Kometa Brno – Pardubice 4:3 (po pr.)
po prodl.
HC Kometa Brno
4:3 (2:1, 1:2, 0:0 - 1:0)
HC Dynamo Pardubice
Čtvrtek 13.10.2022, 18:00 • Winning Group Arena • Tipsport extraliga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:48 Petr HOLÍK - 4:3
     
    63:48
    Kometa právě vstřelila branku! Nyní už je to potvrzené! Kometa vítězí v dnešním utkání, když využila třetí přesilovou hru v zápase a připisuje si bonusový bod navíc. Rozhodující trefě předcházela střela Zbořila, po níž od hokejky Zaťoviče odrazil puk za Willa a definitivně jej doklepl za brankovou čáru PETR HOLÍK. Asistence: Martin Zaťovič, Adam Zbořil.
    34:11 Lukáš RADIL - 3:3
     
    34:11
    Dynamo právě vstřelilo branku! Pardubice využívají v utkání druhou přesilovou hru a díky tomu srovnávají skóre! Od modré čáry napřáhl LUKÁŠ RADIL, před Čiliakem pak ještě clonil Kousal a puk nakonec doskákal za brankovou čáru. Asistence: Peter Čerešňák.
    25:40 Tomáš ZOHORNA - 3:2
     
    25:40
    Dynamo právě vstřelilo branku! Poprvé v dnešním utkání vidíme vstřelenou branku při hře pět na pět. Kontaktní trefu Dynama obstaral po perfektní přihrávce Kousala z rohu útočného pásma TOMÁŠ ZOHORNA a dorovnává brněnského Horkého na počtu devíti vstřelených branek, hlavně pak snižuje na rozdíl jediné branky. Asistence: Robert Kousal, Lukáš Radil.
    24:39 Jakub FLEK - 3:1
     
    24:39
    Kometa právě vstřelila branku! Brňané odskakují do dvoubrankového vedení při vlastním oslabení! Trestné střílení pohotovou přízemní střelou proměnil JAKUB FLEK. Bez asistence.
    17:12 Petr HOLÍK - 2:1
     
    17:12
    Kometa právě vstřelila branku! Dynamo teď může jenom litovat. Předcházející branky Kometa dosáhla při přesilové hře a zároveň v signalizované výhodě. Díky tomu tak mohla hned rozehrát další přesilovou hru a i tentokrát je znovu úspěšná a díky tomu je na světě rychlý obrat! Tentokrát dokázal přesně zamířil nad lapačku Frodla PETR HOLÍK a domácí fanoušci jsou ve varu. Asistence: Adam Zbořil.
    16:43 Luboš HORKÝ - 1:1
     
    16:43
    Kometa právě vstřelila branku! Je vyrovnáno! Kometa potvrzuje svůj um v přesilových hrách a srovnává s Pardubicemi krok. Úspěšnou souhru domácích zakončil přesnou střelou na bližší tyč z hranice levého kruhu LUBOŠ HORKÝ, a momentálně tak překonává pardubického Zohornu na čele tabulky střelců. Asistence: Adam Zbořil, Petr Holík.
    10:32 Robert ŘÍČKA - 0:1
     
    10:32
    Dynamo právě vstřelilo branku! Pardubice bleskově využívají přesilovou hru a otevírají skóre zápasu! puk putoval od Ciencialy na modrou čáru Košťálkovi a ten předložil na volej ROBERTU ŘÍČKOVI, proti jehož přesné střele se Čiliak nestačil přemístit. Asistence: Jan Košťálek, David Cienciala.
    Marken.cz

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 17. Horký (Zbořil, Holík), 18. Holík (Zbořil), 25. Flek, 64. Holík (Zaťovič, Zbořil) – 11. Říčka (Košťálek, Cienciala), 26. Zohorna (R. Kousal, Radil), 35. Radil (Čerešňák)


    HC Kometa Brno: Čiliak (Furch) – Ďaloga, Ščotka, Holland, Kučeřík, Kundrátek, Hrbas, Gulaši – Horký, Holík, Flek – Koblížek, Strömberg, Zaťovič – Šalé, Sallinen, Kollár – Vincour, Zbořil, Dufek.
    Trenér: Pešout

    HC Dynamo Pardubice: Frodl (21. Will) – D. Musil, Čerešňák, T. Dvořák, Košťálek, Vála, J. Kolář, Hrádek – R. Kousal, Zohorna, Radil – Paulovič, Poulíček, Cienciala – Říčka, A. Musil, Matýs – Koffer, Rákos, Urban.
    Trenér: Rulík

    Rozhodčí: Hribik, Pražák – Lučan, Kis

    Diváci: 6125
    thejrc.org