Chomutov – Cheb 2:1 (kon.) | Benátky n/J – Letňany 4:9 (kon.) | Ústí n/L – Jablonec n/N 6:1 (kon.)
Hronov – Vrchlabí 1:9 (kon.) | Písek – Tábor 2:5 (kon.) | Mostečtí Lvi – Klatovy 7:4 (kon.)
Nový Jičín – Opava 3:2 (kon.) | Znojmo – Vyškov 7:0 (kon.) | SHKM Hodonín – Vel. Meziříčí 1:3 (kon.)
Žďár n/S – Havlíčkův Brod 4:5 (kon.) | Val. Meziříčí – Kopřivnice 4:2 (kon.) | Příbram – Kobra 5:0 (kon.)
Řisuty – Děčín 2:3 (po pr.)
konec
HC Baník Příbram
5:0 (5:0, 0:0, 0:0)
HC Kobra Praha
Středa 12.10.2022, 18:30 • Zimní stadion Příbram • 2. liga skupina Západ • 7. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    13:00 BRZÁK - 5:0
     
    13:00
    Příbram právě vstřelila branku! Pátý kotouč v hostující brance a poprvé inkasuje i střídající Kmec. Jan Zedek našel od modré čáry za brankou Tomáše Urbana, ten si skvěle pokryl kotouč tělem a následně chytrou nahrávkou před branku našel úplně osamoceného LUBOŠE BRZÁKA. Domácí jednadvacítka pak v klidu uklidila kotouč pod horní tyčku. Asistence: Tomáš Urban, Jan Zedek.
    10:33 ERET - 4:0
     
    10:33
    Příbram právě vstřelila branku! Excelentní kombinace do prázdné branky a domácí využívají přesilovou hru už po deseti vteřinách. Petr Josefus od modré čáry našel na pravém kruhu Petra Kafku, který přesnou křížnou nahrávkou našel na druhé straně útočného pásma PETRA ERETA. Ten už neměl větší problém zasunout puk do odkryté branky hostující Kobry. Asistence: Petr Kafka, Petr Josefus.
    10:04 ERET - 3:0
     
    10:04
    Příbram právě vstřelila branku! Parádní vstup domácího týmu do zápasu korunuje třetí branka v síti Sochůrka. PETR ERET obral rozehrávajícího soupeře o kotouč na útočné modré čáře, vnikl do třetiny a krásnou střelou o tyčku nedal brankáři Kobry sebemenší šanci na úspěch. Bez asistence.
    05:02 URBAN - 2:0
     
    05:02
    Příbram právě vstřelila branku! Domácí se znovu prosazují a trestají icing soupeře. Hned po vhazování se kotouče zmocnil Josef Saňa, který vypálil od modré čáry. Jeho ránu tečoval mezi kruhy TOMÁŠ URBAN tak šikovně, že na ni Sochůrek v hostující kleci nemohl dosáhnout. Asistence: Josef Saňa.
    00:57 HASMAN - 1:0
     
    00:57
    Příbram právě vstřelila branku! Máme tu úvodní branku zápasu, do vedení jde domácí tým. Petr Eret šikovně vysunul do útočného pásma JOSEFA HASMANA, který blafákem do forhendu obelstil Sochůrka v hostující brance a poté zasunul puk do sítě. Asistence: Petr Eret.

    Ondřej Černý

    Branky a nahrávky: 1. Hasman (Eret), 6. Urban (Saňa), 11. Eret, 11. Eret (Kafka, Josefus), 13. Brzák (Urban, Zedek)


    HC Baník Příbram: Jiroušek (Šorf) – Zedek, Havlín, Saňa (A), Jelínek, Vinš, Zdeněk – Eret, Brzák, Procházka – Kafka, Josefus (C), Pinkas, Dragoun, Hasman, Urban, Gengel (A), Kraus
    Trenér: Pavel Marek

    HC Kobra Praha: Sochůrek (Kmec) – Ženíšek, Holý, Duda, Šteiner (A), Straka, Svach – Jedlička, Kolda, Janča – Petrák, Novák (A), Míšek – Martínek, Zídek, Ksandr – Šťastný (C)
    Trenér: Miroslav Šeba

    Rozhodčí: Hlinka – Tichý, Tuháček
    thejrc.org