Třinec – Olomouc 9:0 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
9:0 (3:0, 4:0, 2:0)
HC Olomouc
Středa 12.10.2022, 17:30 • Werk arena, Třinec • Extraliga dorostu • Skupina Východ
Partner:
     
    50:06
    Ale ne na dlouho. Pár vteřin po návratu Čmiela vyfasoval dvě minuty Michal Rybnikár.
     
    47:42
    Naskýtá se šance hostujícího celku alespoň na čestný úspěch. Třinecký obránce Marek Čmiel vyhodil kotouč z vlastního pásma mimo mantinely.
     
    38:24
    Domácí budou v přesilovce pokračovat, neboť sudí nachytali hosty při špatném střídání. Dvě minuty odsedí Marek Patrik Bartek.
     
    35:06
    Chvíli to vypadalo, že se Olomouc konečně dostane k nějaké smysluplné kombinaci. Snahu o jejich tlak však kazí vyloučení. Pastrnek dostává dvě minuty za podrážení.
     
    24:43
    Olomouc dostane možnost vrátit se do hry. Vyloučen je domácí Petr Sikora za hákování
     
    18:24
    Hosté měli sice problém se V útočném pásmu usadit, ale teď budou mít možnost přesilovky 5 na 3. Dvě minuty pro domácího Hladoníka.
     
    17:13
    Hosté se konečně víc osmělili taky v útoku. Dostat puk do sítě se jim zatím nepodařilo, ale zahrají si první přesilovku v utkání. Za hákování putuje za katr Tobiáš Sajdok.
     
    09:23
    Ze své aktivity vytěžili Oceláři další početní převahu. Dvě minuty pro Dostála za krosček.
     
    02:17
    Oceláři se dostali do zajímavé šance, samostatný únik na branku soupeře ale zakončili nepřesně. Následuje vyloučení Olomouce.
    Marken.cz

    Rostislav Niedoba

    Branky a nahrávky: 3. Švančara (Dravecký, Holub), 6. Mikula (Sikora, Weiss), 12. Sajdok (Hebar, Mrtka), 24. Granečný (Hebar), 25. Holub (Hladoník, Čmiel), 28. Dravecký (Weiss), 40. Švančara (Dravacký, Holub), 42. Holub (Dravecký), 44. Blaha (Rybnikár, Hladoník)


    HC Oceláři Třinec: Milota (Heczko) – Mrtka, Čmiel, Dravecký, Solowski, Zelinski, Holub (A) – Urbánek, Granečný, Rybnikář, Blaha (A), Sikora (C), Hebar, Sajdok, Švančara, Hladoník, Mikula, Weiss
    Trenér: Marek Malík

    HC Olomouc: Čerbák (Putin) – Přidal, Dostál, Bohatý, Polzer, Vrána, Kalman – Němec, Navrátil, Drábek, Bartok, Pravda, Pastrnek, Nemerád, Neoral, Šulgan, Bošek
    Trenér: Mojmír Trličík

    Rozhodčí: Koziol – Hladík, Frais

    Diváci: 44
    thejrc.org