Chomutov – Cheb 2:1 (kon.) | Benátky n/J – Letňany 4:9 (kon.) | Ústí n/L – Jablonec n/N 6:1 (kon.)
Hronov – Vrchlabí 1:9 (kon.) | Písek – Tábor 2:5 (kon.) | Mostečtí Lvi – Klatovy 7:4 (kon.)
Nový Jičín – Opava 3:2 (kon.) | Znojmo – Vyškov 7:0 (kon.) | SHKM Hodonín – Vel. Meziříčí 1:3 (kon.)
Žďár n/S – Havlíčkův Brod 4:5 (kon.) | Val. Meziříčí – Kopřivnice 4:2 (kon.) | Příbram – Kobra 5:0 (kon.)
Řisuty – Děčín 2:3 (po pr.)
konec
HC Bobři Valašské Meziříčí
4:2 (1:0, 3:2, 0:0)
HC ISMM Kopřivnice
Středa 12.10.2022, 18:00 • Zimní stadion Valašské Meziříčí • 2. liga skupina Východ • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    29:03 POKORNÝ - 4:2
     
    29:03
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku! Za Bobry se znovu prosazuje DOMINIK POKORNÝ, který po nahrávce Martiníka rozvlnil síť za brankářem. Asistence: Ondřej Martiník.
    28:12 KLEINAR - 3:2
     
    28:12
    Kopřivnice právě vstřelila branku! Bobři měli velkou možnost navýšit skóre na 4:2, Stodůlka ale dostal nahrávku před brankou k bruslím a ke střele se tak nedostal. Bobři ztratili puk, což byla šance pro hosty, kteří využili otočení hry na druhou stranu. Úspěšným střelcem byl tentokrát PATRIK KLEINAR. Asistence: Matěj Mach, Matěj Peterek.
    25:52 KOZUBÍK - 3:1
     
    25:52
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku! Bobři se dostali do protiútoku, rychle se postavili před svatyní soupeře a rozezněli klakson v hale už podruhé! Po nahrávce Lisse dorazil puk do branky DAVID KOZUBÍK. Asistence: Richard Liss, Patrik Tarnoczy.
    24:36 GOLA - 2:1
     
    24:36
    Kopřivnice právě vstřelila branku! Tatra rychle využívá protiútoku a snižuje na rozdíl jedné branky. Úspěšným střelcem je PATRIK GOLA. Asistence: Filip Hlaváč.
    20:12 VÁVRA - 2:0
     
    20:12
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku! Tomáš Hanák vystřelil od modré na branku, kotouč obletěl brankovou konstrukci a vypadl před čáru, odkud ho už do sítě dostal TOMÁŠ VÁVRA. Asistence: Tomáš Hanák.
    03:09 POKORNÝ - 1:0
     
    03:09
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku! DOMINIK POKORNÝ se prosazuje proti svému bývalému týmu. Ďurkáč vystřelil od modré až ke Kubáňovi, ten puk betonem vyrazil. Ke kotouči se vzápětí dostal Bachánek, který nahrál připravenému Pokornému a ten rozveselil domácí fanoušky na tribunách.
    Asistence: Adam Bachánek, Jakub Ďurkáč.

    Jan Kozák

    Branky a nahrávky: 4. Pokorný (Bachánek, Ďurkáč), 21. Vávra (Hanák), 26. Kozubík (Liss, Tarnoczy), 30. Pokorný (Martiník) – 25. Gola (Hlaváč), 29. Kleinar (M. Mach, Peterek)


    HC Bobři Valašské Meziříčí: Slovák (Netolička) – Báchor (A), Liss, Ďurkáč, Hanák, Gabrhelík, Holiš, Sviták – Kozubík, Vávra (A), Tarnoczy – Andris, Křivohlávek (C), Finsterle – Kuchařík, Vavřík, Stodůlka – Pokorný, Martiník, Bachánek.


    Trenér: Lukáš Plšek.

    HC ISMM Kopřivnice: Kubáň (Baldik) – Bail, Bartošák, Ficek, Peterek, Marek, Hlaváč, Hrůzek – Fojtík, Gola, M. Mach, Pargač, Kleinar, Velecký, Sluštík (C), Haring, Indrst, Brodek, Pindel (A), Urban, Pavlík.


    Trenér: Ladislav Majkus.

    Rozhodčí: Čech – Bartek, Veselý.
    bahis siteleri