Letňany – Chomutov 3:2 (kon.) | Písek – Řisuty 6:4 (kon.) | Příbram – Děčín 2:5 (kon.)
Val. Meziříčí – Vyškov 2:6 (kon.) | Kopřivnice – Znojmo 0:10 (kon.) | Opava – Havlíčkův Brod 2:4 (kon.)
Havířov – Žďár n/S 3:5 (kon.) | Klatovy – Hronov 4:1 (kon.) | Mostečtí Lvi – Benátky n/J 8:3 (kon.)
Tábor – Ústí n/L 4:3 (po pr.) | Kobra – Jablonec n/N 6:2 (kon.) | Cheb – Vrchlabí 0:4 (kon.)
Nový Jičín – SHKM Hodonín 2:1 (2:1 po s.n.)
konec
HC Letci Letňany
3:2 (1:0, 1:0, 1:2)
Piráti Chomutov
Sobota 08.10.2022, 17:00 • ICE ARENA, Praha - Letňany • 2. liga skupina Západ • 6. kolo
Partner:
     
    59:40
    Ze středního pásma se snažil trefit opuštěnou branku Vojtěch Kropáček, ovšem jeho zakončení zamířilo pouze vedle pravé tyče.
     
    58:59
    Miroslav Hanuljak vystartoval na střídačku, Chomutov pouští do hry šestého bruslaře!
     
    56:06
    Domácímu brankáři vypadl kotouč a Chomutov byl blízko vyrovnání! František Lukeš z předbrankového prostoru neprocedil černou gumu za brankovou čáru.
     
    54:00
    Z pravé strany před branku mířil Jakub Matai, který byl při střele lehce potažen. Jeho pokus tak skončil na betonu Jaroslava Brázdila.
    53:05 Vít SEEMANN - 3:2
     
    53:05
    Piráti právě vstřelili branku!
    Koncovka zápasu přinese obrovské drama! Od modré čáry se napřáhl VÍT SEEMANN, jehož pokus cestou do sítě ještě zacinkal o brankovou konstrukci – 3:2. Asistence: Josef Koláček.
     
    52:00
    Chomutovu se nedařila rozehrávka a domácí celek mohl definitivně rozhodnout o vítězství. Vojtěch Kropáček přihrával mezi kruhy, odkud okamžitě vystřelil do Hanuljaka Libor Švec.
     
    51:00
    Miroslav Hanuljak vyklepal puk z lapačky a trefil soupeře. Kotouč skončil zpátky v brankovišti a jen díky štěstí Chomutov neinkasoval, protože blízko trefě byl Tomáš Labuzík.
    49:38 Jakub CHRPA - 3:1
     
    49:38
    Piráti právě vstřelili branku!
    Až v těchto momentech Chomutov překonal domácího brankáře! Viktor Hübl se protlačil před branku a trefil brankářův beton. Za důraznou dorážkou se hnal JAKUB CHRPA, jenž snížil na 3:1. Asistence: Viktor Hübl a Jakub Váchal.
    46:36 Kryštof PEJCHAL - 3:0
     
    46:36
    Letňany právě vstřelily branku!
    Domácí celek doslova rozebral chomutovskou obranu. Radek Havel prohrál souboj u zadního mantinelu a puk zavítal do levého kruhu, odkud jej na druhou stranu přesunul Adam Kellerstein. KRYŠTOF PEJCHAL z jedné překonal Miroslava Hanuljaka – 3:0. Asistence: Adam Kellerstein a Vojtěch Kropáček.
     
    39:20
    Trenér Chomutova Kamil Koláček si vzal oddechový čas, jelikož Piráti budou hrát sedmadvacet vteřin ve dvojnásobné výhodě!
     
    39:20
    Vyloučení v týmu HC Letci Letňany:
    Václav Kolářík – 2 min., podrážení.
     
    37:47
    Vyloučení v týmu HC Letci Letňany:
    Lukáš Chalupa – 2 min., podrážení.
    37:14 Dominik ARNOŠT - 2:0
     
    37:14
    Letňany právě vstřelily branku!
    Na modré čáře chyboval teprve sedmnáctiletý František Hynek, a tak se sám na brankáře vydal DOMINIK ARNOŠT. Proti němu vyletěl z branky Miroslav Hanuljaka, jehož domácí útočník objel a zavěsil do prázdné brány. Asistence: Jiří Hozák a Tadeáš Pejchal.
     
    36:10
    Mezi kruhy mířil Milan Kostourek, který okamžitě vystřelil. Ovšem jeho pokus z nebezpečné pozice zamířil do Brázdilova betonu!
     
    35:00
    Roman Chlouba zpoza branky přihrával kolem první tyče na Josefa Koláčka. Jeho pokus zamířil kousek vedle pravé tyče, Piráti byli blízko vyrovnání!
     
