Philadelphia – Vancouver 3:2 (kon.) | Boston – Arizona 6:3 (kon.) | New Jersey – Detroit 2:5 (kon.)
Toronto – Ottawa 3:2 (kon.) | Pittsburgh – Tampa 6:2 (kon.) | Washington – Montreal 3:1 (kon.)
NY Islanders – Anaheim 7:1 (kon.) | Minnesota – Los Angeles 6:7 (kon.) | St. Louis – Columbus 5:2 (kon.)
Dallas – Nashville 5:1 (kon.) | Seattle – Vegas 2:5 (kon.) | San Jose – Chicago 2:5 (kon.)
Edmonton – Calgary 3:4 (kon.)
konec
Minnesota Wild
6:7 (2:4, 2:2, 2:1)
Los Angeles Kings
Neděle 16.10.2022, 02:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    48:03 Adrian KEMPE - 6:7
     
    48:03
    Los Angeles právě vstřelilo branku! ADRIAN KEMPE si najel do mezikruží na zpětnou přihrávku od Anžeho Kopitara a parádní střelou zápěstím vymetl levý horní roh brány! Wild konečně dokázali vyrovnat, jenže hned vzápětí inkasovali a znovu prohrávají. Neuvěřitelný zápas a drama. Asistence: Anže Kopitar a Mikey Anderson.
    47:32 Sam STEEL - 6:6
     
    47:32
    Minnesota právě vstřelila branku! Cal Petersen hodně špatně rozehrál zpoza vlastní brány a Matthew Boldy toho ještě nedokázal využít, po obrovském závaru ale propasíroval puk do sítě SAM STEEL! Asistence: Ryan Hartman a Jonas Brodin.
    45:56 Mats ZUCCARELLO - 5:6
     
    45:56
    Minnesota právě vstřelila branku! MATS ZUCCARELLO vystřelil na vrcholu levého kruhu pro vhazování a jeho nádherná střela zápěstím vymetla nad vyrážečkou brankáře Kings bližší levý horní roh brány! Wild počtvrté v zápase prohrávají pouze o gól, ale ještě se jim nepodařilo vyrovnat. Přesilovou hru využili po pouhých osmi sekundách. Asistence: Calen Addison a Matthew Boldy.
    33:10 Matt ROY - 4:6
     
    33:10
    Los Angeles právě vstřelilo branku! MATT ROY vystřelil na ose útočného pásma od modré čáry a jeho střela zápěstím prošla mezi lapačkou a levým betonem Filipa Gustavssona k pravé tyči! Asistence: Brendan Lemieux a Arthur Kaliyev.
    32:12 Kirill KAPRIZOV - 4:5
     
    32:12
    Minnesota právě vstřelila branku! Mats Zuccarello si najel na nádhernou kolmou přihrávku od brankáře Filipa Gustavssona a po jeho přihrávce na vzdálenější levé tyči skóroval střelou bez přípravy Kirill Kaprizov! Wild využili přesilovou hru rychle. Asistence: Mats Zuccarello a Filip Gustavsson.
    29:11 Kevin FIALA - 3:5
     
    29:11
    Los Angeles právě vstřelilo branku! KEVIN FIALA vypálil na pravém křídle po přihrávce Adriana Kempeho z ostrého úhlu tvrdě bez přípravy a jeho rána vymetla přední pravý horní roh brány! Kings využili přesilovou hru a opět odskočili na rozdíl dvou branek. Asistence: Adrian Kempe a Anže Kopitar.
    25:25 Joel Eriksson Ek - 3:4
     
    25:25
    Minnesota právě vstřelila branku! Wild sehráli přesilovou hru parádně a po nádherné kombinaci skóroval na vzdálenější pravé tyči do prázdné sítě JOEL ERIKSSON EK! Opět je to o jeden gól. Asistence: Kirill Kaprizov a Mats Zuccarello.
    18:28 Alex IAFALLO - 2:4
     
