Kometa Brno – Vítkovice 2:1 (kon.) | Litvínov – Pardubice 0:1 (3:4 po s.n.) | Plzeň – Mladá Boleslav 1:2 (1:2 po s.n.)
Kladno – Motor ČB 2:1 (kon.) | Liberec – K. Vary 3:4 (0:1 po s.n.) | Mountfield HK – Sparta 3:2 (kon.)
po s.n. (0:1)
Bílí Tygři Liberec
3:4 (1:0, 1:1, 1:2 - 0:0)
HC Energie Karlovy Vary
Úterý 18.10.2022, 18:00 • Home Credit Arena, Liberec • Tipsport extraliga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Zdravím všechny fanoušky extraligového hokeje! Úterní večer v Liberci bude zasvěcen utkání 12. kola Tipsport extraligy, ve kterém vyzvou od 18 hodin domácí Bílí Tygři tým HC Energie Karlovy Vary.
     
    Bílí Tygři Liberec
    Severočeši dokázali v každém souboji odehraném od začátku tohoto ročníku obrat soupeře vždy minimálně o bod. I díky této vydařené šňůře jim momentálně náleží v tabulce pátá příčka! Naposledy se představili na ledě ambiciózních Pardubic, kde bylo k vidění hned několik gólových šancí na obou stranách, přesto však duel doputoval za stavu 0:0 až do prodloužení. I přes následnou prohru v nastaveném čase po gólu Lukáše Radila však přidali Tygři další bodík do již tak velmi vyrovnané tabulky pořadí. Produktivitu libereckých hokejistů aktuálně vede obránce Uvis Janis Balinskis, jenž třímá ve svých zápisech osm bodů (3+5). Svěřenci Patrika Augusty se nicméně musí momentálně alespoň po dobu zhruba tří týdnů obejít bez služeb kapitána Michala Bulíře. Ten totiž odstoupil z předchozího klání s Olomoucí předčasně kvůli nastřelenému kotníku.
     
    HC Energie Karlovy Vary
    Prozatímní průběh sezóny se v očích energetiků vyvíjí po vlažnějším začátku bodově poměrně solidně. Naposledy vyzvali Západočeši na domácí půdě trápící se českobudějovický Motor, který i díky povedené třetí třetině udolali 4:3. I díky této tříbodové výhře se tak momentálně Karlovarští nachází v tabulce na průběžné desáté pozici se ziskem čtrnácti bodů. Karlovarským hráčům se nicméně velmi daří na venkovních kluzištích, vždyť hned jedenáct ze svých čtrnácti bodů získali na půdě soupeřů! Mužstvo vede v kanadském bodování útočník Petr Koblasa, který zaznamenal mimo šesti přesných tref ještě tři přesné nahrávky.
    Prosadí se Frolík doma proti Energii?
     
    Úvodní sestavy:

    Bílí Tygři Liberec: Kváča (Král) – Melancon, Balinskis, Štibingr, Vitásek, J. Dvořák, Derner, Rosandić – Faško-Rudáš, A. Najman, Birner (A) – Frolík, Filippi, Flynn – Rychlovský, Jelínek (C), Vlach – Čederle, Šír (A), Ordoš.
    Trenér: Patrik Augusta

    HC Energie Karlovy Vary: Habal (Lukeš) – Bartejs, Plutnar, Bernad, Dlapa, Havlín, Pulpán (A), Rohan – Rachůnek (A), Gríger, Hladonik – Koblasa, Černoch, O. Beránek – Redlich, Jiskra, Vondráček (C) – Kohout, J. Baláž, Kružík.
    Trenér: David Bruk

    Rozhodčí: Cabák, Stano – Kajínek, Klouček.
     
    Oba týmy již nastupují na led, utkání začne za malou chvíli!
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:08
    Úvodní buly vyhráli Karlovarští a domácí se vydali do jejich pásma napadat.
     
    00:30
    Petr Kváča si připsal první zákrok po střele Jana Hladonika, kterému nahrál krosem na levý kruh Dávid Gríger.
     
    00:47
    Hra přerušena kvůli přihrávce rukou hráčů Energie.
     
    06:53
    První komerční přestávka tohoto duelu.

    Střely na branku – 3:6.
     
    06:53
    Následuje buly po pravici Petra Kváči.
     
    06:56
    První lajna domácích se ihned po vyhraném vhazování ve svém pásmu vydala do útoku a bije se o kotouč v rohu.
     
