Polsko U16 – Havířov 2:5 (kon.) | Vsetín – Warriors Brno 4:2 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
4:2 (2:0, 1:0, 1:2)
HCM Warriors Brno
Pátek 07.10.2022, 18:45 • Zimní stadion Na Lapači • Liga dorostu • 7. kolo
Partner:
     
    Konec zápasu. (20:40:57)
     
    58:39
    Vyloučení v týmu HCM Warriors Brno:
    Řežucha – 2 min., podrážení.
     
    56:34
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Stodůlka – 2 min., zdržování hry / zašlapování puku.
     
    55:44
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Přichází blesková odpověď. Brankář hostů ležel a neměl příliš dobrý výhled, čehož využil TOBIÁŠ OSTRČIL k tomu, aby skóroval do zcela odkryté horní části branky. Asistence: Filip Kovář, Adam Kotrla.
     
    54:07
    Warriors Brno právě vstřelili branku!
    Kontaktní branka Warriors přichází ve vlastním oslabení. Všechno na levém křídle rozjel Tomáš Hubáček, který ale se svým zakončením mezi betony neuspěl. Mezitím už se ale k brankovišti dostal i JAN BÍLÝ, který nakonec kotouč po ledě za brankovou čáru procpal. Asistence: Tomáš Hubáček.
     
    52:31
    Drábek zakončoval v pádu. Hostující brankář proti jeho pokus musel zakročit, navíc je to ale faul v řadách Warriors a na trestnou lavici putuje za podrážení Drasal.
     
    47:56
    Vsetínští málem doplatili na chybu v útočném pásmu. Po ní totiž následovalo přečíslení Warriors tři na jednoho. Jako první střílel Mráz, k odraženému kotoči se dostal Kadaňka, a nakonec mohl do prázdné brány pálit Mátl. Poslední pokus byl nejnebezpečnější, ale domácí brankář se stačil přemístit.
     
    46:42
    Ostrčil útočí na hattrick. Ocitl se v individuální šanci, ale z těsné blízkosti hostujícího gólmana nepřekonal. Získal tak alespoň útočné pásmo a po vyhraném vhazováním jsou v něm Valaši velmi aktivní.
     
    43:25
    Warriors Brno právě vstřelili branku!
    TOMÁŠ JAN MRÁZ to vzal v přesilovce na sebe. Po pravém křídle obešel bránící čtveřici Vsetína a z bezprostřední blízkosti brankoviště nejprve zakončil mezi betony. Tato střela nebyla úspěšná, ale hostující forvard se dostal i k dorážce, kdy se mu povedlo přehodit pravý beton Cegliňského. Asistence: Matěj Drasal.
     
    42:49
    Vsetínští začínají oslabení útočným výpadem, při kterém ohrozili soupeřovu branku.
     
    42:34
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Kytka – 2 min., nedovolené bránění.
     
    41:13
    Třetí třetina začíná zostra. Nejprve se do individuální šance dostal hostující Kos, následovalo přečíslení domácí dvojice Bartoněk – Drábek. Ani jedna akce se nevyvedla, a tak to Bartoněk zkusil ještě jednou sám. Po jeho střelu zůstal kotouč v rohu kluziště, kde si jej našel Stodůlka a byla to až jeho střela, kterou má Hanzlík pod kontrolou.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:54
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Kytka – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu HCM Warriors Brno:
    Mráz – 2 min., hrubost.
     
    37:26
    Kovář zkusil pohledné zakončení, ale trefil jen brankáře Hanzlíka.
     
    37:26
    Kovář uháněl sám na bránu a byl faulován. Uvidíme trestné střílení.
     
    37:11
    Warriors jsou i nadále aktivní, jejich hru ovšem opticky pomalu dorovnávají Valaši, kteří se jim vyrovnají v napadání.
     
    36:43
    Žižka se snaží odčinit své vyloučení a objevil se najednou před vsetínským brankářem zcela sám. Jeho individuální zakončení skončila na pravém betonu.
     
    35:43
    Hosté v plném počtu.
     
    34:32
    Brněnští vyhodili a domácím se nyní nedaří dostat zpět do útočného pásma.
     
    34:01
    Vsetínští drží kotouč na svých hokejkách a kombinují v útočném pásmu. Hostující brankář zatím všechny střelecké pokusy zastavil.
     
    33:43
    Vyloučení v týmu HCM Warriors Brno:
    Žižka – 2 min., držení.
     
    33:05
    Warriors byli blízko ke své první bance v utkání. Mráz zakončoval z téměř nulového úhlu a trefil brankovou konstrukci. U druhé vlny střílel z vrcholu pravého kruhu ještě Lička, který trefil bránícího hráče.
     
    31:11
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A Vsetínu se tato strategie opravdu vyplatila. Krátce nato se totiž DANIEL KYTKA s Vítem Hladoníkem dostali do přečíslení dva na jednoho a prvně jmenovaný vsetínský útočník si připsal svůj druhý gól v utkání poté, co z pravého kruhu vystřelil do vzdálenějšího horního rohu. Asistence: Vít Hladoník, David Miklas.
     
    30:35
    Vsetínští se snaží rozlétanou hru co nejvíce uklidnit, protože právě takto jim to očividně vyhovuje více a dělají méně chyb. Domácí rozehrávají zpoza vlastní branky.
     
    28:12
    Kytka v obranném manévru získal kotouč pro svůj tým, ale Bílý si jej velmi rychle vzal zpět. Ještě před střelou se ale puku opět chopili domácí, kteří vyslali do úniku Miklase. Jeho pokus končí na vyrážečce hostujícího brankáře.
     
