Los Angeles – Anaheim 6:3 (kon.) | Tampa – Florida 5:2 (kon.) | Minnesota – Dallas 5:1 (kon.)
Ottawa – Montreal 3:2 (po pr.) | Boston – New Jersey 3:5 (kon.) | NY Islanders – NY Rangers 3:1 (kon.)
Toronto – Detroit 5:1 (kon.) | Washington – Columbus 4:3 (po pr.) | Vegas – Arizona 5:1 (kon.)
konec
Minnesota Wild
5:1 (2:0, 2:1, 1:0)
Dallas Stars
Neděle 09.10.2022, 00:08 • Xcel Energy Center, St. Paul • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:15 Kirill KAPRIZOV - 5:1
     
    54:15
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Přesilová hra využita, vedení hráčů Wild je o další gól větší. Mats Zucarello nabil na pravou stranu KIRILLU KAPRIZOVOVI, na dělovku z první do levé šibenice Wedgewood vůbec nereagoval. Asistence: Mats Zuccarello a Joel Eriksson Ek.
    31:48 Mats ZUCCARELLO - 4:1
     
    31:48
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Zdá se, že souhra elitní lajny bude fungovat i v nové sezóně. MATS ZUCCARELLO z první přenesl hru k levému mantinelu na Kirila Kaprizova, aby následně dostal zpětný pas do pravého kruhu a forhendovou ránou z první propálil přesunujícího se Oettingera. Asistence: Kirill Kaprizov a Calen Addison.
    25:22 Joe PAVELSKI - 3:1
     
    25:22
    Dallas právě vstřelil branku!
    Hosté snižují! Od pravého mantinelu nahodil kotouč směrem na bránu Jani Hakanpää a byl to JOE PAVELSKI, kdo nohou usměrnil hrací předmět za Fleuryho. Asistence: Jani Hakanpää a Roope Hintz.
    23:19 Brandon DUHAIME - 3:0
     
    23:19
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Šťastný gól, ale i takové se počítají! BRANDON DUHAIME nejprve zadovkou přenechal puk Marcovi Rossimu. Rakouský útočník vystřelil bekhendem slabě po ledě, jenže Oettinger puk nepochopitelně jenom vyrážel a to přímo do BRANDONA DUHAIMEHO. Pětadvacetiletý americký útočník ztratil stabilitu po střetu s Heiskanenem a puk se od jeho pravé nohy odrazil za brankovou čáru. Asistence: Marco Rossi a Alex Goligoski.
    08:49 Kirill KAPRIZOV - 2:0
     
    08:49
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Krásná přesilovková souhra, na jejímž konci je druhý gól Wild! Boldy posunul puk mezi kruhy na Zuccarella. Norský forvard se neunáhlil a místo očekávané střely ještě nahrál k pravé tyči KIRILLU KAPRIZOVOVI, nikým neatakovaný rodák z Novokuzněcku s přehledem usměrnil touš za bezmocného Oettingera. Asistence: Mats Zuccarello a Matthew Boldy.
    03:57 J. Eriksson Ek - 1:0
     
    03:57
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Hokejisté Minnesoty se ujímají brzkého vedení! JOEL ERIKSSON EK využil skutečnosti, že gólman Oettinger měl pravý beton zaklesnutý mezi bruslemi Josta, obtočil bránu a puk zasunul k volné levé tyči. O nedovolené hře nemohla být řeč, protože gólman se nacházel mimo brankoviště. Asistence: Tyson Jost a Jacob Middleton.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 4. J. Eriksson Ek (Jost, Middleton), 9. Kaprizov (Zuccarello, Boldy), 24. Duhaime (Rossi, Goligoski), 32. Zuccarello (Kaprizov, Addison), 55. Kaprizov (Zuccarello, J. Eriksson Ek) – 26. Pavelski (Hakanpää, Hintz)


    Minnesota Wild: Fleury (F. Gustavsson) – Addison, Brodin, Dumba (A), Goligoski, Middleton, Spurgeon (C) – Boldy, Dewar, Duhaime, J. Eriksson, M. Foligno (A), F. Gaudreau, Hartman, Jost, Kaprizov, Rossi, Steel, Zuccarello.
    Trenér: Dean Evason

    Dallas Stars: Oettinger (41. Wedgewood) – Hakanpää, Hanley, Heiskanen (A), Lindell, C. Miller, Lundkvist – Jamie Benn (A), Faksa, Glendening, Gurjanov, Hintz, W. Johnston, Kiviranta, Marchment, Pavelski (A), Peterson, Seguin, Stankoven.
    Trenér: Peter DeBoer

    Rozhodčí: Brenk, Kea – Hughes, Cherrey

    Diváci: 16 324
    thejrc.org