    18:28
    Los Angeles právě vstřelilo branku! ALEX IAFALLO na pravém křídle vypálil od modré čáry a puk těsně nad pravým betonem Marca-Andrého Fleuryho zamířil do sítě! Chyba brankáře Wild, který by nejraději praštil hokejkou. Asistence: Gabriel Vilardi a Matt Roy.
    16:43 Marcus FOLIGNO - 2:3
     
    16:43
    Minnesota právě vstřelila branku! MARCUS FOLIGNO předvedl po přihrávce zpoza brány nádhernou stahovačku a vpádu zamířil nad vyrážečkou Cala Petersena ke vzdálenější pravé tyči! Nádherný gól, po kterém Wild prohrávají pouze o gól! Asistence: Joel Eriksson Ek a Matt Dumba.
    12:57 Jacob MIDDLETON - 1:3
     
    12:57
    Minnesota právě vstřelila branku! JACOB MIDDLETON na levém křídle vypálil od modré čáry a puk se od jednoho z obránců Kings odrazil ke vzdálenější pravé tyči! Asistence: Jared Spurgeon a Matthew Boldy.
    11:13 Drew DOUGHTY - 0:3
     
    11:13
    Los Angeles právě vstřelilo branku! DREW DOUGHTY vypálil na bodu levého kruhu pro vhazování bez přípravy a tvrdou ránou bez přípravy na přední tyči překonal brankáře Wild! Asistence: Anže Kopitar a Kevin Fiala.
    08:55 Gabriel VILARDI - 0:2
     
    08:55
    Los Angeles právě vstřelilo branku! Quinton Byfield vystihl na levém křídle velmi špatnou zadovku jednoho z hráčů Wild a po nádherné kombinaci skóroval u pravé tyče GABRIEL VILARDI, když rychle zamíchal s pukem a bekhendem ho zasunul do prázdné sítě! Asistence: Alex Iafallo a Quinton Byfield.
    04:28 Adrian KEMPE - 0:1
     
    04:28
    Los Angeles právě vstřelilo branku! ADRIAN KEMPE vystřelil po přihrávce Kevina Fialy na bodu pravého kruhu pro vhazování a jeho pokus vymetl bližší pravý horní roh brány! Asistence: Kevin Fiala a Mikey Anderson.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 13. Middleton (Spurgeon, Boldy), 17. M. Foligno (Eriksson Ek, Dumba), 26. Eriksson Ek (Kaprizov, Zuccarello), 33. Kaprizov (Zuccarello, Gustavsson), 46. Zuccarello (Addison, Boldy), 48. Steel (Hartman, Brodin) – 5. Kempe (Fiala, Mik. Anderson), 9. Vilardi (Iafallo, Byfield), 12. Doughty (Kopitar, Fiala), 19. Iafallo (Vilardi, M. Roy), 30. Fiala (Kempe, Kopitar), 34. M. Roy (Lemieux, Kaliyev), 49. Kempe (Kopitar, Mik. Anderson)


    Minnesota Wild: M. Fleury (21. Gustavsson) – Spurgeon (C), Goligoski, Dumba (A), Brodin, Addison, Middleton – Zuccarello, Hartman, Kaprizov – M. Foligno (A), Eriksson Ek, Jost – Boldy, Steel, F. Gaudreau – Duhaime, Rossi, Dewar.
    Trenér: Dean Evason

    Los Angeles Kings: Petersen (Quick) – Doughty (A), Mik. Anderson, M. Roy, Durzi, Clarke, Edler – Kempe, Kopitar (C), Fiala – Arvidsson, Danault (A), T. Moore – Vilardi, Byfield, Iafallo – Lizotte, Lemieux, Kaliyev.
    Trenér: Todd McLellan

    Rozhodčí: McCauley, Rehman – Deschamps, Murchison

    Diváci: 18 421
    thejrc.org