    07:35
    Jan Hladonik se pokoušel proháčkovat až před Petra Kváču, liberecký Jakub Dvořák ho ale zastavil efektivní obrannou prací.
     
    08:23
    Jiří Černoch dostal nabito do jízdy do ideální pozice na vrcholku pravého kruhu, střela mu však nesedla a i s přispěním jedné z libereckých holí kotouč skončil mimo hrací plochu. Vhazuje se po levici Petra Kváči.
     
    09:05
    Liberec právě vstřelil branku! A domácí jdou do vedení! Michael Frolík dostal přesný průnikový pas od Jana Štibingra a zkusil to na Vladislava Habala bekhendem, karlovarský gólman však zasáhl. Na následnou dorážku od TOMÁŠE FILIPPI už nicméně nedosáhl a liberecká jedenačtyřicítka kotouč pohotově uklidila až do hostující klece. Asistence: Michael Frolík, Jan Štibingr.
    09:05 Tomáš FILIPPI - 1:0
     
    10:10
    Tygři zamykají Energii v jejich pásmu a zasypávají Vladislava Habala střelami téměř ze všech stran.
     
    10:37
    Hosté se osvobodili, ovšem pouze za cenu icingu. Vhazuje se po levici jejich brankáře.
     
    10:57
    Rachůnek už se natahoval ve středním pásmu po kotouči s vidinou možného brejku, jeho úmysl však překazil T. J. Melancon.
     
    11:46
    Uvidíme první přesilovou hru domácích tohoto večera, Ondřej Beránek si jde na dvě minuty sednout za krosček.
     
    11:56
    Vít Jiskra se ve vlastním oslabení vůbec nerozpakoval a vydal se s pukem na holi vstříc Petru Kváčovi. Dostal se i ke střele, tu však domácí gólman bez problému pokryl.
     
    12:38
    Tomáš Filippi dostal touš do dobré pozice na pravé straně, avšak nebyl na tuto skutečnost ideálně připraven, a tak mu střela nesedla.
     
    13:28
    Tomáš Filippi opět vypálil, tentokrát však jeho pokusu z pravé strany vystavil stopku jeden z bránících energetiků.
     
    13:46
    Hosté v plném počtu.
     
    14:57
    Situace na ledě se teď drobně vyostřuje po několika hraničních zákrocích na obou stranách, které si vysloužily bouřlivý nesouhlas z řad publika.
     
    16:27
    Jiří Černoch přenechal touš do tandemu Petru Koblasovi, jeho Tygry oslabenou střelu ale Kváča pouze vytečoval holí do rohu.
     
    17:27
    Melanconovi se do jeho rozehrávky připletla jedna z holí, která zůstala ležet na ledové ploše bez majitele, i přesto ale dokázal své pásmo vyklidit.
     
    17:52
    Druhá komerční přestávka této třetiny.

    Střely na branku – 9:10.
     
    18:20
    Adam Najman chtěl využít nepřesnosti v karlovarské rozehrávce a vyslat do útoku Faška-Rudáše, ten však na jeho pas nedosáhl.
     
    18:45
    A powerplay si zahrají i hosté, Michal Birner si jde odsedět dvě minuty za podrážení.
     
    19:01
    Liberečtí se zatím úspěšně brání, teď se jim podařilo puk dostat alespoň mimo hrací plochu a hru tak přerušit.
     
    19:20
    Karlovarští zkouší pálit téměř odevšud, puky však obětavě blokují Tygři svým náčiním. Nejprve si úspěšně poradili s nahozením Tomáše Havlína a hned vzápětí s pokusem Tomáše Vondráčka.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Úvodní dvacetiminutovka nám nenabídla mnoho vyložených gólových šancí, domácí však jednu z nich efektivně využili, když dorazil Frolíkův brejk za Habalova záda Tomáš Filippi. Prostřední dějství zahájí hosté ještě se 44 sekundami přesilové hry. Střely na branku – 9:11.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:26
    Hosté se dlouho rozmýšleli co s pukem v pásmu Tygrů udělat, nakonec však vypálil Tomáš Rachůnek z levého kruhu, trefil však pouze hrudník Petra Kváči.
     
    20:44
    Domácí v plném počtu.
     
