Třinec – Plzeň 3:2 (kon.) | Litvínov – Mladá Boleslav 3:4 (kon.) | K. Vary – Vítkovice 4:5 (kon.)
Mountfield HK – Olomouc 0:3 (kon.) | Kladno – Sparta 2:5 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
3:2 (1:1, 2:0, 0:1)
HC Škoda Plzeň
Pátek 14.10.2022, 17:00 • Werk arena, Třinec • Tipsport extraliga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:03
    Plzeň má po přesilovce. Nestrašil se snažil protáhnout kolem Kodýtka před Pavláta, dokázal bekhendem zakončit puk do betonů plzeňského gólmana, ale byl faulován střelcem poslední branky. Kodýtek sekl Nestrašila a vyrovnal početní stav hráčů na ledě.
     
    54:02
    Marcinko poslal ve středním pásmu krosčekem k ledu jednoho z plzeňských hráčů a nabídl soupeři dvojnásobnou přesilovku. Ta bude trvat 86 sekund.
     
    53:28
    Plzeň si zahraje přesilovou hru. Na dvě minuty byl vyloučen Daniel Kurovský, který ve středním pásmu přidržel hokejku Dvořákovi.
     
    36:57
    Přesilovku si zahrají hráči Plzně. Na čtyři minuty zamířil na trestnou lavici Aron Chmielewski. Třinecký hráč se provinil u mantinelu, když zvedl svou hůl do soupeřova obličeje.
     
    34:10
    Bude se vylučovat. Na trestnou lavici putuje obránce Kvasnička, který nevybíravě srazil k ledu jednoho z třineckých hráčů. Plzeňský hráč dostal dvouminutový trest za zásah do oblasti hlavy a krku.
     
    22:06
    Oceláři si zahrají přesilovku. Na dvě minuty za podražení Lyszczarczyka si šel usednout na trestnou lavici plzeňský Kryštof Hrabík.
     
    04:09
    Rozhodčí dlouho signalizovali výhodu pro Plzeň. Nakonec byl vyloučen za hákování domácí Tomáš Marcinko.
    Marken.cz

    Igor Mainka

    Branky a nahrávky: 10. Voženílek (M. Růžička, J. Jeřábek), 23. Marcinko (M. Růžička), 37. Nestrašil (J. Jeřábek, Daňo) – 7. Budík (Kaňák, Mertl), 55. Rekonen (Kodýtek)


    HC Oceláři Třinec: Mazanec (Kacetl) – Marinčin, M. Doudera, Čukste, J. Jeřábek, Zahradníček, Jaroměřský – Voženílek, Marcinko (A), M. Růžička (C) – Nestrašil, Hudáček, Daňo – Chmielewski, Lyszczarczyk, Hrehorčák – Svačina, Dravecký (A), Kurovský.
    Trenér: Moták.

    HC Škoda Plzeň: Pavlát (Mi. Svoboda) – Budík, Zámorský, Kaňák, Houdek, Kvasnička, Vitaloš, Kremláček – Suchý, Kodýtek (A), Rekonen – Schleiss (C), Mertl (A), Blomstrand – Hrabík, Malát, Adamec – A. Dvořák, Bitten, Lang.
    Trenér: Kořínek.

    Rozhodčí: Hradil, Cabák – Hlavatý, Axman.

    Diváci: 3534
    thejrc.org