Litoměřice – Sokolov 3:5 (kon.) | Třebíč – Vsetín 4:2 (kon.) | Přerov – Jihlava 2:3 (po pr.)
Slavia – Prostějov 2:4 (kon.) | Kolín – Šumperk 3:5 (kon.) | Pardubice B – Zlín 2:3 (kon.)
po prodl.
HC ZUBR Přerov
2:3 (0:1, 2:0, 0:1 - 0:1)
HC Dukla Jihlava
Středa 12.10.2022, 18:00 • MEO Aréna, Přerov • Chance liga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:02 Jiří FRONK - 2:3
     
    61:02
    Dukla právě vstřelila branku!
    Zubři sice oslabení ubránili, těsně po jeho skončení se však musejí smířit s třetí porážkou v prodloužení za sebou! Kombinace Dukly skončila na JIŘÍM FRONKOVI, dnes patrně nejlepším hráči hostujícího celku! Ten se prosadil poblíž levé Klimešovy tyče, když překonal domácího brankáře, který se nenalézal v ideálním postoji. Bez asistence.
    44:29 Tomáš HARKABUS - 2:2
     
    44:29
    Dukla právě vstřelila branku!
    Pasivní vstup do třetí třetiny se Zubrům neoplácí, je srovnáno! Kočí s přispěním Fronka od modré nastřelil Klimeše, který tentokráte na dorážku zareagovat nedokázal. Předstihl jej TOMÁŠ HARKABUS, jenž doklepl kotouč za překvapeného brankáře domácích. Asistence: Jiří Fronk, Fabien Kočí.
    29:15 Daniel MINISTR - 2:1
     
    29:15
    Přerov právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté právě potvrdili, že mají rádi obraty! V této sezóně pouze jedinkrát otevírali skóre jako první, zato jej však mnohokrát otáčeli! Vše začalo dobrou prací čtvrté útočné formace, kde si Indrák začal sjíždět po pravém křídle do protiútoku. Přihrávkou s citem jej přesně našel Dobša a díky dojíždějícímu DANIELU MINISTROVI se najednou urodilo přerovské přečíslení. Indrák přihrál přesně, Ministr zpracoval a v souboji tváří v tvář Neužilovi byl tím, který oslavil úspěch! Asistence: Daniel Indrák, David Dobša.
    27:28 Antonín PECHANEC - 1:1
     
    27:28
    Přerov právě vstřelil branku!
    Přesně s koncem trestu Skořepy je srovnáno! Zubři se konečně přestali bát střílet a sklízejí ovoce! Skórovat mohli už o několik vteřin dříve, když nastřelovali odkrytou část Neužilovy branky, jeden z Jihlavských však střelu zbrzdil a vleže se k šourajícímu kotouči stihl přesunout. Přerov ale kotouč získal rychle zpět, a než se hostující brankář stihl dostat do postoje, na čerstvě odkrytou opačnou část branky už střílel příklepem ANTONÍN PECHANEC! Asistence: Jakub Kubeš.
    09:25 Tomáš KŘEHLÍK - 0:1
     
    09:25
    Dukla právě vstřelila branku!
    Po necelých deseti minutách hry je otevřeno skóre! V žádném případě nelze tvrdit, že by Jihlava Zubry drtila, domácí se totiž v úvodu zápasu poráží sami vlastní laxností, nepřesnostmi a nulovým tempem. Domácí obrana neuhlídala TOMÁŠE KŘEHLÍKA, jenž si sjel před branku v momentě, kdy od modré nahazoval puk Miloslav Jáchym. Křehlíkova teč byla úspěšná – 1:0. Asistence: Miloslav Jáchym, Miroslav Juda.
    Marken.cz

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 28. Pechanec (Kubeš), 30. Ministr (Indrák, Dobša) – 10. Křehlík (M. Jáchym, Juda), 45. Harkabus (Fronk, F. Kočí), 62. Fronk


    HC ZUBR Přerov: Klimeš (Postava) – R. Černý, Kudělka (A), Chroboček, Kubeš, Krisl (C), Ševčík, Gréč – Svoboda, Kratochvil, Doležal (A) – Březina, Pechanec, Svoboda – Goiš, Macuh, Okál – Indrák, Ministr, Dobša.
    Trenér: Robert Svoboda

    HC Dukla Jihlava: Neužil (Wolf) – Dundáček, Kachyňa, Kowalczyk, Haman, M. Jáchym, F. Kočí, Matějíček – Čachotský (A), Skořepa (C), Pořízek – Harkabus (A), Miškář, Fronk – Beránek, Handl, Šik – Křehlík, Juda, V. Brož.
    Trenér: Viktor Ujčík

    Rozhodčí: Zubzanda, Rapák – Dědek, Maňák
    bahis siteleri