    21:28
    Frolík vystihl úmysl Karlovarských a překazil jejich přihrávku. Následně puk dostal až za branku Habala, odkud se dále snažil puk dostat na Štibingra Tomáš Filippi, liberecký bek však na jeho pobídku nedosáhl a musel pro touš sjet až do své třetiny.
     
    22:49
    Střelu Tomáše Havlína z prostoru levého kruhu si Petr Kváča vychutnal svou lapačkou. Nedlouho po písknutí si ale troufl na jednoho z liberecký hráčů, kterého skolil na zem, a tak uvidíme další přesilovku Severočechů.
     
    22:50
    Tomáš Havlín si jde sednout na trestnou lavici za zásah do oblasti hlavy a krku.
     
    23:05
    Prostor na přesilovce tentokrát jako první dostalo druhé komando Tygrů a hned první šance vůbec nevypadala špatně. Jaroslav Vlach nahrával křižně na Faška-Rudáše stojícího před Habalem, liberecká sedmasedmdesátka ale touš nedokázala zachytit.
     
    24:39
    Birnerův pokus z levého kruhu vytěsnil karlovarský maskovaný muž ramenem až do ochranné sítě, vhazuje se po jeho pravici.
     
    24:47
    Birner nahrával zpoza brankové čáry do slotu na Frolíka, ten vypálil pouze po zemi, kde měl Habal připravené své betony.
     
    25:26
    Nahození Štibingra od modré se schovalo hned za několik hráčů, a tak jej viděl hostující brankář až na poslední chvíli, přesto však puk schoval ve své výstroji a přerušil hru. Vhazuje se po jeho levici.
     
    25:26
    Střely na branku – 12:14.
     
    25:47
    Jakub Dvořák dokázal ve svém pásmu dobře přistoupit k Tomáši Rachůnkovi a znepříjemnit mu další akce. Následná snaha energetiků o udržení pásma se posléze nesetkala s úspěchem, jelikož puk letící od jednoho z karlovarských hráčů zpoza brankové čáry na modré čáře nikdo nezachytil.
     
    26:23
    Michal Birner zasáhl dobře svou holí proti pasu hostů na tygřím území a puk tak vyrazil až do středního pásma. Následný rodící se kontr první lajny Severočechů překazilo postavení mimo hru.
     
    27:45
    Petr Koblasa stál na konci akce Západočechů a vypálil za jízdy ze slotu, trefil ale Petra Kváču, který puk schoval ve své výstroji a přerušil hru.
     
    28:01
    Zakázané uvolnění Tygrů hru vrací do jejich pásma.
     
    28:25
    Lukáš Derner se vydal až ze svojí pozice na modré čáře do rohu, kde urputně držel kotouč v liberecké moci.
     
    29:20
    Svým pohybem teď Faško-Rudáš vybojoval kotouč na území Energie a poslal jej zpoza Habalovy brány. Zde se nacházel Adam Najman, který jeho pas poslal na karlovarského brankáře, ten však byl na svém místě připraven a zakročil.
     
    30:08
    Jan Štibingr je dnes při střelecké chuti, teď dostal nabito od Michaela Frolíka a puk jen tak tak minul horní roh hostující klece!
     
    30:45
    Šír stál před Habalem a pokoušel se tečovat nahození od Lukáše Dernera, puk ale následně skončil pouze na boční síťce.
     
    31:30
    Melancon se hlásil o přihrávku po celou dobu své jízdy od modré čáry až na levý kruh a nakonec ji od Rosandiče také dostal, byl však již moc blízko, a tak nedokázal zakončit z první.
     
    31:50
    Po delší době vidíme další provinění proti pravidlům, tentokrát si jde sednout Petr Jelínek za podrážení.
     
    32:00
    Domácí zahajují hru ve čtyřech proti pěti úspěšným osvobozením.
     
    32:40
    Karlovarským se podařilo rozestavit své přesilovkové postavení až teď a střelu zkusil Lukáš Pulpán, ta mu však příliš nesedla.
     
    32:55
    Na konci akce hostujících byl opět Lukáš Pulpán a tentokrát puk doputoval až ke Kváčovi, ten však pohotově zasáhl.
     
    33:11
    Karlovy Vary právě vstřelily branku! A je srovnáno! Dávid Gríger hlídkoval s pukem na holi za Kváčovou klecí a vyčkával, až si do slotu najede TOMÁŠ RACHŮNEK, který následně střelou z první zamířil přesně. Asistence: Dávid Gríger, Ondřej Beránek.
    33:11 Tomáš RACHŮNEK - 1:1
     
    33:37
    Druhá komerční přestávka prostřední periody.

