Kometa Brno – Vítkovice 2:1 (kon.) | Litvínov – Pardubice 0:1 (3:4 po s.n.) | Plzeň – Mladá Boleslav 1:2 (1:2 po s.n.)
Kladno – Motor ČB 2:1 (kon.) | Liberec – K. Vary 3:4 (0:1 po s.n.) | Mountfield HK – Sparta 3:2 (kon.)
konec
Mountfield HK
3:2 (2:0, 0:1, 1:1)
HC Sparta Praha
Úterý 18.10.2022, 18:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Tipsport extraliga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    32:45
    Erik Thorell si počínal za brankou nedovoleně a třetí přesilovku si zahraje i Hradec. Bude to i pro druhý tým dnes do třetice všeho dobrého?
     
    29:13
    V souboji u mantinelu si nedovoleně počínala nejčerstvější hradecká posila Huttula. Ten sekl protihráče holí a fasuje dvě minuty.
     
    24:06
    V následném průjezdu do útoku ale přeci jen Kelly Klíma využil dobrého pohybu, přehnal se přes Mikliše a ten ho podrazil. Druhá přesilovka pro Hradec.
     
    20:05
    Domini Simon sice vyhrál první vhazování, při pohybu vpřed ale podrazil Okuliara a odsedí si první sparťanský trest zápasu.
     
    10:59
    Jenomže vzápětí bude následovat další, protože Smoleňák sevřel puk déle, než je dovoleno pravidly a odsedí si další trest.
     
    08:43
    Bohumil Jank zahákoval Davida Vitoucha, kterého hledal Konečný před brankou. Hradecký bek mu v rozporu s pravidly zamezil v zakončení a odsedí si první dnešní menší trest.
    Marken.cz

    Adam Kodet

    Branky a nahrávky: 5. Jergl (Kevin Klíma, Cingel), 12. Kevin Klíma (Okuliar), 52. Kelly Klíma (Huttula) – 31. Řepík (Krejčík), 42. Forman (Vitouch, Přibyl)


    Mountfield HK: Kiviaho (J. Růžička) – McCormack, Kalina, Rymsha, Jank, Huttula, Nedomlel, Piegl – Veselý, Lev, Okuliar – Jergl, Cingel, Kevin Klíma – Kelly Klíma, Lalancette, Smoleňák – Pajer, Štohanzl, R. Pavlík.
    Trenér: Tomáš Martinec

    HC Sparta Praha: J. Kovář (Kořenář) – Krejčík, Krutil, Polášek, Jurčina, Graňák, Jandus, Mikliš – D. Simon, Sobotka, Řepík – E. Thorell, Horák, Tomášek – Forman, G. Thorell, Přibyl – Konečný, Vitouch, Vitouch.
    Trenér: Pavel Patera

    Rozhodčí: Pražák, Šindel – Lhotský, Šimánek
    bahis siteleri