Chomutov – Cheb 2:1 (kon.) | Benátky n/J – Letňany 4:9 (kon.) | Ústí n/L – Jablonec n/N 6:1 (kon.)
Hronov – Vrchlabí 1:9 (kon.) | Písek – Tábor 2:5 (kon.) | Mostečtí Lvi – Klatovy 7:4 (kon.)
Nový Jičín – Opava 3:2 (kon.) | Znojmo – Vyškov 7:0 (kon.) | SHKM Hodonín – Vel. Meziříčí 1:3 (kon.)
Žďár n/S – Havlíčkův Brod 4:5 (kon.) | Val. Meziříčí – Kopřivnice 4:2 (kon.) | Příbram – Kobra 5:0 (kon.)
Řisuty – Děčín 2:3 (po pr.)
po prodl.
HC Řisuty
2:3 (2:1, 0:0, 0:1 - 0:1)
HC Děčín
Středa 12.10.2022, 19:30 • VSH Slaný, zimní stadion • 2. liga skupina Západ • 7. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:30.
     
    Hezký středeční večer přeji všem příznivcům hokeje. Na programu je dnes kompletní sedmé kolo druhé hokejové ligy a my v jeho rámci prostřednictvím tohoto textového online přenosu budeme sledovat duel mezi týmy HC Řisuty a HC Děčín.
     
    HC Řisuty

    Domácím Řisutům se sezóna zatím nedaří, v tabulce je najdeme na posledním šestnáctém místě a dosud jejich hráči zapsali tři body. Plně bodovali s Chebem, když na jeho ledě hráči Řisut zvítězili 4:2. Poté ale přišly tři prohry v řadě za sebou, ta poslední na ledě Písku. Jihočeši vyhráli 6:4. Buldoci by se tak velmi rádi odlepili od druholigového dna a chtějí poskočit v tabulce o něco výše. Mají tak před sebou jasný cíl, a sice sebrat Děčínu nějaké ty body.

    Nejproduktivnější hráči

    Vítězslav Bílek 4+4
    Jonáš Křepelka 2+2
    Sebastian Janda, Petr Patyk 0+4
     
    HC Děčín

    Děčínští hokejisté jsou na tom o něco lépe. V tabulce jsou jedenáctí a nasbírali zatím šest bodů. Medvědi po výhře 7:2 nad Pískem třikrát po sobě prohráli a nezískali ani bod. Poslední prohru si připsali minulý týden ve středu, kdy padli 1:4 doma s Letňany. V sobotu pak navíc zajížděli do Příbrami, tedy na led tehdejšího lídra druholigové tabulky a dosud neporaženého týmu. Nikdo nečekal, že by zrovna zde Děčín bodoval. Ale stalo se. Děčínští, ač na začátku třetí třetiny prohrávali 1:2, se svému soupeři vzepřeli a nasázeli mu čtyři góly. Nakonec tedy zvítězili 5:2 a stali se prvním týmem, který Příbrami sebral první body v sezóně. Na tuto senzaci by hosté dnes chtěli navázat, ale proti Řisutům je určitě žádná lehká práce nečeká.

    Nejproduktivnější hráči

    Tomáš Nezbeda 4+4
    David Tůma 3+4
    Tomáš Faigl 1+5
     
    Úvodní sestavy:

    HC Řisuty: Pánek (Smetana) – Matějka, Janda, Strnad, Řepka, Pokorný, Rudovský, Potěchin – Petráš, Šťastný, Rendla – Chamrád, Křepelka, Okegawa – Bláha, Výrut, Janeček – Patyk, Bílek (C)
    Trenér: Pavel Křepelka

    HC Děčín: Lavinger (Skokan) – Černohorský, Brož, Kučera, Charvát, Loukota (A), Kaltenböck, Starý – Faigl, T. Nezbeda, Zajan (A) – D. Tůma, Volráb, Trávníček (C) – Macek, L. Nezbeda, Fojt – J. Tůma
    Trenér: Tomáš Mareš

    Rozhodčí: Hacaperka – Toman, Goltsch.
     
