Zlín – Slavia 5:2 (kon.) | Jihlava – Kolín 3:2 (kon.) | Sokolov – Třebíč 4:1 (kon.)
Prostějov – Litoměřice 0:5 (kon.) | Poruba 2011 – Pardubice B 5:3 (kon.) | Šumperk – Frýdek-M. 5:4 (2:1 po s.n.)
konec
HC Baník Sokolov
4:1 (2:0, 2:1, 0:0)
SK Horácká Slavia Třebíč
Pondělí 10.10.2022, 18:00 • Sokolov, Zimní stadion • Chance liga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    38:49 Daniel KRUŽÍK - 4:1
     
    38:49
    Baník právě vstřelil branku!
    Využitá přesilová hra a domácí jdou do tříbrankového trháku. Na hraně levého kruhu se do střely opřel DANIEL KRUŽÍK a svým druhým přesným zásahem rozvlnil hostující síť – 4:1. Má tak zaděláno na hattrick. Asistence: Jaromír Kverka a Ondřej Jurčík.
    26:07 Matěj ZADRAŽIL - 3:1
     
    26:07
    Baník právě vstřelil branku!
    Sokolov opět vede o dva góly. U zadního mantinelu vybojoval touš Ondřej Jurčík, jenž ho poslal MATĚJI ZADRAŽILOVI, který zblízka zvednutou střelou poslal kotouč pod víko Mičánovy klece – 3:1. Asistence: Ondřej Jurčík.
    23:51 Matěj NOVÁK - 2:1
     
    23:51
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    To, co se Třebíči nepovedlo v přesilové hře, povedlo se chvíli po ní. Lukáš Doudera načasoval přihrávku na levý kruh, kde ke střele napřáhl MATĚJ NOVÁK a jeho střelecký pokus se zastavil až za zády Vladislava Habala – 2:1. Hosté jsou tak svému soupeři na dostřel jediné branky a zpět ve hře. Asistence: Lukáš Doudera a David Michalčuk.
    15:35 Vít JISKRA - 2:0
     
    15:35
    Baník právě vstřelil branku!
    A během chvilky už mají domácí hráči dvoubrankový náskok. Vojtěch Tomi zpětnou přihrávkou od zadního mantinelu našel volného VÍTA JISKRU, jenž pohotovou střelou umístil za záda hostujícího brankáře – 2:0. Asistence: Vojtěch Tomi a Jaromír Kverka.
    14:52 Jaromír KVERKA - 1:0
     
    14:52
    Baník právě vstřelil branku!
    Domácí se ujímají vedení. Vleže posunul puk před brankoviště Tomáš Vracovský a následně pak ho mezi tři tyče usměrnil JAROMÍR KVERKA – 1:0. Asistence: Tomáš Vracovský a Jan Pohl.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 15. Kverka (Vracovský, Pohl), 16. Jiskra (Tomi, Kverka), 27. Zadražil (Jurčík), 39. Kružík (Kverka, Jurčík) – 24. Mat. Novák (Doudera, Michalčuk)


    HC Baník Sokolov: Habal (Horák) – Klejna, Jan Novák (C), Pohl, Baláž, Krejčí, Weinhold, Rulík – Kružík, Kverka (A), Vracovský – Osmík, Zadražil, Jurčík (A) – Tomi, Jiskra, Švec – L. Stehlík, Vrhel, Ton.
    Trenér: Martin Štrba

    SK Horácká Slavia Třebíč: Mičán (Jekel) – Poizl, Tureček, Forman, Furch, Doudera – Vodný, Dočekal (A), Bittner (C) – Psota, Holec, D. Michálek – Ferda (A), Krliš, Svoboda – Sedláček, Michalčuk, Mat. Novák – Meluzín.
    Trenér: Kamil Pokorný

    Rozhodčí: Zavřel, Bejček – Belko, Baxa
    thejrc.org