    Střely na branku – 16:17.
     
    33:50
    Hosté se urputně rvou o kotouč v pásmu Tygrů a zatím jsou ve svém snažení úspěšní.
     
    34:11
    Liberec právě vstřelil branku! A odpověď na sebe nenechala dlouho čekat! MARTIN FAŠKO-RUDÁŠ se vydal za kotoučem nahozeným z vlastního území Birnerem vstříc pásmu Energie a také Petru Koblasovi. Ten sena modré čáře snažil zpracovat puk po vysokém lobu také, nicméně tygří forvard byl úspěšnější, touš mu sebral a následně bezchybně zavěsil! Asistence: Michal Birner, Jakub Dvořák.
    34:11 Martin FAŠKO-RUDÁŠ - 2:1
     
    35:44
    Rosandić to zkusil z prostoru pravého kruhu, trefil však jednoho z karlovarských hráčů.
     
    36:05
    Emoce na ledě jsou dnes nedílnou součástí hry a není nouze o velmi kontaktní hru.
     
    36:35
    Tomáš Vondráček se dostal hned ke dvěma rychlým střelám po sobě, oba jeho pokusy ale Petr Kváča úspěšně vykryl.
     
    37:50
    Hosté se teď usadili v liberecké třetině a kombinují po celém jejím obsahu.
     
    38:45
    Frolík velmi úspěšně napadal v pásmu energetiků karlovarskou rozehrávku a hostujícím obráncům přivodil nejeden problém.
     
    39:30
    Karlovarští se snaží o aktivitu ještě před koncem druhé třetiny a jsou již pěkných pár desítek vteřin v držení kotouče, žádný střelecký pokus však nevyslali.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Ve 34. minutě se podařilo energetikům při hře v powerplay srovnat zásluhou pohotového Tomáše Rachůnka a jeho střele z první ze slotu. Nedlouho poté si ale vedení vzali zpátky domácí, když se prosadil po výborně individuálně zvládnuté situaci Martin Faško-Rudáš, jenž vyhrál souboj o kotouč s Petrem Koblasou na modré čáře karlovarského pásma a následně zavěsil. Střely na branku – 20:21.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Ihned po vyhraném buly se Tygři vydali na útočný výlet, o kotouč na území Energie však nedlouho poté přišli.
     
    41:03
    Najman byl osamocen ve slotu a po Birnerově pasu zpoza Habalovy klece ihned zakončoval, trefil však pouze připraveného karlovarského brankáře. Tohle ale byla nebezpečná šance!
     
    41:35
    Flynn se po vjezdu na hostující území otočil s kotoučem na holi a dostal se i k zakončení, to se však nesetkalo s potřebným úspěchem.
     
    42:37
    Šír se chtěl vydat spolu s Rychlovským na steč, první jmenovaný byl ale na středové čáře lehce přidržen, a tak jejich akce skončila v zárodku.
     
    43:40
    Karlovarští se teď pokouší již po několikáté o založení útoku pomocí dlouhé nahrávky, zatím však jejich snažení schází potřebná přesnost těchto pasů.
     
    43:58
    Ihned po vyhraném buly v pásmu hostí zakončoval Michal Birner, Habal však zakročil.
     
    44:25
    Vondráček se vydal za pukem do pásma Tygrů a následně nahrával na svého kolegu do tandemu, Uvis Balinskis však proti tomuto jeho záměru dobře zakročil svým náčiním.
     
    45:50
    Karlovy Vary právě vstřelily branku! A skóre je opět srovnáno. Jiří Černoch vjel do pásma podél pravého mantinelu s kotoučem na holi a kus černé gumy následně poslal dál na druhou stranu na ONDŘEJE BERÁNKA, který zamířil přesně mezi betony. Asistence: Jiří Černoch, Michal Plutnar.
    45:50 Ondřej BERÁNEK - 2:2
     
    46:23
    Předposlední komerční pauza tohoto střetnutí.

    Střely na branku – 23:23.
     
    46:30
    Melancon se teď vydal s toušem od modré až směrem za Habalovu klec, odkud následně puk předal Fašku-Rudášovi. Ten se nacházel nikým nehlídaný přímo před karlovarským maskovaným mužem, avšak nedokázal jej střelou z první překonat.
     