    30:40
    Sám na branku se hnal Lukáš Kastner, který si už chystal situaci při zakončení. Ovšem hostující gólman vytasil zákrok hokejkou, když soupeři puk vypíchl!
     
    26:40
    Před brankou Letňan hodně rušno. Ovšem Jakub Chrpa ani Viktor Hübl nepropálil domácího brankáře, který se výborně položil na ledovou plochu a puk zastavil.
     
    24:55
    Mezi obránci se protáhl Tomáš Koblížek, který na dlouhou hůl zakončoval k pravé tyči. Jenomže zamířil přesně do lapačky Jaroslava Brázdila!
     
    19:15
    Tečovaný pokus z pravé strany vyslal Dominik Řepík. Nepříjemnou ránu vyrazil Miroslav Hanuljak maskou.
     
    18:18
    Vyloučení v týmu HC Letci Letňany:
    Vojtěch Kropáček – 2 min., podrážení.
    17:50 Lukáš KASTNER - 1:0
     
    17:50
    Letňany právě vstřelily branku!
    Domácí celek využil dvojnásobnou početní výhodu! Přihrávka zamířila přes osu do levého kruhu, kde se do střely položil LUKÁŠ KASTNER, jenž zamířil k bližší tyči. Miroslav Hanuljak se nestihl přesunout, a tak Letňany vedou 1:0! Asistence: Jiří Hozák a Václav Kolářík.
     
    17:07
    Chomutov bude hrát padesát vteřin ve třech lidech. Letňany mají obrovskou šanci na to, aby otevřely stav zápasu!
     
    17:07
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    Viktor Hübl – 2 min., podrážení.
     
    15:56
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    Roman Chlouba – 2 min., nedovolené bránění.
     
    13:24
    Z levé strany postupoval sám na branku Vojtěch Kropáček, který mířil k první tyči. Ovšem zamířil právě do brankové konstrukce.
     
    10:33
    Chomutovský tým se zatím nemohl usadit v pásmu, naopak přišla chyba. Sám na Hanuljaka postupoval Jakub Wojnar, který poděl brankářových betonů zamířil vedle pravé tyče!
     
    10:03
    Vyloučení v týmu HC Letci Letňany:
    Dominik Řepík – 2 min., sekání.
     
    08:31
    Od modré čáry se napřáhl Lukáš Kellerstein, jehož pokus mezi kruhy ještě jemně tečoval Vojtěch Kropáček. Chomutovský brankář kotouč udržel pod betonem.
     
    07:35
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    Dominik Ferbas – 2 min., nedovolené bránění.
     
    05:05
    Na levém kruhu se nacházel osamocený František Lukeš, který si kotouč přichystal ke střele, kterou orazítkoval brankovou konstrukci!
     
    04:15
    František Lukeš přihrával před branku, kde se tentokrát nacházel Viktor Hübl. Jeho pokus mířil na zadní tyčku, avšak domácí brankář zasáhl betonem.
     
    03:31
    Vyloučení v týmu HC Letci Letňany:
    Jiří Hozák – 2 min., hákování.
     
    03:31
    Viktor Hübl v signalizované výhodě našel od mantinelu před brankou osamoceného Jakub Chrpu. Ten kotouč usměrnil na branku, ovšem domácí brankář byl připravený zasáhnout.
     
    02:00
    Na levé straně útočného pásma se nacházel Josef Koláček, který otřel puk o tyčku. Následně stejný hráč byl ve výborné pozici, jenomže Jaroslav Brázdil byl připravený zasáhnout.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 18. Kastner (Hozák, Kolářík), 38. Arnošt (Hozák, Pejchal), 47. Pejchal (Kellerstein, Kropáček) – 50. Chrpa (Hübl, Váchal), 54. Seemann (Koláček)


    HC Letci Letňany: Brázdil (Zeithaml) – Kolářík, Fiala, Havelka, Guryevsky, Chalupa – Kellerstein, Vacín, Kastner (A), Wojnar, Labuzík, Pejchal, Řepík, Hozák (C), Švec, Arnošt (A), Uhlík, Kropáček, Poul, Pejchal, Hrala
    Trenér: Jaroslav Nedvěd

    Piráti Chomutov: Hanuljak (Běhula) – F. Hynek, Havel (A), Váchal, Seemann, M. Žižka, Pavlát, Ferbas – Chrpa (A), Hübl (C), Lukeš – Matai, Koblížek, Chlouba – Mežnar, Koláček, Kostourek – Mála, Josef Rindoš, Zajíček
    Trenér: Kamil Koláček

    Rozhodčí: Tomáš Battěk – Jan Toman, Michal Janíček

    Diváci: 285
    ocianews.com