Podbrezová – Trnava 3:1 (kon.) | Michalovce – Slovan Bratislava 0:1 (kon.)
konec
FK Železiarne Podbrezová
3:1 (2:0)
FC Spartak Trnava
sk Neděle 16.10.2022, 17:30 • Zelpo Aréna • Niké liga • 14. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 4:0. Rohy: 2:3. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 13:15. (19:21:32)
     
    Je dobojované. Podbrezová vynikajúcim výkonom nedala Spartaku najmenšiu šancu. Hostia hrali ustráchane, bez emócií a zápalu. Naopak, domáci predviedli veľmi pekné predstavenie, po troch prehrách sa vrátili na víťaznú vlnu a zaslúžene sa tešia z troch bodov. Od nás je to dnes všetko, ďakujeme za pozornosť a prajeme ešte pekný nedeľný večer.
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+1
    Hrať budeme ešte dve minúty.
     
    90
    Trnava dala gól!
    Tak predsa hostia neodídu bez gólov. AZEEZ OSENI dostal peknú prihrávku a umiestnenou strelou k pravej žrdi znížil stav stretnutia. Tento gól mal prísť rozhodne skôr.
     
    88
    Spartak sa už tiež zmieril, že po sérii bez prehry dnes body nezíska. Duel sa už len dohráva a my čakáme na údaj o nadstavenom čase.
     
    87
    Godál si ako starý lišiak poradil s dvojicou hráčov súpera a ešte aj poslal dlhú loptu na svojich spoluhráčov. Podbrezová absolútne dominuje a dnes si určite pripíše tri body.
     
    86
    Pavúk sa ihneď mohol zapísať do streleckej listiny. Prihrávku mu poslal Grendel, lenže domáci útočník bol atakovaný, a preto nedokázal ani vystreliť.
     
    84
    Striedanie Podbrezová. Dohrali Samuel Ďatko a Marek Kuzma, prišli Marcel Vasiľ a Daniel Pavúk.
     
    83
    Naopak, Podbrezová dnes zaslúžene vyhráva. Je nebezpečná, efektívna a ukázala oveľa väčšiu túžbu po víťazstve. Po troch prehrách príde určite vhod.
     
    82
    Výkon Trnavy je naozaj hodný poriadnej kritiky. Zmenu nepriniesli ani striedajúci hráči, ktorí zapadli do výkonu celého mužstva.
     
    81
    Hra je teraz rozkúskovaná a stratila tempo. Pri lopte sú domáci, ktorí si ju posúvajú a odpočítavajú minúty do konca duelu.
     
    80
    Vyzerá to tak, že dnes sa bude v Podbrezovej oslavovať. Nič nenasvedčuje tomu, že by hostia strelili tri góly a vybojovali aspoň bod. V dnešnom meraní síl neboli prakticky v žiadnej čistej šanci a výkonom poriadne sklamali.
     
    79
    Napriek nepriaznivému skóre a slabučkému hernému prejavu vládne v sektore fanúšikov hostí skvelá nálada. Trnavskí priaznivci nepoľavujú a neustále ženú svojich dopredu.
     
    78
    Oseni vybojoval faul a dáva tak možnosť svojmu tímu predsa len niečo urobiť v ofenzíve. Lenže Spartak ani v tomto prípade nič nevymyslel.
     
    77
    Dnešné stretnutie sleduje 1 670 divákov.
     
    76
    Martin Bukata tvrdo fauloval Erika Grendela a vidí žltú kartu. Hostia sú nervózni.
     
    75
    Už iba niečo viac ako štvrťhodina do konca dnešného duelu. Podbrezová si užíva luxusné vedenie a súpera nepúšťa k ničomu. Naopak, výkon Trnavy je veľkým sklamaním.

    Milan Gončár

    Branky: 9. Kováčik (Kuzma), 40. Cobnan (Ďatko), 66. Cobnan – 90. Oseni

    Karty:   74. Bakaľa (POD) – 41. Ristovski (TRN), 44. Savvidis (TRN), 76. Bukata (TRN)


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 4:0. Rohy: 2:3. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 13:15.
    FK Železiarne Podbrezová: Ludha – Grešák, Godál (C), M. Bartoš – Ďatko (84. Vasil), Paraj, Bakaľa, Kováčik – Kuzma (84. Pavúk), Breznaník (60. Kukoľ), Cobnan (72. Grendel).
    Náhradníci: Rehák – Oravec, Masaryk, Horvát.

    Trenér: Roman Skuhravý

    FC Spartak Trnava: Takáč – Kóša (46. Čurma), Štetina, Koštrna – Mikovič (C), Štefánik (72. Oseni), Savvidis, Procházka (64. Bukata), Iván (64. de Azevedo) – Ristovski (72. Boateng), Taiwo.
    Náhradníci: Vantruba – Baba, Karhan, Bolaji.

    Trenér: Michal Gašparík

    Rozhodčí: Ziemba – Poláček, Pozor

    Diváci: 1 670
    thejrc.org