Buffalo – Ottawa 4:1 (kon.) | Pittsburgh – Arizona 6:2 (kon.) | Philadelphia – New Jersey 5:2 (kon.)
NY Islanders – Florida 1:3 (kon.) | Toronto – Washington 3:2 (kon.) | Minnesota – NY Rangers 3:7 (kon.)
Nashville – Dallas 1:4 (kon.) | Calgary – Colorado 5:3 (kon.) | Vegas – Chicago 1:0 (kon.)
Los Angeles – Seattle 1:4 (kon.)
konec
Nashville Predators
1:4 (0:2, 0:1, 1:1)
Dallas Stars
Pátek 14.10.2022, 02:40 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    44:57 Ryan JOHANSEN - 1:4
     
    44:57
    Nashville právě vstřelil branku!
    Predators však bleskově reagují na čtvrtou branku Dallasu, když se domácí hned nacpali do svého útočného pásma, kde nakone nahození Tolvanena skvěle tečoval RYAN JOHANSEN a Oettinger se mohl jen otočit za svá záda a vytáhnout puk ze své brány. Asistence: Eeli Tolvanen.
    44:22 Wyatt JOHNSTON - 0:4
     
    44:22
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars využívají přesilovou hru parádní kombinací! Suter byl zcela volný mezi kruhy, odkud nahrál na pravou stranu Seguinovi, jenž poté předložil kotouč před zcela prázdnou bránu WYATTU JOHNSTONOVI, jenž tak ve své premiéře v NHL vstřeluje svou první branku! Asistence: Tyler Seguin, Ryan Suter.
    39:15 Joe PAVELSKI - 0:3
     
    39:15
    Dallas právě vstřelil branku!
    Útok Stars však pokračoval dál, když po zblokované střele Millera našel ve změti těl puk Hintz, který jej poté přihrál před zcela prázdnou bránu JOE PAVELSKÉMU, který už měl před sebou hodně jednoduchou úlohu. Asistence: Roope Hintz, Jason Robertson.
    18:56 Mason MARCHMENT - 0:2
     
    18:56
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars využívají přesilovou hru! Tak tohle hostům vyšlo na jedničku, když se kotouč dostal dolů k Marchmentovi, který jej nahrál na střed Seguinovi, jehož okamžitou střelu ještě Saros vyrazil, ale bylo to přímo na hůl Lundkvista, který se neukvapil a ihned nedorážel, když místo toho předložil kotouč před zcela prázdnou bránu MASONU MARCHMENTOVI, jenž vstřeluje svou druhou branku v utkání. Asistence: Nils Lundkvist, Tyler Seguin.
    02:31 Mason MARCHMENT - 0:1
     
    02:31
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars se prosazují hned ze své první střely v utkání, když si MASON MARCHMENT vzal puk v obranném pásmu a následně se vydal do útoku, kde na své cestě přešel přes Josiho, jak kdyby tam nebyl a tváří v tvář Sarosovi poslal touš pod břevno domácí klece. Lepší start v novém dresu si ani nemohl přát. Asistence: Tyler Seguin.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 45. Johansen (Tolvanen) – 3. Marchment (Seguin), 19. Marchment (Lundkvist, Seguin), 40. Pavelski (Hintz, J. Robertson), 45. W. Johnston (Seguin, R. Suter)


    Nashville Predators: Saros (Lankinen) – Josi (C), A. Carrier, McDonagh, Ekholm (A), Borowiecki, Fabbro – F. Forsberg, Granlund (A), Duchene – Niederreiter, Johansen, Tolvanen – Trenin, Sissons, Jeannot – Co. Smith, Glass, Sherwood.
    Trenér: John Hynes

    Dallas Stars: Oettinger (Wedgewood) – Heiskanen, C. Miller, Lindell, Lundkvist, R. Suter, Hakanpää – J. Robertson, Hintz, Pavelski (A) – Marchment, Seguin (A), Dellandrea – Ja. Benn (C), W. Johnston, Gurjanov – Kiviranta, Faksa, Glendening.
    Trenér: Peter DeBoer

    Rozhodčí: Nicholson, Pollock – Fournier, Tobias

    Diváci: 17 692
    thejrc.org