Jihlava – Sparta 2:1 (kon.) | Olomouc – Zlín 3:6 (kon.) | Kometa Brno – Plzeň 4:5 (kon.)
K. Vary – Vítkovice 4:2 (kon.) | HC Litvínov – Třinec 2:5 (kon.) | Mladá Boleslav – Pardubice 1:0 (kon.)
Liberec – Mountfield HK 2:1 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
2:1 (0:0, 0:0, 2:1)
Mountfield HK
Sobota 08.10.2022, 17:30DHL Extraliga juniorů • 12. kolo
Partner:
     
    57:39
    Hradec právě vstřelil branku! Hradečtí ale přece jen snižují! Nejdřív měl obrovskou šanci Idžan, jehož střelu z bezprostřední blízkosti ještě Vojtěch Hambálek vyrazil, na následnou dorážku MATĚJE BENEŠE už ale byl krátký. Asistence: Vito Idžan.
     
    50:16
    Liberec právě vstřelil branku! A už je to o dvě branky! Hois se po pravé straně krásně prokličkoval až na pravý kruh, odkud křižnou nahrávkou našel SAMUELA FIALU, který se střelou z první nemýlil. Asistence: Vojtěch Hois.
     
    46:55
    Liberec právě vstřelil branku! Tygři jdou do vedení! Hladík přes celé hřiště našel RADKA JANATU, jenž vjel do útočného pásma a z pravého kruhu poslal kotouč přímo do šibenice. Asistence: Jakub Hladík a Vojtěch Hois.

    Vladimír Vykoukal

    Branky a nahrávky: 47. Janata (Hladík, Hois), 51. Fiala (Hois) – 58. Ma. (Idžan)


    Bílí Tygři Liberec: Hambálek (Krátký) – Pérez D., Ehrenberger, Duschka, Hladík (A), Koštoval, Rybář, Patzelt – Vodlan (A), Przybyla, Janata, Jansa, Hois, Fiala, Plos, Pérez J., Jenčovský (C), Kříž, Kofroň, Vološín.
    Trenér: Richard Lobo

    Mountfield HK: Kasal (Mrázek) – Hrbek, Táborský, Brotánek, Žaba, Havlíček (C), Hušek, Boukal – Kopecký, Král, Novotný, Beneš Ma. (A), Vencl, Klíma, Giesl, Idžan, Prášek, Beneš Mi. (A).
    Trenér: Jiří Janoušek

    Rozhodčí: Veselý, Bernat – Kajínek, Kis
    bahis siteleri