Třinec – Mladá Boleslav 2:3 (kon.) | Zlín – Jihlava 1:5 (kon.) | Olomouc – Kometa Brno 0:1 (kon.)
Mountfield HK – Pardubice 2:3 (po pr.) | Plzeň – HC Litvínov 4:2 (kon.) | Vítkovice – Liberec 4:0 (kon.)
konec
Berani Zlín
1:5 (0:2, 0:1, 1:2)
HC Dukla Jihlava
Sobota 15.10.2022, 12:00DHL Extraliga juniorů • 14. kolo
Partner:
     
    51:36
    Dukla právě vstřelila branku!
    Z ničeho nic je tu pátý gól Dukly! Od mantinelu se i s pukem vytočil JAKUB MODL, jenž naprosto zaskočil jak obranu, tak Tobiáše Synka, který ani nestihl jít do rozkleku když hostující forvard vypálil. 1:5, ve Zlíně je asi hotovo... Asistence: Daniel Pavelec a Adam Rauš.
     
    48:49
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ševci se přeci jen prosazují! Matěj Zavřel se napřáhl a vyslal bombu od modré, přičemž na brankovišti výborně pracoval důrazný JAKUB ČECHMÁNEK, který ze svého typického postu skóruje – 1:4! Asistence: Matěj Zavřel a Adam Laciga.
     
    45:20
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tomuto už se zabránit nedalo... Jihlava trpělivě utahovala šrouby, Málek ještě několikrát zasáhl, nicméně když mu mezi betony projel puk tak jej sebral JONÁŠ JUNGWIRTH a bez větších potíží jej na levé tyči po krátkém zpracování doklepl do sítě! – 0:4. Domácí střídačka dává pokyn Tobiáši Synkovi, Tomáš Málek má dnes dochytáno. Asistence: Josef Brož a Šimon Báťa.
     
    23:27
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukla je v přesilových hrách zatím stoprocentní a teď vede už o tři góly! Zdálo se, že JOSEF BROŽ v nepříliš typické přesilovkové kombinaci doklepl vlastní střelu za ležícího Málka. Co je jisté je to, že kotouč je v brance a Jihlava vede 3:0! Asistence: Daniel Pavelec a David Straka.
     
    18:10
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava jde do trháku! Obránce TOMÁŠ VANDAS to v této přesilovce už párkrát zkusil, až teď mu ale ta rána od modré sedla na jedničku! Před Málkem byla navíc celkem clona, žlutomodrý gólman neměl šanci, puk zaplul pod víko – 0:2. Asistence: Šimon Báťa a Jonáš Jungwirth.
     
    03:47
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tentokrát už je to gól! HYNEK PEŠ inkasoval výbornou přihrávku od nejproduktivnějšího z jihlavských Jonáše Jungwirtha a ihned překonává Tomáše Málka. To je pro ševce velice špatný start.... Asistence: Jonáš Jungwirth a Lukáš Číhal.
    Marken.cz

    Adam Čuba

    Branky a nahrávky: 49. Čechmánek (Zavřel, Laciga) – 4. Peš (Jungwirth, Číhal), 19. Vandas (Báťa, Jungwirth), 24. Brož (Pavelec, Straka), 46. Jungwirth (Brož, Báťa), 52. Modl (Pavelec, Rauš)


    Berani Zlín: Málek (Synek) – Burian, Nábělek (C), Hamrla, Špaňhel, Zavřel, Velikovský, Kráčalík – Kaláč, Tomek, Babulík, Holba, Dědek, Urban, L. Heš (A), Marek, Laciga, Čechmánek, Ramert
    Trenér: Luboš Jenáček

    HC Dukla Jihlava: Maláč (Pulda) – Vandas, Chvátal, Číhal, Ludvík, Vovsík, Šabata, Tomšík – Báťa, Modl, Klapica, Jungwirth, Pavelec, Rauš, Kravec, Peš, Bulík, Broš, Sojka, Straka
    Trenér: Michal Broš

    Rozhodčí: Vaněk, Čuňočka – Vašíček, Blažek
    thejrc.org