Jihlava – Pardubice B 3:2 (kon.) | Litoměřice – Třebíč 3:4 (3:4 po s.n.) | Šumperk – Poruba 2011 2:5 (kon.)
Vsetín – Slavia 4:0 (kon.) | Zlín – Frýdek-M. 0:4 (kon.) | Prostějov – Přerov 2:3 (po pr.)
konec
DRACI PARS ŠUMPERK
2:5 (0:3, 0:1, 2:1)
HC RT TORAX Poruba 2011
Sobota 15.10.2022, 17:00 • Šumperk, Škoda aréna • Chance liga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Jelínek zkusil střelu mezi betony, avšak na Bláhu si nepřišel.
     
    Po úmyslném posunutí hostující klece brankářem bylo nařízeno trestné střílení, které provede Šimon Jelínek!
     
    58:25
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011:
    Ondřej Bláha – 2 min., zdržování hry / posunutá branka.
     
    53:35
    Obrovská šance Poruby! Gřeš získal puk v útočném pásmu, předložil jej Tomáši Šoustalovi, jenž jel sám na branku. Útočník Toraxu si položil brankáře, ale svou forhendovou kličku nedokonal do úspěšného konce!
    51:44 Patrik ČERMÁK - 2:5
     
    51:44
    Draci právě vstřelili branku! Domácí celek opět stahuje náskok svého soupeře! Patrik Kadeřávek přihrával na modré čáře Adamu Křemenovi, kterému puk nejprve skákal na holi, následně vystřelil. Puk před Bláhou tečoval PATRIK ČERMÁK, jenž kus černé gumy usměrnil do brankářova teploměru! Asistence: Adam Křemen, Patrik Kadeřávek.
     
    51:11
    Radim Toman vybojoval puk u levého hrazení, následně jej předložil Michalu Vachovcovi. Druhý jmenovaný objel branku a přihrál k levé tyči, kde stál Toman, proti němuž vytáhl Hamalčík parádní zákrok.
     
    46:28
    Vyloučení v týmu DRACI PARS ŠUMPERK:
    Šimon Jelínek – 2 min., držení.
     
    44:56
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011:
    Jan Mlčák – 2 min., hákování.
     
    44:19
    David Bartoš dostal přihrávku před poloprázdnou klec, avšak na poslední chvíli promáchl.
    41:40 David BARTOŠ - 1:5
     
    41:40
    Draci právě vstřelili branku! Šumperk stahuje stav utkání na čtyřbrankové manko! Vratislav Kunst předložil pas na modrou čáru, kde stál Lukáš Žalčík. Kapitán Draků vyslal rychlou přihrávku do mezikruží, kam si sjel DAVID BARTOŠ, jenž si zpracoval touš a bekhendovou kličkou překonal Bláhu! Asistence: Vratislav Kunst, Lukáš Žalčík
    40:40 Vojtěch STŘONDALA - 0:5
     
    40:40
    Poruba právě vstřelila branku! Torax naděluje svému soupeři pátou branku! Jakub Šlahař přihrál ve vlastním pásmu VOJTĚCHU STŘONDALOVI, který nabral rychlost a dostal se až do prostoru mezi kruhy, odkud nadvakrát překonal nově příchozího Hamalčíka! Asistence: Jakub Šlahař.
     
    40:01
    Střídání v týmu DRACI PARS ŠUMPERK:
    ze hřiště odchází Jakub Lackovič, přichází Petr Hamalčík.
     
    28:48
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011:
    Jan Mlčák – 2 min., krosček.
     
    26:19
    Draci přečíslili svého soka 3 na 1. Lukáš Žalčík přihrál do druhé vlny Davidu Bartošovi, jenž střelou z mezikruží neprostřelil Bláhu.
    22:18 Aaron BERISHA - 0:4
     
    22:18
    Poruba právě vstřelila branku! Hosté využívají přesilovou hru a ujímají se čtyřbrankového vedení! Jiří Klimíček přenechal puk Tomáši Vildumetzovi, jenž nabral rychlost a svým pasem na levý kruh oslovil AARONA BERISHU. Ten si vybruslil na okraj kruhu a střelou k bližší tyči překonal Lackoviče! Asistence: Tomáš Vildumetz, Jiří Klimíček.
     
    20:49
    Vyloučení v týmu DRACI PARS ŠUMPERK:
    Patrik Kadeřávek – 2 min., sekání.
     
    17:01
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011:
    2 min. – příliš mnoho hráčů na ledě, odpyká Adam Sedlák.
     
    14:12
    Vyloučení v týmu DRACI PARS ŠUMPERK:
    Tomáš Bernat – 2 min., podrážení.
    11:44 Aaron BERISHA - 0:3
     
    11:44
    Poruba právě vstřelila branku! Hosté jsou opravdu při chuti a přidávají další gól! Jiří Klimíček přenechal puk na modré čáře Jakubu Šlahařovi. Šlahař vystřelil, jeho pokus v mezikruží tečoval AARON BERISHA, který svým lehkým dotekem poslal kotouč mimo Lackovičův dosah! Asistence: Jakub Šlahař, Jiří Klimíček.
     
    09:28
    Chybné rozehrávky Poruby využil Lukáš Žalčík. Žalčík jel sám na branku, zkusil střelu pod horní tyč, ale jeho pokus skončil nad Bláhovou svatyní.
    04:33 Tomáš ŠOUSTAL - 0:2
     
    04:33
    Poruba právě vstřelila branku! Hosté jdou v krátkém sledu do dvoubrankového náskoku! Po špatném vyhození Šumperka se puku zmocnil TOMÁŠ ŠOUSTAL, jenž poslal puk mezi betony brankáře Draků! Bez asistence.
    03:05 Jakub ŠLAHAŘ - 0:1
     
    03:05
    Poruba právě vstřelila branku! Torax jde v úvodu utkání do jednobrankového vedení! Šumperku se nepodařilo dostat puk do útočného pásma. U střídaček se touše zmocnil Patrik Urbanec, který jej poslal na Romana Pšurného. Ten na nic nečekal a našel rozjetého JAKUBA ŠLAHAŘE. Posledně jmenovaný si zpracoval kotouč a jeho střela z vrcholku pravého kruhu zaplula přímo pod horní tyč a překonal tak brankáře! Asistence: Roman Pšurný, Patrik Urbanec
    Marken.cz

    Dominik Adam

    Branky a nahrávky: 42. Bartoš (Žálčík, Kunst), 52. Čermák (Křemen, Kadeřávek) – 4. Šlahař (Pšurný, Urbanec), 5. Šoustal, 12. Berisha (Šlahař, Klimíček), 23. Berisha (Vildumetz, Klimíček), 41. Střondala (Šlahař)


    DRACI PARS ŠUMPERK: Lackovič (41. Hamalčík) – Drtil (A), Dudycha, Kadeřávek, Eliáš, Hrachovský, Kunst – Průžek, Bartoš (A), Žálčík (C) – Vachutka, Šuhaj, Jelínek – Svoboda, Motloch, Bernat – Horký, Čermák, Křemen.
    Trenér: Lukáš Majer

    HC RT TORAX Poruba 2011: O. Bláha (Dolejš) – Klimíček, Lemcke, Urbanec (C), Voráček, Sedlák, Krenželok, Mlčák – Šlahař, Pšurný (A), Berisha – Vildumetz, Toman, Střondala – Gřeš, Vachovec (A), Šoustal – Brodek, Pavlík, Häring.
    Trenér: Jiří Režnar

    Rozhodčí: Michal Kostourek, Jakub Koziol – Aleš Roischel, František Pěkný
    thejrc.org