Los Angeles – Anaheim 6:3 (kon.) | Tampa – Florida 5:2 (kon.) | Minnesota – Dallas 5:1 (kon.)
Ottawa – Montreal 3:2 (po pr.) | Boston – New Jersey 3:5 (kon.) | NY Islanders – NY Rangers 3:1 (kon.)
Toronto – Detroit 5:1 (kon.) | Washington – Columbus 4:3 (po pr.) | Vegas – Arizona 5:1 (kon.)
konec
Vegas Golden Knights
5:1 (3:1, 0:0, 2:0)
Arizona Coyotes
Neděle 09.10.2022, 02:00 • T-Mobile Arena, Las Vegas • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:47 Alex PIETRANGELO - 5:1
     
    50:47
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Krásná akce Vegas znamená vedení už 5:1. Parádní ránou od modré čáry vymetl horní růžek branky Arizony zcela osamocený ALEX PIETRANGELO. Asistence: Ben Hutton a Nicolas Roy.
    42:12 Jack EICHEL - 4:1
     
    42:12
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Kuriózní branka a Vegas navyšuje své vedení. Hráč Arizony rozehrával zpoza své branky. Vypálil puk, jenže trefil pouze JACKA EICHELA, od kterého se puk dostal do branky. Hodně neobvyklý moment.
    18:12 Travis BOYD - 3:1
     
    18:12
    Arizona právě vstřelila branku!
    Nedůsledností obrany Vegas se podařilo hostům snížit. Domácí hráči si dávali přednost v tom, kdo odehraje kotouč. Do zakončení se z mezikruží dostal TRAVIS BOYD. Na jeho ránu už brankář Thompson nedosáhl. Asistence: Christian Fischer.
    15:11 Jonathan MARCHESSAULT - 3:0
     
    15:11
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Vegas navyšuje své vedení, napotřetí se dokázal prosadit JONATHAN MARCHESSAULT. První dvě jeho střely zastavil brankář soupeře, na třetí pokus už byl krátký. Asistence: Reilly Smith a Shea Theodore.
    07:47 Nicolas ROY - 2:0
     
    07:47
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Vegas navyšuje velmi rychle své vedení. Cotter našel před brankou najetého spoluhráče, kterým byl NICOLAS ROY. Jeho rychlé zakončení zapadlo přesně do horní části branky. Pro gólmana Coyotes nechytatelné. Asistence: Paul Cotter a Jake Bischoff
    05:55 Chandler STEPHENSON - 1:0
     
    05:55
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Las Vegas rychle využilo přesilovku a dostává se do vedení, po pěkné individuální akci se do zakončení dostal CHANDLER STEPHENSON. Vybruslil si před branku a rychle zakončil akci střelou po ledě. Puk poslal do protipohybu brankáře. Asistence: Reilly Smith.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 6. Stephenson (Smith), 8. Roy (Cotter, Bischoff), 16. Marchessault (Smith, Theodore), 43. Eichel, 51. Pietrangelo (Hutton, Roy) – 19. Boyd (Fischer)


    Vegas Golden Knights: Thompson (Hill) – Hutton, Pietrangelo, McNabb, Theodore, Bischoff, Korczak – Smith, Eichel, Stone – Howden, Stephenson, Stone – Cotter, Roy, Kolesar . Manninen, Leschyshyn, Dorofeyev
    Arizona Coyotes: Gillies (Vejmelka) – Stecher, Timmins, Nemeth, Gostisbehere, Moser, Mayo – Dauphin, Boyd, Kassain, O’Brien, McBain, Fischer, Maccelli, Bjugstad, Guenther – Ritchie, Haydon Crouse
    thejrc.org