    Oba celky se už srovnaly tradičně na modrých čarách a utkání tak bude moci za malý okamžik začít.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:15
    Hosté ve vlastním pásmu vybojovali kotouč a hned s ním zamířili na opačnou stranu, ale o puk přišli a rázem se tak Buldoci derou před branku Lukáše Lavingera.
     
    00:33
    Adam Charvát spěchal za kotoučem do vlastního pásma a od levého mantinelu ho pak nahodil před domácí branku, ale nebyl tam nikdo, kdo by ho převzal na svoji hůl.
     
    01:18
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi se velmi brzy ujímají vedení a otevírají účet dnešního zápasu. Hosté se dostali do útočného pásma, konkrétně DANIEL VOLRÁB, jenž tam zavezl puk a poté z levé strany vystřelil, trefil sice obránce před sebou, ale svou vlastní dorážku už poslal za Pánka – 0:1. Bez asistence.
    01:18 Daniel VOLRÁB - 0:1
     
    02:24
    Vyloučení v týmu HC Řisuty:
    Vítězslav Bílek – 2 min., podrážení.
     
    03:00
    Hosté se v přesilové hře roztáhli v pásmu Řisut a kombinují před Petrem Pánkem, na kterého šla další střela. Tu ale vyrazil před sebe a jeden z domácích beků odpálil puk až před Lavingera.
     
    03:48
    A další výhoz puku Buldoky na opačný konec kluziště a ti šetří cenné vteřiny z početní nevýhody, kterou zatím hrají velmi dobře.
     
    04:12
    Jakub Černohorský pálil od modré čáry, jeho střelu ještě tečoval Aleš Macek, ale nepřesně. Přichází tak další osvobození řisutských Buldoků.
     
    04:24
    Řisuty jsou v plném počtu.
     
    05:21
    Hosté sice proskočili do útočného pásma, velmi rychle se ale z něho sami vykázali. Po chvilce už se dostali před Pánka, ale z levé strany ho Daniel Volráb neprostřelil.
     
    06:02
    Buldoci se dostali do pásma, z pravé strany pak vyslal jedovku Juja Okegawa, ale beton Lukáše Lavingera byl na místě.
     
    07:06
    Černohorského střelu ještě těsně před Petrem Pánkem tečoval Tomáš Nezbeda, ale na brankáře domácího celku nevyzrál.
     
    07:51
    Aleš Macek těsně přes útočnou modrou čárou získal puk a nabruslil s ním před Pánka, ale Medvědi před ním nezahrozili. Naopak na druhé straně už operují před Lavingerem domácí.
     
    08:26
    Řisuty právě vstřelily branku!
    A je vyrovnáno. Z levé strany poslal kotouč do prostoru mezi kruhy Sebastian Janda a ten pohotovou střelou poslal kotouč pod břevno hostující branky VÍTĚZSLAV BÍLEK – 1:1. Začíná se tak znovu od začátku. Asistence: Sebastian Janda a Martin Bláha.
    08:26 Vítězslav BÍLEK - 1:1
     
    09:34
    Medvědi se nesmířili s tím, že přišli o své vedení a nyní rozvinuli dobrou akci, kdy rozhýbali soupeře, ale jejich pokus se mezi tři tyče nevešel.
     
    09:53
    Vyloučení v týmu HC Děčín:
    Jakub Černohorský – 2 min., nedovolené bránění.
     
    10:28
    Z levého kruhu střílel Petr Patyk, ale jeho nepříjemný pokus zastavil Lavinger a hra je zastavena. Buly bude vhozeno po jeho levé ruce.
     
    10:59
    Dobrá přihrávka šla na levý kruh, kde ji ale minul jeden z domácích hráčů a Buldoci se tak sami vykázali z útočného hostujícího teritoria.
     
    11:18
    Velký závar před hostující klecí, Lavinger už byl položen na ledě, ale zuby nehty svou branku uhájil. Následně pak se děčínští hokejisté osvobozují.
     
    11:45
    Jan Výrut pálil po zemi z mezikruží, trefil však beton Lavingera, který byl přilepen k ledu.
     
    11:53
    Děčín své první oslabení také zvládl a je v plném počtu.
     
