Washington – Boston 2:5 (kon.) | Carolina – Columbus 4:1 (kon.) | Montreal – Toronto 4:3 (kon.)
Colorado – Chicago 5:2 (kon.) | Anaheim – Seattle 5:4 (po pr.) | Edmonton – Vancouver 5:3 (kon.)
po prodl.
Anaheim Ducks
5:4 (1:1, 1:2, 2:1 - 1:0)
Seattle Kraken
Čtvrtek 13.10.2022, 04:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:55 Troy TERRY - 5:4
     
    60:55
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté vyhrávají tento zápas. Hosté svou šanci neproměnili, a pak Gibson rychle rozehrál na spoluhráče. TROY TERRY se dostal do brejku, a pak dokázal překonat brankáře. Asistence: John Gibson.
    53:23 Trevor ZEGRAS - 4:4
     
    53:23
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Domácím to vyšlo a máme vyrovnáno, krásnou přesilovkovou kombinaci korunoval tvrdou ránou do hroní části branky TREVOR ZEGRAS. Asistence: Troy Terry a John Klingberg.
    49:56 Frank VATRANO - 3:4
     
    49:56
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Je sníženo na rozdíl jediné branky, krásnou ránou z kruhu do horní části branky dokázal kotouč poslat obranou Krakenů neobsazený FRANK VATRANO. Krásná akce domácích. Asistence: Ryan Strome a John Klingberg.
    44:09 Matthew BENIERS - 2:4
     
    44:09
    Seattle právě vstřelil branku!
    Z kraje třetí třetiny navyšuje hostující celek své vedení, díky dorážce z bezprostřední blízkosti se dokázal prosadit obranou Ducks neobsazený MATTHEW BENIERS. Asistence: Jaden Schwartz a Carson Soucy.
    38:24 Ryan STROME - 2:3
     
    38:24
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Další branka v přesilovce, po rychlém přenesení hry a předchozí neúspěšné akci hostů dokázali domácí snížit. Prosazuje se po pohledné akci dobře hrající RYAN STROME. Asistence: Mason McTavish a Trevor Zegras.
    26:28 Oliver BJORKSTRAND - 1:3
     
    26:28
    Seattle právě vstřelil branku!
    Lekci z produktivity dostávají domácí hokejisté. Seattle proměnil další přesilovky, rychlou střelou z horní hranice kruhu poslal kotouč do branky OLIVER BJORKSTRAND. Asistence: Justin Schultz a Ryan Donato.
    20:38 André BURAKOVSKY - 1:2
     
    20:38
    Seattle právě vstřelil branku!
    Hned z kraje druhé třetiny dokázali hosté proměnit přesilovku a jdou do vedení, rychlou střelou se prosazuje ANDRÉ BURAKOVSKY. Asistence: Vince Dunn.
    10:13 Jared MCCANN - 1:1
     
    10:13
    Seattle právě vstřelil branku!
    Hostující celek proměnil přesilovku a srovnává stav zápasu. JARED MCCANN byl volný na kruhu, dostal přihrávku a dokázal rychlou ránou trefit horní roh branky. Asistence: Matthew Beniers a Justin Schultz.
    00:51 Troy TERRY - 1:0
     
    00:51
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Parádní úvod do nového ročníku NHL prožávají domácí hokejisté, kteří se prosazují hned v úvodní minutě. TROY TERRY dostal výbornou přihrávku od spoluhráče a rychle zakončoval do horní části branky . Asistence: Mason McTavish a Ryan Strome.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 1. Terry (McTavish, R. Strome), 39. R. Strome (McTavish, Zegras), 50. Vatrano (R. Strome, Klingberg), 54. Zegras (Terry, Klingberg), 61. Terry (Gibson) – 11. McCann (Beniers, Schultz), 21. Burakovsky (Dunn), 27. Bjorkstrand (Schultz, Donato), 45. Beniers (Schwartz, Soucy)


    Anaheim Ducks: Gibson (Stolarz) – Fowler (A), Klingberg, Kulikov, Drysdale, Beaulieu, Shattenkirk – McTavish, R. Strome, Terry – Henrique (A), Zegras, Vatrano – Comtois, Lundeström, Silfverberg (A) – Max Jones, Grant, Regenda.
    Trenér: Dallas Eakins

    Seattle Kraken: Grubauer (Mar. Jones) – Dunn, Larsson, Oleksiak, Schultz, Soucy, Borgen – McCann, Beniers, Burakovsky – Schwartz (A), Wennberg, Bjorkstrand – B. Tanev, Gourde (A), Eberle – Donato, Wright, Kuhlman.
    Trenér: Dave Hakstol

    Rozhodčí: StLaurent, Luxmore – Pancich, Apperson

    Diváci: 17 530
    thejrc.org