Philadelphia – Vancouver 3:2 (kon.) | Boston – Arizona 6:3 (kon.) | New Jersey – Detroit 2:5 (kon.)
Toronto – Ottawa 3:2 (kon.) | Pittsburgh – Tampa 6:2 (kon.) | Washington – Montreal 3:1 (kon.)
NY Islanders – Anaheim 7:1 (kon.) | Minnesota – Los Angeles 6:7 (kon.) | St. Louis – Columbus 5:2 (kon.)
Dallas – Nashville 5:1 (kon.) | Seattle – Vegas 2:5 (kon.) | San Jose – Chicago 2:5 (kon.)
Edmonton – Calgary 3:4 (kon.)
konec
San Jose Sharks
2:5 (2:0, 0:3, 0:2)
Chicago Blackhawks
Neděle 16.10.2022, 04:00 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    49:37 Jason DICKINSON - 2:5
     
    49:37
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Poté co Hertl na modré čáře trefil místo puku hokejku protihráče se dostali hráči Chicaga do přečíslení dv ana jednoho., Kurashev poslal kotouč na JASONA DICKINSONA, který přidává již pátou branku Blackhawks. Asistence: Philipp Kurashev.
    45:08 Taylor RADDYSH - 2:4
     
    45:08
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Čtvrtá branka Blackhawks je tu. TAYLOR RADDYSH ses dostal do samostatného úniku a neměl problém se zakončením. Asistence: Tyler Johnson.
    30:35 Sam LAFFERTY - 2:3
     
    30:35
    Chicago právě vstřelilo branku!
    SAM LAFFERTY je dnes střelcem v oslabeních. Padající Dickinson poslal kotouč před bránu kde stál Lafferty, který ho dostal do pravého rohu. Kahkonen vůbec netušil, co se děje.. Asistence: Jason Dickinson a Seth Jones.
    28:27 Sam LAFFERTY - 2:2
     
    28:27
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Tohle byla neskutečná souhrave vlastním oslabení. SAM LAFFERTY zpoza brány poslal puk na Dickinsona, který vypálil. Puk se však odrazil od gólmana a právě Lafferty trefoval již prázdnou bránu. Asistence: Jason Dickinson.
    27:11 Jonathan TOEWS - 2:1
     
    27:11
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hostující kapitán pomáhá snížit na jednogólové manko JONATHAN TOEWS se zmocnil přihrávky a propálil Kahkonena. Asistence: Tyler Johnson a Taylor Raddysh.
    19:23 Erik KARLSSON - 2:0
     
    19:23
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Domácím se nakonec přeci jen povedlo dostat do přečíslení. Tohle už oproti tomu minulému skončilo brankou. Tvrdá střela z kruhu od ERIKA KARLSSONA už v brance skončila. Asistence: Logan Couture a Steven Lorentz.
    13:58 Nico STURM - 1:0
     
    13:58
    San Jose právě vstřelilo branku!
    NICO STURM otevírá skóre zápasu. Sturm dostal přihrávku ke kruhu. Odtud dorazil kotouč za záda Mrázka, který už neměl šanci stihnout přesun v bráně. Asistence: Erik Karlsson a Mario Ferraro.

    Natálie Poláčková

    Branky a nahrávky: 14. Sturm (E. Karlsson, Ferraro), 20. E. Karlsson (Couture, Lorentz) – 28. J. Toews (T. Johnson, Raddysh), 29. Lafferty (Dickinson, J. Johnson), 31. Lafferty (Dickinson, Set. Jones), 46. Raddysh (T. Johnson), 50. Dickinson (Kurashev, Lafferty)


    San Jose Sharks: Kähkönen (J. Reimer) – E. Karlsson (A), Megna, Benning, M. Vlasic, Šimek, Ferraro – Kunin, Hertl (A), Meier – Labanc, Couture (C), Lorentz – Nieto, Bonino, Lindblom – J. Svečnikov, Sturm, Gadjovich.
    Trenér: David Quinn

    Chicago Blackhawks: Mrázek (Stalock) – Set. Jones, J. Johnson, Cal. Jones, Tinordi, Murphy (A), Roos – P. Kane (A), Domi, Athanasiou – Raddysh, J. Toews (C), T. Johnson – Dickinson, Lafferty, Kurashev – Blackwell, Entwistle, Khaira.
    Trenér: Luke Richardson

    Rozhodčí: Luxmore, Lambert – Pancich, Apperson

    Diváci: 15 219
    thejrc.org