    12:34
    Vyloučení v týmu HC Děčín:
    Pavel Zajan – 2 min., vražení na hrazení.
     
    12:59
    Po dalším hostujícím faulu mají domácí hráči další přesilovou hru a už se usadili před brankou Lukáše Lavingera, na kterého mířila první střela.
     
    14:34
    Medvědi jsou v plném počtu.
     
    15:09
    Jakub Černohorský se opřel do střely na modré čáře a jeho pumelice se zastavila na Petru Patykovi, který hrudí kryje puk. Následně pak nechává raději hru přerušit.
     
    15:29
    Tomáš Nezbeda se zjevil těsně před Pánkem, kde nadvakrát chtěl skórovat, ale domácí brankář byl proti.
     
    15:45
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Po šanci Děčína přichází domácí gól. Petr Patyk našel přihrávkou mezi kruhy MATYÁŠE RENDLU, jenž napoprvé trefil Lavingera a puk se odrazil před něho a stejný hráč pak dorazil za jeho záda svou vlastní střelu – 2:1. Domácí tak otáčejí skóre zápasu na svou stranu. Asistence: Petr Patyk a Zdeněk Petráš.
    15:45 Matyáš RENDLA - 2:1
     
    17:30
    Medvědi se snažili o vyrovnání, ale pokus Tomáše Nezbedy se neujal a puk má v moci domácí obrana.
     
    18:37
    Slibná akce Medvědů byla zastavena, hra je přerušena a vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:13
    Petr Pánek musel zasahovat proti střele Tomáše Faigla, který střílel z pravé strany a lapačka domácího brankáře byla připravena.
     
    19:20
    Hned po buly v útočném pásmu si najel před Pánka Vladimír Brož a jeho zvednutá střela zamířila těsně vedle protější tyče!
     
    19:50
    Domácí se vystavili ofsajdové pasti a hra je ještě vykázána do středního pásma.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je minulostí. Už ve druhé minutě se měnilo skóre, a sice na straně děčínských Medvědů, když se prosadil Daniel Volráb. V deváté minutě pak vyrovnal Martin Bláha a začínalo se znovu od začátku. O sedm minut později byl v šanci Tomáš Nezbeda, zblízka ale domácího brankáře nepřekonal. Poté domácí ujeli dopředu a těsně před Lavingerem dorazil svou střelu za jeho záda Matyáš Rendla. Buldoci tak strhli poprvé vedení na svou stranu a mají tak před druhým dějstvím jednobrankový náskok.
     
    Další třetina začne přibližně ve 20:15.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:22
    Domácí se hned na začátku druhé třetiny nastěhovali do medvědího pásma, chvíli tam kombinovali, ale před Lavingerem se nedokázali prosadit.
     
    20:46
    Po šanci Děčína zakročil Petr Pánek a před dotírajícími útočníky soupeře raději podržel puk a hru zastavil.
     
    21:17
    Zakázané uvolnění Medvědů a hra se stěhuje před Lukáše Lavingera, vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    21:52
    Nahozený puk do útočného pásma zastavila domácí obrana, po chvilce však Děčín proklouzl do soupeřova teritoria, ale před Pánkem se nedostal k žádnému zakončení.
     
    22:27
    Po zákroku Lukáše Lavingera se hra opět přerušuje.
     
    22:55
    Brožovi utekl puk ven z pásma a domácí ho pak poslali pryč. Jenže Medvědi se bleskurychle vrátili zpět a opět operují před klecí Petra Pánka.
     
    23:25
    Od vlastního brankáře začínají další akci hosté a po chvilce se dostávali dopředu. Ovšem ve středním pásmu je o kotouč obral soupeř.
     
    23:49
    Vyloučení v týmu HC Řisuty:
    Miroslav Pokorný – 2 min., vysoká hůl.
     
    24:19
    David Tůma tečoval před Pánkem střelu od modré čáry, ale domácího brankáře nepřekonal. Následně pak se domácí celek osvobozuje.
     
    24:59
    Hezky sehraná kombinace Děčína, zblízka střílel Tomáš Nezbeda, ale Petr Pánek pohotově přikryl puk pod lapačku a hra je zastavena.
     
