Písek – Havlíčkův Brod 0:3 (kon.) | Slavia – Salzburg 6:3 (kon.) | Technika Brno – Vsetín 2:5 (kon.)
HK MD Šumperk – Havířov 4:3 (kon.)
konec
Technika Hockey Brno
2:5 (1:3, 1:1, 0:1)
VHK ROBE Vsetín
Pátek 07.10.2022, 18:45 • Brno, Hokejové haly dětí a mládeže • Liga juniorů • 8. kolo
Partner:
     
    57:41
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínští vybojovali kotouč v souboji na pomezi vlastní obranné modré čáry a vyslali do brejku MARTINA JANÍČKA. Domácí v přesilovce riskli hru bez gólmana, takže vsetínský útočník už jen dopravil kotouč do prázdné brány. Asistence: Bez asistece.
     
    23:44
    Technika právě vstřelila branku!
    Tak jestli se domácím nevyplácí faulovat a darovat Vsetínu přesilovky, tak na druhé straně jednoznačně platí to samé. Technika rozestavilo svou přesilovkovou formaci a ALEX SEVER střelou z levého kruhu našel skulinku mezi tyčí a tělem gólmana. Asistece: Ondřej Blaško, Erik Pospíšil.
     
    21:21
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Střelu Tobiáše Mošničky z levého kruhu vyrazil Nešpůrek pouze před sebe, kde už čekal MARTIN JANÍČEK. Na vsetínského útočníka už nezbyla žádná těžká práce a jen doklepl kotouč ke zcela volné levé tyče. Asistence: Tobiáš Mošnička, Marek Melenovský.
     
    18:29
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Tohle vyloučení se Brněnským nevyplatilo. Sovy sice ihned po vhazování vyhodily, ale pak přišel opět čas JANA HAMŘÍKA, který přebruslil celé kluziště a z pravého kruhu poslal přesně mířenou střelu nad lapačku k protější tyči. Asistence: Marek Melenovský.
     
    07:13
    Vsetín právě vstřelil branku!
    To, co se nepovedlo Mošničkovi, se povedlo JANU HAMŘÍKOVI. Marek Melenovský vyhrál buly na Tobiáše Mošničku, který nyní místo střely volil přihrávku na svého kolegu v obraně, který Nešpůrka propálil střelou od modré čáry mířenou do pravého horního rohu. Asistence: Tobiáš Mošnička, Marek Melenovský.
     
    04:55
    Technika právě vstřelila branku!
    Vedení hostům nevydrželo dlouho. Po pasáži hrané ve středním pásmu se k puku mezi modrými čarami dostali dostali, nenápadně vybojovali útočné pásmo a od modré čáry nahodil kotouč směrem na branku Matěj Trögner. Na pravém kruhu puk přebral JAN RŮŽEK a nadvakrát jej dostal přes Pavlíčkův levý beton. Asistence: Matěj Trögner.
     
    01:57
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši se dostávají do vedení. Hned z prvního většího náporu Vsetína přichází první branka hostů. Z větší vzdálenosti pálil Matěj Mojžíš, jeho střela se ale neujala, a tak mu Štěpán Jurek kotouč z předbrankového prostoru opět vrátil. Tentokrát se vsetínský bek nerozhodl pro střelu, ale pro přihrávku ADAMU KOLÁČKOVI. Ten měl se zpracováním menší problém, ale nakonec vymetl bližší horní roh brněnské brány. Asistence: Matěj Mojžíš, Štěpán Jurek.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 5. Růžek (Trögner), 24. Sever (Blaško, Pospíšil E.) – 2. Koláček (Mojžíš, Jurek), 8. Hamřík (Mošnička, Melenovský), 19. Hamřík (Melenovský), 22. Janíček (Mošnička, Melenovský), 58. Janíček


    Technika Hockey Brno: Nešpůrek (Sekanina) – Čapka, A. Pospíšil, Šupa, Blaško, Žák, Svoboda, Juřík – Škodík, Trögner, Líska, Szemmelroth, Adam, Růžek, Sladký, Sever, Apolenář, Toman, Přidal, E. Pospíšil.
    Trenér: Jiří Rech

    VHK ROBE Vsetín: Pavlíček (Tkadlec) – Hamřík, Mojžíš, Zedek, Mošnička, Fojtík, Šedlbauer, Mlčoch – Heinrich, Koláček, Janíček, Matějíček, Stodůlka, Melenovský, Budín, Rigo, Fencl, Jurek, Juráň.
    Trenér: Jan Dědek

    Rozhodčí: Michael Kohoutek — Jan Vašíček, Jakub Kučera
    bahis siteleri