Jihlava – Sparta 2:1 (kon.) | Olomouc – Zlín 3:6 (kon.) | Kometa Brno – Plzeň 4:5 (kon.)
K. Vary – Vítkovice 4:2 (kon.) | HC Litvínov – Třinec 2:5 (kon.) | Mladá Boleslav – Pardubice 1:0 (kon.)
Liberec – Mountfield HK 2:1 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
4:5 (0:1, 1:2, 3:2)
HC Škoda Plzeň
Sobota 08.10.2022, 12:30 • Winning Group Arena • DHL Extraliga juniorů • 12. kolo
Partner:
     
    58:52
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Divoký závěr utkání sledují diváci v Brně. Už to vypadalo, že se půjde do prodloužení, ale Plzeň znovu vede. MAREK SOUKUP střelou překonává Malečka a přibližuje hosty k výhře. Asistence: Matěj Houdek, Alexandr Remeš.
     
    57:48
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Vedení Brna dlouho nevydrželo. MATYÁŠ BORÁK si sjel před braku a šikovně tečoval střelu z vrcholu kruhů přesně nad lapačku Malečka. Asistence: Matěj Houdek, Jan Hodinář.
     
    57:25
    Kometa právě vstřelila branku!
    Nádherná akce v podání Iva Sedláčka. Ten se prohodil dva obránce a dostal se až do zakončení. To bohužel pro Brno neskončilo gólem, ovšem ihned d dorážky překonal ležícího brankáře JAKUB MASAŘ. Brno je tak poprvé ve vedení. Asistence: Ivo Sedláček.
     
    47:16
    Kometa právě vstřelila branku!
    V Brně je vyrovnáno. PATRIK FAJMON se dostal k puku na levé straně útočného pásma. Brněnský obránce nic nevymýšlel a hned střílel na branku. Zamířil nad pravé rameno Vondraše a nádherně vymetl horní růžek branky. Asistence: Matěj Bělohav, Denis Bárta.
     
    44:04
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brnu se daří využít aspoň klasickou přesilovou hru. IVO SEDLÁČEK si to opět namířil přes levou stranu hřiště, tentokrát nepřihrával, zkusil to na bližší tyč a našel mezeru v ostavení Vondraše. Asistence. Patrik Fajmon, Kevin Horváth.
     
    39:07
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa využívá přesilovou hru před koncem druhé třetiny. Vše na sebe vzal KEVIN HORVÁTH, jenž vystřelil z levého kruhu pro vhazování a propálil Vondraše pod vyrážečkou. Asistence: František Němec, Denis Svoboda.
     
    29:19
    Plzeň právě vstřelila branku!
    No a Plzeň rychle přidává třetí branku Adam Titlbach předal kotouč na JANA KUČERU, jenž prostřelil Malečka nad jeho pravým betonem. Asistence: Adam Titlbach, Matěj Houdek.
     
    28:23
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzni se nakonec podařilo rozestavit se v útočném pásmu. Přišla rychlá kombinace. Nakonec puk přišel k levé tyči na Jana Matuška, jenž rychle poslal puk na DOMIKA SOUKUPA, který překonal Malečka, jenž neměl šanci. Asistence: Jaroslav Kreuzman, Ondřej Pešek.
     
    09:10
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeň svou první přesilovou hru využívá. ADAM JIŘÍČEK se projel až na levý kruh, odkud neposlal žádnou tvrdou střelu, ovšem kotouč po ledě zamířil na zadní tyč a Maleček kotouč nestačil zastavit. Asistence: Aleš Mazanec, Matyáš Borák.
    Marken.cz

    Matouš Vojáček

    Branky a nahrávky: 40. Horváth (Němec, Svoboda), 45. Sedláček (Fajmon, Horváth), 48. Fajmon (Bělohlav, Bárta), 58. Masař (Sedláček) – 10. Jiříček (Mazanec, Borák), 29. Soukup (Matuška, Pešek), 30. Kučera (Titlbach, Houdek), 58. Borák (Houdek, Hodinář), 59. Soukup (Houdek, Remeš)


    HC Kometa Brno: Maleček (Kavan) – Eich, Bůžek, Ulbricht, Fajmon (A), Svoboda, Němec, Řehák (C) – Boltvan, Masař, Horváth, Sedláček (A), Harmim, Bělohlav, Rakus, Nesvadba, Otava, Bárta, Šantora, Horký.
    Trenér: Jan Zachrla

    HC Škoda Plzeň: Vondraš (Bočan) – Kubíček (A), Hodinář, Jiříček, Eichler, Jánský, Buzek, Houdek – Pešek, Kučera, Kreuzman, Remeš, Mazanec (A), Soukup, Kaiser, Matuška, Borák, Dáňa (C), Soukup, Titlbach.
    Trenér: Petr Vojan

    Rozhodčí: Kubičík, Cabák – Gebauer, Rožánek
    thejrc.org