po pasu od svého kanadského kolegy měl před sebou již odkrytou klec, kterou neminul. Asistence: T. J. Melancon, Michael Frolík.
    19:40 Michael FROLÍK - 1:0
     
    19:40
    Liberec právě vstřelil branku! A domácí využívají v závěru prvního dějství svou první přesilovku v zápase! Uvis Janis Balinskis kotouč spíš nahodil od modré, ten si však i přes hustý provoz po kontaktu s holí Birnera a posléze i MICHAELA FROLÍKA našel cestu až za Konrádova záda. Asistence: Michal Birner, Uvis Janis Balinskis.
    Marken.cz

    Jan Kordík

    Branky a nahrávky: 20. Frolík (Birner, Balinskis), 27. A. Najman (Melancon, Frolík), 30. Melancon (Jelínek), 32. Vlach (A. Najman, Rychlovský), 52. Flynn (Balinskis), 59. Rychlovský – 38. Kunc (Bambula, Rutar), 40. Bambula (Strapáč, Škůrek)


    Bílí Tygři Liberec: Kváča (Neužil) – Balinskis, Derner, J. Dvořák, Melancon, Rosandić, Štibingr, Vitásek – Birner, Bulíř (C), Čederle – Faško-Rudáš, Filippi, Flynn – Frolík, Jelínek (A), A. Najman – Rychlovský, Šír (A), Vlach.
    Trenér: Patrik Augusta

    HC Olomouc: Konrád (Lukáš) – Dujsík, Ondrušek (C), Škůrek, Rašner, Řezníček, Švrček, Rutar – Orsava (A), Anděl, J. Káňa (A) – Navrátil, Nahodil, Klimek – Bambula, Menšík, Kunc – Kusko, Strapáč, Handl.
    Trenér: Jan Tomajko

    Rozhodčí: Pražák, Pilný – Lhotský, Svoboda

    Diváci: 4366
    thejrc.org