    25:27
    Buldoci vybojovali puk v obranném pásmu a vyhazují ho až před Lukáše Lavingera, šetří tak cenné vteřiny.
     
    25:49
    Řisuty jsou kompletní.
     
    26:18
    Zdeněk Petráš se natlačil před svého někdejšího spoluhráče Lukáše Lavingera, tváří v tvář ale neuspěl.
     
    26:18
    Vyloučení v týmu HC Děčín:
    Pavel Zajan – 2 min., nedovolené bránění.
     
    26:58
    Buldoci jsou delší dobu v pásmu hostů, nedaří se jim ale ohrozit Lavingera. Medvědi po zisku puku ho vyhazují až před branku Petra Pánka.
     
    27:51
    Vítězslav Bílek napřáhl uvnitř pravého kruhu a jeho nepříjemná střela končí na pozorném Lukáši Lavingerovi, který hned přerušuje hru.
     
    28:18
    Medvědi jsou v plném počtu.
     
    29:18
    Po nepřesné akci Medvědů ujeli dopředu domácí hráči, ale před Lavingerem se jim zakončit nepovedlo.
     
    30:10
    Jsme za polovinu základní hrací doby a domácí celek stále drží těsný náskok. Medvědi mají snahu vyrovnat, ale proti je soupeř i brankář Petr Pánek.
     
    30:28
    Nyní se do střely opřel Tomáš Faigl, ale tu zastavila pozorná obrana Buldoků, kteří pak puk vyhodili do středního pásma šikovně tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    31:05
    Série nepřesností na obou stranách, před chvílí sebral puk Michal Trávníček, ale ten mu přeskočil čepel a nemohl tak pořádně zakončit.
     
    31:49
    Vyloučení v týmu HC Řisuty:
    Juja Okegawa – 2 min., nedovolené bránění.
     
    32:05
    Od modré čáry napřáhl ke střele Jakub Černohorský, ale jeho dělovka skončila jen u zadního mantinelu. Nicméně hosté stále okupují pásmo Řisut.
     
    32:39
    David Tůma mezi kruhy poslal puk na branku soupeře, kde byl připraven s dalším zákrokem pozorný Petr Pánek.
     
    33:49
    I tato přesilovka se Medvědům nepovedla a stále tak není vyrovnáno. Domácí těsný náskok udrželi a už jsou v plném počtu.
     
    34:45
    Radek Fojt nabral po levém křídle rychlost, zavezl puk do útočného pásma, ale následně pak skrze obranu soupeře nemohl pořádně vystřelit.
     
    35:00
    Vyloučení v týmu HC Děčín:
    Radek Fojt – 2 min., krosček.
     
    35:20
    Hned po buly v pásmu Děčína se k puku dostal Vladimír Brož a hned ho odpálil na opačný konec kluziště.
     
    35:46
    Petr Patyk nahodil puk před branku Děčína, ale tam byli připraveni obránci a hned znovu osvobozují svůj tým.
     
    36:11
    Domácí roztočili kolotoč před klecí Děčína, zatím se však Medvědi dobře brání. Ale nedaří se jim puk vyhodit do bezpečí.
     
    37:00
    Medvědi jsou v plném počtu.
     
    37:31
    Slibně se rodící akci Děčína zastavil hvizd postranního sudího. Kvůli ofsajdu je hra zastavena a stěhuje se zpět do neutrální zóny.
     
    38:01
    Tomáš Nezbeda převzal přihrávku, už byl ale v ofsajdové pasti.
     
    38:35
    Lavinger musel zase hasit nebezpečí před svojí brankou a nebezpečný puk pak přikryl pod lapačku a hru nechal zastavit.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:09
    Jan Výrut se zjevil mezi kruhy blízko před Lavingerem, dostal přesnou přihrávku a hned pálil. Ale jeho rána zamířila těsně nad břevno Lavingerovy klece!
     
    39:50
    Medvědi to ještě zkusili před Pánkem, ale jejich pokus nezamířil mezi jeho tři tyče.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    41:15
    Medvědi vypíchli soupeři puk a hnali se směrem dopředu, ale záhy o něj přišli a zase se vrací do obrany.
     