    25:21
    Žárskéko střelu se ještě snažil tečovat Běťák, kotouč však nezasáhl, a ten tak zamířil vysoko nad. Na odražený kotouč ještě čekal Drábek, který ho chtěl dotěrnou prací na brankovišti dostat za Hanzlíkova záda.
     
    24:19
    Drábek nakonec zavezl kotouč k Hanzlíkovi a nenápadně vystřelil. Pro hostujícího brankáře nepředstavoval zákrok nic složitého a domácí po delší době získali pásmo.
     
    23:45
    Hra nyní vypadá tak, že Warriors ztrácí kotouč ve středním pásmu, odkud jej Valaši raději zavezou za vlastní branku a v klidu rozehrávají. Tato situace už se nyní opakovala čtyřikrát za sebou. Ani jeden tým se tak nemůže dostat do zakončení ve svém útočném pásmu.
     
    22:48
    Hosté se v plném počtu snaží dostat ke slovu a přesunuli hru do svého útočného pásma, kde se jim ovšem nedaří usadit.
     
    22:04
    Hosté v plném počtu.
     
    21:41
    Veká smůla pro Stodůlku. Ten nejprve vybídl k zakončení Žárského, následně objel branku a nadvakrát zakončoval k levé tyči. Dostal se také k pokusu z vrcholu levého kruhu, ale v tomto případě přestřelil.
     
    21:12
    Po zakázaném uvolnění se hra přestěhovala do obranného pásma Vsetína. Domácím se nyní nedaří dostat přes útočnou modrou čátu a pokračovat v přesikovkovém náporu.
     
    20:32
    Od modré čáry pálil Bartoněk, jeho pokus Hanzlík vyrazil lapačkou zpět do hry. Z druhé strany se pokoušel o navýšení skóre Kovář, také jeho pokus ale skončil na hostujícím gólmanovi.
     
    20:04
    Vyloučení v týmu HCM Warriors Brno:
    Bílý – 2 min., podrážení.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:22
    Valaši se opět ženou do útoku. K nahození Hladoníka se ale jako první dostávají hosté. Od začátku třetiny se tak v obrazu hry nic nezměnilo.
     
    16:43
    Miklas čekal v mezukruží na možnost teče Stodůlkovy střely od modré. Pokus vsetínského obránce ale letěl příliš vlevo na to, aby jej Miklas zasáhl.
     
    15:31
    Valaši se snaží o rezehrávku z vlastního pásma, ale nemohou se dostat přes střední třetinu. Warriors naopak před brankou Cegliňského čekají na chybu domácích.
     
    14:59
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši bleskově navyšují své vedení, a to po individuální akci TOBIÁŠE OSTRČILA, který sám před brankářem zamíchal s pukem a zakončil k pravé tyči. Asistence: Bez asistence.
     
    14:39
    Vsetín právě vstřelil branku!
    DAVID MIKLAS využívá chybu brněnského brankáře a otevírá skóre utkání. Hanzlík si myslel, že má kotouč pod kontrolou, opak byl však pravdou a puk ležel volný vedle jeho lapačky. Toho si všiml vsetínský útočník a zakončil k volné levé tyči. Asistence: Daniel Kytka.
     
    12:08
    Hladoníkovo zakončení od levé tyče skončilo na Hanzlíkovi. Brněnský brankář kotouč vyrazil do rohu kluziště.
     
    10:32
    Vsetínští jsou stále aktivnějším týmem. Jsou častěji na puku, ale nedaří se jim na delší dobu usadit v útočném pásmu a jejich pokusy celmi brzy zastavuje hostující obrana.
     
    08:41
    Po ubráněném oslabení jsou to zase domácí, kdo převzal otěže zápasu. Drží se v útočném pásmu, střelecké pokusy troskotají na dobře bránících hráčích Warriors.
     
    06:39
    Domácí hrají v plném počtu, přesilová hra se obešla bez větší šance.
     
    04:39
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Kovář – 2 min., vysoká hůl.
     
    03:21
    Nápor Vsetínských zastavil Mráz, který okamžitě přesměroval hru na druhou stranu.
     
    02:18
    Drábek po vyhraném buly v útočném pásmu prokličkoval mezi hráči soupeře a dostal se k zakončení z bezprostřední blízkosti. Hanzlík zasahuje levým betonem.
     
    01:45
    Do své první šance se dostali také Valaši, ale ani oni nezakončili směrem na branku. Na druhé straně střílel z pravého kruhu Mráz a jeho pokus proletěl těsně kolem levé tyče.
     
    00:11
    Kelbl s Bílým začali ve velkém stylu, když prvně jmenovaný po vyhraném úvodním buly zavezl kotouč do rohu útočného pásma a vybídl najíždějícího Bíléhé. Jeho nasměrování kotouče nebylo přesné.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:45.
    Marken.cz

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 15. Miklas (Kytka), 15. Ostrčil, 32. Kytka (Hladoník, Miklas), 56. Ostrčil (Kovář, Kotrla) – 44. Mráz (Drasal), 55. Bílý (Hubáček)


    VHK ROBE Vsetín: Cegliňski (Kroupa) – Kučný, Kotrla, Zeťák, Sadílek, Stodůlka, Herman – Hladoník, Kytka, Žárský, Kovář, Matějová, Palan, Drábek, Ostrčil, Miklas, Bartoněk, Běťák.
    Trenér: Jiří Weintritt

    HCM Warriors Brno: Hanzlík (Kaděra) – Fencl, Kadaňka, Hubáček, Žižka, Pavliš, Lička, Kos – Mátl, Bílý, Řežucha, Čada, Štohl, Janák, Mráz, Drasal, Kelbl, Baláž.
    Trenér: Jiří Janák

    Rozhodčí: Václav Šutara — Přemysl Bartek, Adam Onderka
    thejrc.org