Třinec – Olomouc 2:3 (kon.) | Vítkovice – Pardubice 4:5 (1:2 po s.n.) | Kometa Brno – Liberec 0:5 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
2:3 (0:0, 1:1, 1:2)
HC Olomouc
Úterý 22.11.2022, 17:00 • Werk arena, Třinec • Tipsport extraliga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:52 Jakub NAVRÁTIL - 2:3
     
    58:52
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak to je dramaticky zvrat situace! Kotouč se dostal v situaci dva na jednoho na Pláška, který byl na ose útočného, ale nedokázal v situaci tváří v tvář překonal Kacetla, To se podařilo až JAKUBU NAVRÁTILOVI z následné dorážky. Asistence: Karel Plášek ml. Stav utkání 2:3.
    51:09 Jakub NAVRÁTIL - 2:2
     
    51:09
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Puk se teď dostal na slot útočného pásma hostujícího týmu, odkud jej napálil do horních pater Kacetlovy branky JAKUB NAVRÁTIL. Asistence: Karel Plášek ml. a Michal Kunc. Stav utkání 2:2.
    46:03 Daniel VOŽENÍLEK - 2:1
     
    46:03
    Třinec právě vstřelil branku!
    Milan Doudera získal před Kacetlem puk, který vyplaval ze souboje u mantinelu a poslal jej do střední třetiny na DANIELA VOŽENÍLKA. Ten ujížděl sám na Sedláčka, první pokus mu nevyšel, ale po otočce z velkého úhlu dokázal poslat puk do odkryté branky hostů. Asistence: Milan Doudera, Martin Růžička. Stav utkání 2:1.
    28:00 Samuel BUČEK - 1:1
     
    28:00
    Třinec právě vstřelil branku!
    Vyrovnání zařídil Martin Růžička, který zavezl puk do útočného pásma na osu kluziště, a SAMUEL BUČEK, jenž jej zde převzal a po šikovné kličce poslal puk do horních pater Sedláčkovy branky. Asistence: Martin Růžička. Stav utkání 1:1.
    25:42 Tomáš DUJSÍK - 0:1
     
    25:42
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti teď prošli do útočného pásma trochu krkolomně, ale poté, co útočné třetiny dosáhli, tak si v klidu rozestavěli hráče a po několika výměnách puku slaví branku! Tvrdou střelou z levého kruhu se prosadil TOMÁŠ DUJSÍK. Asistence: Jiří Ondrušek a Jan Káňa. Stav utkání 0:1.
    Marken.cz

    Michal Samiec

    Branky a nahrávky: 28. Buček (M. Růžička), 47. Voženílek (M. Doudera, M. Růžička) – 26. Dujsík (Ondrušek, J. Káňa), 52. Navrátil (Plášek ml., Kunc), 59. Navrátil (Plášek ml.)


    HC Oceláři Třinec: Kacetl (Mazanec) – M. Doudera, Marinčin, J. Jeřábek, Čukste, Mar. Adámek, Jaroměřský, Zahradníček – M. Růžička (C), Marcinko (A), Voženílek – Daňo, Hudáček, Hrňa – Hrehorčák, Roman, Chmielewski – Kurovský, Dravecký (A), Buček.
    Trenér: Zdeněk Moták

    HC Olomouc: Jak. Sedláček (Nowak) – Mareš, Ondrušek (C), Škůrek, Rašner, Švrček, Dujsík, Řezníček – Bambula, Knotek (A), J. Káňa (A) – Olesz, Nahodil, Kusko – Navrátil, Kunc, Plášek ml. – Rutar, Anděl, Menšík.
    Trenér: Jan Tomajko

    Rozhodčí: Hribik, Úlehla – Lučan, Kis

    Diváci: 3 512
    thejrc.org