Písek – Havlíčkův Brod 0:3 (kon.) | Slavia – Salzburg 6:3 (kon.) | Technika Brno – Vsetín 2:5 (kon.)
HK MD Šumperk – Havířov 4:3 (kon.)
konec
Technika Hockey Brno
2:5 (1:3, 1:1, 0:1)
VHK ROBE Vsetín
Pátek 07.10.2022, 18:45 • Brno, Hokejové haly dětí a mládeže • Liga juniorů • 8. kolo
Partner:
     
    Konec zápasu. (22:29:51)
     
    57:41
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínští vybojovali kotouč v souboji na pomezi vlastní obranné modré čáry a vyslali do brejku MARTINA JANÍČKA. Domácí v přesilovce riskli hru bez gólmana, takže vsetínský útočník už jen dopravil kotouč do prázdné brány. Asistence: Bez asistece.
     
    57:09
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Jurek – 2 min., sekání.
     
    54:15
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Matějíček – 2 min., podrážení.
     
    49:02
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Juráň – 2 min., podrážení.
     
    44:43
    Ve třetí třetině se od jejího začátku stále nic neměné. Technika je po většinu času v útočném pásmu. Nebezpečná byla střela Adama, která nakonec zamířila nad vsetínskou branku.
     
    41:32
    Technika do třetí třetiny doslova vletěla a vůbec se jí nechce opustit útočné pásmo. Drží svého soupeře pod tlakem a vysílá jednu střelu za druhou.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:53
    V posledních sekundách druhé třetiny se ještě do přečíslení vydali Sever s Přidalem. Sever střílel z pravého kruhu a Pavlíček zasáhl vyrážečkou, od které se puk odrazil k Přidalovi. Druhý jmenovaný tak mohl zakončovat do odkryté brány, ale hostující brankář se stihl včas vrátit na své místo.
     
    39:47
    Vsetínští vyhazují až k Nešpůrkově bráně, kde domácí brankář při zpracování puku trochu zazmatkoval. Naštěstí pro jeho tým ale svou chybu rychle napravil.
     
    39:27
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    2 min. – příliš mnoho hráčů na ledě, odpyká Budín.
     
    38:47
    Vhazování hosté nevyhráli, a tak se musí o kotouč porvat, pokud chtějí výhodu pásma zužitkovat. To se jim v soubojích u mantinelu nedaří, na druhou stranu ovšem nepovolují domácím, aby se s kotoučem dostali ven.
     
    38:30
    Zakázené uvolnění je ovšem odpískáno na druhé straně, a tak Valaši získávají útočné pásmo.
     
    37:59
    Vsetínští nahazují ze svého pásma do toho útočného. O zakázané uvolnění se nejedná a hrát tak může domácí gólman.
     
    37:29
    Fencl na levém kruhu lehce tečoval střelu, která vyšla z vrcholu kruhu hned po vhazování. Domácí brankář zasahuje a hra je opět přerušena.
     
    37:19
    Další střela Vsetínských letěla nad, ke slovu se hodně hlásí obranné dvojice hostujícího celku, které střílí od modré čáry. Poslední zakončení ovšem letělo daleko od pravé tyče.
     
    36:01
    Kolem brněnského brankoviště se prohnal Melenovský, který z osy kluziště zakončil bekhendem. Trefil připraveného gólmana soupeřova mužstva.
     
    35:11
    Brno se opravdu k ohrožení vsetínské brány nedostalo, což byla vzpruha a vybídnutí pro druhou stranu. Ani střely a přihrávky Valachů ale nejsou v posledních minutách přesné, a tak nemá Nepšůrek příliš mnoho práce a jeho zákroky jsou spíše rutinní záležitost.
    Marken.cz

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 5. Růžek (Trögner), 24. Sever (Blaško, Pospíšil E.) – 2. Koláček (Mojžíš, Jurek), 8. Hamřík (Mošnička, Melenovský), 19. Hamřík (Melenovský), 22. Janíček (Mošnička, Melenovský), 58. Janíček


    Technika Hockey Brno: Nešpůrek (Sekanina) – Čapka, A. Pospíšil, Šupa, Blaško, Žák, Svoboda, Juřík – Škodík, Trögner, Líska, Szemmelroth, Adam, Růžek, Sladký, Sever, Apolenář, Toman, Přidal, E. Pospíšil.
    Trenér: Jiří Rech

    VHK ROBE Vsetín: Pavlíček (Tkadlec) – Hamřík, Mojžíš, Zedek, Mošnička, Fojtík, Šedlbauer, Mlčoch – Heinrich, Koláček, Janíček, Matějíček, Stodůlka, Melenovský, Budín, Rigo, Fencl, Jurek, Juráň.
    Trenér: Jan Dědek

    Rozhodčí: Michael Kohoutek — Jan Vašíček, Jakub Kučera
    ocianews.com