Litoměřice – Vsetín 7:3 (kon.) | Přerov – Zlín 1:2 (po pr.) | Slavia – Šumperk 5:0 (kon.)
Kolín – Poruba 2011 4:6 (kon.) | Frýdek-M. – Pardubice B 2:3 (kon.) | Třebíč – Jihlava 4:1 (kon.)
Prostějov – Sokolov 5:2 (kon.)
konec
SC Marimex Kolín
4:6 (1:0, 2:4, 1:2)
HC RT TORAX Poruba 2011
Sobota 08.10.2022, 17:00 • Zimní stadion města Kolín. • Chance liga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:24 Tomáš VILDUMETZ - 4:6
     
    57:24
    Poruba právě vstřelila branku!
    Autorem branky je TOMÁŠ VILDUMETZ, který po buly ujel všem a střelou mezi betony prostřelil Sajdla. Tohle už Poruba nepustí, vede 6:4! Asistence: Jakub Šlahař.
     
    56:28
    Vyloučení v týmu SC Marimex Kolín:
    2 min. – příliš mnoho hráčů na ledě, odpyká Kryštof Lang.
     
    56:16
    V dobré pozici se zjevil Kolmann, jenž ten neuspěl. Blok obrany Poruby.
     
    53:21
    Vyloučení v týmu SC Marimex Kolín:
    Petr Kolmann – 2 min., nesportovní chování.
     
    52:19
    Další přesilovku si zahraje Kolín, Šoustal je vyloučen na dvě minuty a za protesty dostal zřejmě ještě trest do konce zápasu za nějaké to slůvko navíc.
     
    50:54
    Pěkná kombinace prvního útoku Kolína, jenže Král nedokázal trefit branku!
     
    47:50
    Jenže pak se hosté dostali do obrovské šance, velmi dobrý zákrok nyní opět předvedl Sajdl, který vychytal Jiřího Brodka.
     
    47:31
    Berisha tvrdě dohrál Nika a dostává za to dvě minuty. Konkrétně je to menší trest za napadení. Kozlové mají velkou šanci na srovnání.
    46:58 Jiří BRODEK - 4:5
     
    46:58
    Poruba právě vstřelila branku!
    Ostravané si berou vedení zpět! JIŘÍ BRODEK se výborně zorientoval v předbrankovém prostoru a bekhendem po ledě procpal puk mezi betony Sajdla. Asistence: Radim Toman a Jiří Karafiát.
     
    44:34
    Výborný Sajdl! Brankář Kolína nyní vychytal únik Šoustala! Kvalitní práce gólmana Kozlů.
    43:22 Petr KOLMANN - 4:4
     
    43:22
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Máme srovnáno Kozlové nesložili zbraně a na začátku třetí třetiny spustili tlak, jenž je po zásluze odměněn srovnáním. PETR KOLMANN nahodil puk na Bláhu a pak se jel moc hezky radovat ke spoluhráčům na střídačku. Asistence: Jakub Sklenář a Kryštof Ouřada.
     
    39:59
    V samotném závěru měla první letka Kozlů obrovskou šanci na srovnání, jenže proti Bláhovi neuspěl ani Koukal, ani Aubrecht!
    38:59 Roman PŠURNÝ - 3:4
     
    38:59
    Poruba právě vstřelila branku!
    Divočina pokračuje! Hosté přečíslili domácí tým, Šlahař vypálil možná cíleně na levý beton gólmana, který jej vyrazil k ROMANU PŠURNÉMU, který vrací vedení Ostravanům. Asistence: Jakub Šlahař, Aaron Berisha.
    37:13 Ján NIKO - 3:3
     
    37:13
    Kozlové právě vstřelili branku!
    To byla rána jak z děla! Kozlové srovnávají a postaral se o to JÁN NIKO, ke kterému se odrazil puk příhodně po akci Kozlů. A bek Kozlů se do toho pořádně opřel a srovnal. Asistence: David Aubrecht.
     
    35:40
    Před bránu dostal přihrávku Tomáš Vildumetz, jenže Sajdl puk chytá!
     
    31:46
    Přesilovka pro Kolín, dvě minuty dostává Vildumetz. A to za sekání. Během signalizované výhody předvedl Moravec s Morongem a Sílou pěkný ťukes, který však nakonec střelou neskončil.
     
    30:15
    Po pravém křídle se cpal dopředu Král, jenže ke střele se nedostal. Poté ještě stačil vleže přihrát, ale před brankou nikdo z jeho kolegů neoperoval.
     