    Dnešní utkání sleduje 88 diváků.
     
    41:22
    Hra je přerušena v pásmu Řisut, vhazovat se bude po pravé ruce Petra Pánka.
     
    41:49
    Aleš Macek z otočky chtěl vystřelit na levém kruhu, ale pozorná obrana Buldoků mu v tom zabránila a domácí hned otáčejí hru.
     
    42:57
    David Tůma těsně před Pánkem sklepl z otočky puk a byl tak v dobré šanci. Jenže domácí brankář se přesunul a má puk v lapačce!
     
    43:20
    Velká šance také na druhé straně! Lukáš Lavinger byl ostřelován a nakonec to zvládl a drží puk. Následně pak je hra zastavena, buly po jeho levé ruce.
     
    44:12
    Domácí se drželi před Lavingerem, nakonec se znovu před jeho klecí neprosadili. Přichází další zákrok hostujícího brankáře a hra je opět zastavena.
     
    45:33
    Buldoci velmi dobře pokrývají střední pásmo a Medvědi tak mají mnohdy složitou cestu do útočného pásma.
     
    45:49
    Další pokus Buldoků kryje Lukáš Lavinger, který přikryl kotouč pod lapačku a nechává tak opět hru zastavit.
     
    46:32
    Dominik Kučera se utrhl a podél pravého mantinelu doslova vlétl do útočné třetiny a poté z pravého kruhu švihem vyzkoušel pozornost domácího brankáře, který uspěl.
     
    46:57
    Branka domácích byla odkrytá a za pukem spěchal Aleš Macek, nakonec to ale nestihl a navíc se Petr Pánek stihl přesunout a brankoviště opět zavřel.
     
    47:20
    Tohle bylo hodně nebezpečné. U bližší tyče nepříjemně zvedl kotouč Petr Patyk, ale nakonec se do škvírky mezi tyčí a Lavingerem neprosadil!
     
    49:12
    Děčín právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Zpětnou přihrávku poslal do prostoru mezi kruhy Tomáš Faigl a DAVID TŮMA pak okamžitě vystřelil a rozvlnil síť za zády Petra Pánka – 2:2. Opět se začíná od začátku a Medvědi jsou zpět ve hře o body. Asistence: Tomáš Faigl a Vladimír Brož.
    49:12 D. TŮMA - 2:2
     
    50:47
    Medvědy po vyrovnávací brance jakoby pokropili živou vodou, hned se znovu natlačili před soupeřovu klec a znovu byli hodně nebezpeční. Pánek si ale poradil.
     
    51:26
    Faigl těsně před Pánkem tečoval pokus Vladimíra Brože, který střílel od modré čáry, ale domácí brankář včas sklapl betony a neinkasoval.
     
    52:02
    Na druhé straně pak další pokus domácích vychytal Lukáš Lavinger a raději před dotěrnými útočníky soupeře přerušil hru.
     
    52:21
    Aleš Macek, který je dnes hodně vidět, se zase dostal do blízkosti Pánka, ale v momentě, kdy chtěl vystřelit, mu nakonec touš ukradl jeden z domácích.
     
    52:58
    Michal Trávníček poslal pas na Davida Tůmu, jenž se prosmýkl až před Pánka, ale zblízka jeho přízemní pokus zůstal jen u jeho levého betonu.
     
    53:22
    Tomáš Faigl se dostal před odkrytou branku soupeře, ale z bekhendu se neprosadil i díky dotírajícímu obránci Řisut!
     
    53:59
    Hned na to se zase do akce dostali domácí hráči, z pravé strany šla pak stela na Lavingera, který ji vleže přikryl pod lapačku a hra je na chvíli přerušena.
     
    54:58
    Lukáš Nezbeda zpoza zadního mantinelu posílal pas do mezikruží, kde střílel jeho spoluhráč, ale mezi tři tyče kotouč neposlal.
     
    55:43
    Domácí brankář se musel zase otáčet v brankovišti, hosté se dostali do dalšího menšího tlaku, Buldoci to ale ustáli.
     
