Philadelphia – Vancouver 3:2 (kon.) | Boston – Arizona 6:3 (kon.) | New Jersey – Detroit 2:5 (kon.)
Toronto – Ottawa 3:2 (kon.) | Pittsburgh – Tampa 6:2 (kon.) | Washington – Montreal 3:1 (kon.)
NY Islanders – Anaheim 7:1 (kon.) | Minnesota – Los Angeles 6:7 (kon.) | St. Louis – Columbus 5:2 (kon.)
Dallas – Nashville 5:1 (kon.) | Seattle – Vegas 2:5 (kon.) | San Jose – Chicago 2:5 (kon.)
Edmonton – Calgary 3:4 (kon.)
konec
New Jersey Devils
2:5 (1:0, 1:4, 0:1)
Detroit Red Wings
Neděle 16.10.2022, 01:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:55 Dominik KUBALÍK - 2:5
     
    50:55
    Detroit právě vstřelil branku!
    Už to vypadá na rozhodnutý zápas! Tatar si vybral další slabší chvilku, když u mantinelu nedostal puk ven z pásma přes Larkina. Raymond poté narazil DOMINIKU KUBALÍKOVI a ten vystřelil bekhendem kousek vedle Vaněčkovy lapačky. Český útočník zužitkoval povýšení na úkor zraněného Bertuzziho. Asistence: Lucas Raymond, Dylan Larkin.
    39:59 Dylan LARKIN - 2:4
     
    39:59
    Detroit právě vstřelil branku!
    Rudá křídla spustila závěrečný atak do rozhozené obrany. Za modrou vznikla křížná přihrávka na Hronka, kterého Vaněček vychytal s pomocí hokejky. Nedůslední Ďáblové však nechali Coppa ještě jednou přihrát k pravému kruhu a DYLAN LARKIN necelou sekundu před sirénou famózně zavěsil do šibenice. Asistence: Andrew Copp, Filip Hronek.
    37:02 David PERRON - 2:3
     
    37:02
    Detroit právě vstřelil branku!
    Vrána přijel forčekovat Seversona, který o něm nevěděl a koncentroval se na souboj s Coppem. Český křídelník získaný kotouč náhodným odrazem o Vaněčka přihrál na DAVIDA PERRONA a ten nepotřeboval moc čau na střelu k horní tyčce. Asistence: Jakub Vrána, Olli Määtä.
    24:44 Miles WOOD - 2:2
     
    24:44
    Devils právě vstřelili branku!
    Ďáblové vrací úder! Hamiltonova diagonála prošla kolem Vrány na Zetterlunda, který centroval do levého křídla. MILES WOOD šel důrazně do brankoviště a těsně před Nedeljkovicem došťouchl kotouč do kasy. Asistence: Fabian Zetterlund, Dougie Hamilton.
    24:34 Jakub VRÁNA - 1:2
     
    24:34
    Detroit právě vstřelil branku!
    Je tu obrat Red Wings! Graves propadl na modré čáře. Raymond v přečíslení dvou na jednoho využil služeb JAKUBA VRÁNY a ten zleva fantasticky zakončil do bližšího horního rohu. Asistence: Lucas Raymond, Ben Chiarot.
    21:30 Ben CHIAROT - 1:1
     
    21:30
    Detroit právě vstřelil branku!
    Vaněček inkasuje první soutěžní gól v dresu New Jersey! Střelu Larkina jeho kolegové zablokovali. Volný puk si ale vzal BEN CHIAROT a přes dvojí clonu ho propašoval do sítě. Český gólman nemohl vidět přes Mercera a Hischiera. Asistence: Dylan Larkin, Tyler Bertuzzi.
    04:45 Dougie HAMILTON - 1:0
     
    04:45
    Devils právě vstřelili branku!
    Domácí otevírají skóre! Nedeljkovic se pod maskou asi trochu červená, protože za něj propadla zprvu nenápadná střela švihem od modré čáry z hokejky DOUGIEHO HAMILTONA. Asistence: Jesper Bratt, Jonas Siegenthaler.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 5. Hamilton (Bratt, Siegenthaler), 25. Wood (Zetterlund, Hamilton) – 22. Chiarot (Larkin, Bertuzzi), 25. Vrána (Raymond, Chiarot), 38. Perron (Vrána, Määttä), 40. Larkin (Copp, Hronek), 51. Kubalík (Raymond, Larkin)


    New Jersey Devils: Vaněček (Blackwood) – Hamilton, Siegenthaler, Severson, Graves, Marino, Br. Smith – Bratt, Hischier (C), Palát (A) – Mercer, J. Hughes (A), Tatar – Zetterlund, Haula, Wood – Holtz, M. McLeod, Šarangovič.
    Trenér: Lindy Ruff

    Detroit Red Wings: Nedeljkovic (Husso) – Seider (A), Chiarot, Hronek, Määttä, Lindström, Hägg – Raymond, Larkin (C), Bertuzzi – Perron, Copp (A), Vrána – Sundqvist, Rasmussen, Söderblom – Erne, P. Suter, Kubalík.
    Trenér: Derek Lalonde

    Rozhodčí: Markovic, Joannette – Cherrey, Galloway

    Diváci: 16 514
    thejrc.org