    29:36
    Další obrovská šance, Sajdl nyní výborně vychytal blafák Šoustala, který dostal skvělou přihrávku do druhé vlny.
    25:52 Tomáš GŘEŠ - 2:3
     
    25:52
    Poruba právě vstřelila branku!
    Velký obrat Ostravanů. V dobré šanci se sice zjevili hosté, jenže tu nejprve Sajdl vychytal, jenže pak kolínský gólman nebyl v ideální pozici, a tak Jiří Karafiát zpoza branky našel TOMÁŠE GŘEŠE, který puk usměrnil za čáru. Hlouček fanoušků Poruby bouří. Už je dokonce do půl těla, a to je teda celkem zima. Asistence: Jiří Karafiát a Tomáš Šoustal.
    23:52 Jakub ŠLAHAŘ - 2:2
     
    23:52
    Poruba právě vstřelila branku!
    A je srovnáno. Autorem branky je JAKUB ŠLAHAŘ, který nabral puk ve středním pásmu a vyslal jej na gólmana Sajdla. A k překvapení snad všech skončil až v síti. Začínáme znovu. Asistence: Roman Pšurný.
    22:50 Michal VACHOVEC - 2:1
     
    22:50
    Poruba právě vstřelila branku!
    Nahození MICHALA VACHOVCE od modré čáry překvapilo Sajdla, který jej zřejmě neviděl. A tak hosté snižují a vrací se do zápasu. Branka z těch lacinějších. Asistence: Tomáš Gřeš, Tomáš Šoustal..
    21:03 Jakub SKLENÁŘ - 2:0
     
    21:03
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Domácí jdou z brejku do vedení 2:0! Duo Kozlů ujelo do přečíslení a JAKUB SKLENÁŘ dokázal z bezprostřední blízkosti nastavit hůl tak, aby překonal gólmana Bláhu. Vynikající práci u tohoto gólu provedl Zdeněk Král. Asistence: Zdeněk Král, David Aubrecht.
     
    17:25
    Z otočky vyslal puk na Sajdla Aaron Berisha, jenže minul klec!
     
    14:55
    Ošemetná situace pro Sajdla! Od zadního hrazení se kotouč odrazil k Pšurnému, který však byl překvapen a své šance nevyužil. Sajdl byl u opačné tyče.
     
    13:44
    V dobré šanci a pozici se zjevil Moravec, jenže jeho střelu zblokovala defenzíva Ostravanů.
     
    11:24
    Smolné vyloučení Davida Aubrechta. Ten nyní obdržel dvě minuty za podrážení. To, když chtěl na dlouhou hůl předat přihrávku spoluhráči do brejku.
     
    08:29
    Další přesilovka pro Kozly, Berisha vyloučen na dvě minuty za krosček. U vlastní branky se navíc ještě po souboj skácel k zemi Naar, který měl pravděpodobně vyražený dech. Ale snad bude v pořádku.
     
    05:50
    První přesilovku si zahrají domácí, Gřeš dostává dvě minuty za podrážení.
     
    05:45
    V další velké šanci se zjevil Král, který však z bezprostřední blízkosti Bláhu nepřekonal!
     
    05:19
    Další dobré šance Kozlů! Na pravé straně dostal prostor nejproduktivnější hráč Kolína Zdeněk Král, proti jeho pokusu se stačil přesunout Bláha. Ten pak lapil i přihrávku Dlouhého do předbrankového prostoru.
    00:32 Petr KOUKAL - 1:0
     
    00:32
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Blesk z čistého nebe! Hned první střela na bránu končí v síti zásluhou teče PETRA KOUKALA před brankou. Bláha totiž vyrazil puk do kapitána Kolína. Ten se tak nyní se prosazuje v úvodní minutě velmi šťastně. Asistence: Jakub Naar.
    Marken.cz

    Daniel Krátký

    Branky a nahrávky: 1. Koukal (Naar), 22. Sklenář (Z. Král, Aubrecht), 38. Niko (Aubrecht), 44. Kolmann (Sklenář, Ouřada) – 23. Vachovec (Gřeš, Šoustal), 24. Šlahař (Pšurný), 26. Gřeš (Karafiát, Šoustal), 39. Pšurný (Šlahař, Berisha), 47. Brodek (Toman, Karafiát), 58. Vildumetz (Šlahař)


    SC Marimex Kolín: Sajdl (Soukup) – Kolmann, Aubrecht, Niko, Naar, Pelda – Z. Král, Koukal, Dlouhý – Ouřada, Nedvídek, Sklenář – Moravec, Matějček, Jankovský – Lang, Morong, Síla – Šedivý.
    Trenér: Jan Šťastný.

    HC RT TORAX Poruba 2011: O. Bláha (Slíž) – Klimíček, Lemcke, Urbanec, Voráček, Sedlák, Krenželok, Mlčák – Šlahař, Pšurný, Berisha – Vildumetz, Toman, Střondala – Gřeš, Vachovec, Šoustal – Brodek, Karafiát, Christov.
    Trenér: Jiří Režnar.

    Rozhodčí: Pilný, Zubzanda – Maštalíř, Roischel.

    Diváci: 611
    thejrc.org