    47:05
    Vitásek již neudržel útočné pásmo, a tak jej musí Tygři vyklidit.
     
    47:55
    Jiskra se vydal neohroženě vstříc Petru Kváčovi, liberecká obrana jej však nasměrovala pouze do rohu, kde byl donucen kotouč odevzdat.
     
    49:14
    Rachůnek to zkusil příklepem už od modré čáry, Petr Kváča mu však ukázal jistý zákrok lapačkou.
     
    49:40
    Faško-Rudáš vybojoval puk v rohu a předal jej Balinskisovi, jeho střelecký pokus ale skončil na těle jednoho z Karlovarských.
     
    50:33
    Frolík zažehnal rostoucí nebezpečí v pásmu Tygrů a povedeným obloučkem své parťáky uvolnil pro střídání.
     
    51:20
    Čtvrtá domácí lajna se málem dostala do velmi zajímavé šance, finální přihrávka ale nenašla svého adresáta v bílém libereckém dresu.
     
    52:25
    Rychlovský to zkusil poměrně nenápadně z prostoru mezi levým kruhem a brankovou čárou a ačkoliv byl Habal velmi hluboko ve své kleci, tak dokázal puk udržet mimo nebezpečí.
     
    52:37
    Střely na branku – 27:24.
     
    53:29
    Faško-Rudáš nejprve založil útočný výpad povedenou patičkou na Jana Ordoše, po kontaktu holí v prostoru mezi střídačkami ale puk skončil mimo hrací plochu a následuje vhazování ve středovém pásmu.
     
    54:05
    Dvořák chtěl přenést hru na Frolíka, tomu však přihrávka šla pouze na paty, a tak ji nedokázal zpracovat.
     
    54:55
    Pořádně jedovatá střela Lukáše Dernera až od modré čáry narazila pouze do mantinelu za Vladislavem Habalem.
     
    55:40
    Tomáš Vondráček chtěl dorážet ještě po střele Tomáše Rachůnka z levého kruhu, nicméně puk svým náčiním minul.
     
    56:28
    Petr Koblasa se po pasu od Ondřeje Beránka ocitl nechráněn na levé straně a nadvakrát dorážel na Petra Kváču, liberecký gólman však byl neoblomný!
     
    57:22
    Mislav Rosandić zachraňoval útočné pásmo na poslední chvíli střelou, puk se ale nacházel již ve středovém pásmu.
     
    58:46
    Liberec právě vstřelil branku! Pokus Oscara Flynna ještě dokázal Vladislav Habal vyrazit, učinil tak ale pouze nad sebe. Kotouč následně dopadl na ledovou plochu, kde se dokázal prosadit díky svému důrazu na brankovišti JAN ORDOŠ! Asistence: Oscar Flynn.
    58:46 Jan ORDOŠ - 3:2
     
    58:46
    Ale pozor! Situace se bude zkoumat na videu kvůli možnému postavení hráči v brankovišti.
     
    58:46
    A po kontrole na videu je branka posvěcena! Bílí Tygři vedou 74 sekund před koncem třetí třetiny 3:2.
     
    58:46
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary:
    2 min. – zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu, odpyká Daniel Kružík.
     
    59:10
    Hosté to již zkouší s odkrytými zády, nyní je čeká buly v útočném pásmu.
     
    59:26
    Karlovy Vary právě vstřelily branku! A skóre je opět nerozhodné! TOMÁŠ BARTEJS se dokázal uvolnit Jaroslavu Vlachovi a od pravého mantinelu si najel s pukem až do pravého kruhu. Odtud vystřelil nenápadnou střelu, které si našla cestu až do horního rohu branky Petra Kváči. Asistence:
    59:26 Tomáš BARTEJS - 3:3
     
    59:57
    Filippi to zkusil na závěr třetí třetiny prudkým příklepem, jeho pokus ale skončil mimo.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    V 59. minutě to už vypadalo, že bude dnes po gólu Jana Ordoše rozhodnuto. 34 vteřin před koncem základní hrací doby se ale dokázal prosadit při hře bez brankáře Tomáš Bartejs, čímž poslal utkání do prodloužení!
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:22
    Balinskis to zkusil od modré, střela ale skončila pouze vedle tyče Habalovy branky.
     