    56:03
    Michal Trávníček se dostal do samostatného úniku před domácí branku, pokusil se vymíchat Petra Pánka a zakončoval u jeho tyče, ale domácí brankář ho vychytal!
     
    56:20
    Další závar před Pánkem, David Tůma tečoval pokus z pravého kruhu, který vyslal Michal Trávníček a brankář Řisut se opět zaskvěl.
     
    56:51
    Medvědi se do svého soupeře zakousli a opět zahrozili před Pánkem. Posléze si ale museli dávat pozor, protože soupeř rychle hru otočil.
     
    57:30
    Jonáš Křepelka se dostal do šance, ale před Lavingerem neuspěl.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:34
    Petr Pánek kryje další střelu Medvědů a hra je zastavena. Buly bude vhozeno po jeho pravé ruce.
     
    58:59
    Tomáš Nezbeda na levé straně chtěl tečovat pokus Černohorského od modré čáry, ale neúspěšně.
     
    59:40
    A další možnost pro Děčín, ale obrana vše dobře viděla a vytáhla puk do středního pásma.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Základní hrací doba vítěze neurčila a na řadu tak přijde pětiminutové prodloužení. Pokud ani v něm se nerozhodne, uvidíme samostatné nájezdy.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:15
    Hned v úvodu nastavené hrací doby musel Lavinger krýt pokus domácích z levého kruhu a hra je zastavena.
     
    60:32
    Na opačném konci pak z prostoru mezi kruhy chtěl zakončit Tomáš Nezbeda, ale jeho přízemní pokus šel vedle Pánkovy branky.
     
    61:25
    Pavel Zajan se s pukem dostal za soupeřovu branku a poté z mezikruží poslal na Pánka další střelu, kterou ale domácí brankář kryje.
     
    62:06
    David Tůma vyplaval u bližší tyče a zakončil na odkrytou klec, ale Pánek se stihl přesunout a kryje kotouč.
     
    62:12
    Vyloučení v týmu HC Řisuty:
    Jan Strnad – 2 min., hákování.
     
    63:17
    David Tůma na pravé straně tečoval nahození Vladimíra Brože, ale Petr Pánek kryje. Následně pak se domácí osvobozují.
     
    64:00
    Hraje se poslední minuta prodloužení.
     
    64:12
    Domácí celek je v plném počtu.
     
    64:33
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi sedmadvacet vteřin před koncem prodloužení odmítli nájezdy! Na levou stranu poslal přihrávku Jakub Černohorský a DAVID TŮMA se švihem prosadil podruhé v utkání a rozhoduje o tom, že bonusový bod navíc si připíší Medvědi – 2:3. Asistence: Jakub Černohorský a Michal Trávníček.
    64:33 D. TŮMA - 2:3
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Už to vypadalo, že zápas dojde až do samostatných nájezdů, ale nakonec v závěru nastavené hrací doby rozvlnil síť za Pánkem David Tůma a rozhodl o tom, že Medvědi si ze Slaného odvezou dva body.
     
    Díky za pozornost a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit opět na shledanou. (21:53:26)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 9. Bílek (Janda, Bláha), 16. Rendla (Patyk, Petráš) – 2. Volráb, 50. D. Tůma (Faigl, Brož), 65. D. Tůma (Černohorský, Trávníček)


    HC Řisuty: Pánek (Smetana) – Matějka, Janda, Strnad, Řepka, Pokorný, Rudovský, Potěchin – Petráš, Šťastný, Rendla – Chamrád, Křepelka, Okegawa – Bláha, Výrut, Janeček – Patyk, Bílek (C)
    Trenér: Pavel Křepelka

    HC Děčín: Lavinger (Skokan) – Černohorský, Brož, Kučera, Charvát, Loukota (A), Kaltenböck, Starý – Faigl, T. Nezbeda, Zajan (A) – D. Tůma, Volráb, Trávníček (C) – Macek, L. Nezbeda, Fojt – J. Tůma
    Trenér: Tomáš Mareš

    Rozhodčí: Hacaperka – Toman, Goltsch

    Diváci: 88
    thejrc.org