    61:05
    Daniel Kružík to zkoušel podél pravého hrazení, Rosandić jej ale dál v jeho akci nepustil.
     
    62:26
    Havlín dokázal ustát nápor libereckého hráče na modré čáře a snažil se prokličkovat až do lepší střelecké pozice. Následně i vypálil, avšak pouze mimo tři tyče.
     
    62:58
    Michael Frolík teď stál po pasu od Melancona z levé strany téměř sám před Habalem, puk za něj ale nakonec nedokázal protlačit!
     
    63:20
    Po další Frolíkově střele Habal zasahuje a přerušuje hru.
     
    63:57
    Najmanova střela jen těsně minula horní roh karlovarské svatyně!
     
    64:25
    Koblasovu tvrdou střelu Kváča zkrotil a puk rychle vysypal na hrací plochu.
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    V prodloužení bylo k vidění hned několik šancí na obou stranách, gól ale nikdo vstřelit nedokázal, a tak následují samostatné nájezdy!
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    1. série
    0:0
    Dávid Gríger to zkusil mezi nohy, tam však Kváča neměl mezírku.
     
    1. série
    0:0
    Birner poslal svou střelu naprosto mimo.
     
    2. série
    0:1
    Jiří Černoch to udělal zkušeně a kotouč zasunul úspěšně mezi nohy.
     
    2. série
    0:1
    Flynn zkoušel Habala ukličkovat, ten se však nenechal zmást.
     
    3. série
    0:1
    Petr Koblasa neproměnil.
     
    3. série
    0:1
    Janu Ordoši kotouč ujel, a tak neměl plnohodnotný nájezd.
     
    4. série
    0:1
    Daniel Kružík nebyl úspěšný.
     
    4. série
    0:1
    Jaroslav Vlach zkoušel střelu z dálky, Habal stihl zareagovat.
     
    5. série
    0:1
    David Bernard je na druhé straně rovněž neúspěšný.
     
    5. série
    0:1
    Tomáš Filippi svou ranou k levé tyči trefil pouze Habalův beton. Energie vítězí.
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Energie Karlovy Vary.
    Autorem vítězné branky je JIŘÍ ČERNOCH.
    Jiří ČERNOCH - 3:4
     
    Konec zápasu.
     
    Samostatné nájezdy měly pouze jednoho úspěšného řešitele, a to z řad Energie v podobě Jiřího Černocha. Žádný z Tygrů nedokázal odpovědět, a tak získali Karlovarští bonusový bod za výhru v nájezdech. To je ode mě vše a přeji pěkný večer. (21:11:27)
    Marken.cz

    Jan Kordík

    Branky a nahrávky: 10. Filippi (Frolík, Štibingr), 35. Faško-Rudáš (Birner, J. Dvořák), 59. Ordoš (Flynn) – 34. Rachůnek (Gríger, O. Beránek), 46. O. Beránek (Černoch, Plutnar), 60. Bartejs (Plutnar, Rachůnek), rozh. náj. Černoch

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Dávid Gríger (KVA)
    0:0   Michal Birner (LIB)
    2. série:
    0:1   Jiří Černoch (KVA)
    0:1   Oscar Flynn (LIB)
    3. série:
    0:1   Petr Koblasa (KVA)
    0:1   Jan Ordoš (LIB)
    4. série:
    0:1   Daniel Kružík (KVA)
    0:1   Jaroslav Vlach (LIB)
    5. série:
    0:1   David Bernad (KVA)
    0:1   Tomáš Filippi (LIB)


    Bílí Tygři Liberec: Kváča (Král) – Melancon, Balinskis, Štibingr, Vitásek, J. Dvořák, Derner, Rosandić – Faško-Rudáš, A. Najman, Birner (A) – Frolík, Filippi, Flynn – Rychlovský, Jelínek (C), Vlach – Čederle, Šír (A), Ordoš.
    Trenér: Patrik Augusta

    HC Energie Karlovy Vary: Habal (Lukeš) – Bartejs, Plutnar, Bernad, Dlapa, Havlín, Pulpán (A), Rohan – Rachůnek (A), Gríger, Hladonik – Koblasa, Černoch, O. Beránek – Redlich, Jiskra, Vondráček (C) – Kohout, J. Baláž, Kružík.
    Trenér: David Bruk

    Rozhodčí: Cabák, Stano – Kajínek, Klouček

    Diváci: 3887
    thejrc.org