New Jersey – Anaheim 4:2 (kon.) | Ottawa – Boston 7:5 (kon.) | Columbus – Vancouver 4:3 (po pr.)
Tampa – Philadelphia 2:3 (kon.) | NY Islanders – San Jose 5:2 (kon.) | Calgary – Vegas 3:2 (kon.)
Edmonton – Buffalo 2:4 (kon.) | Nashville – Los Angeles 3:4 (0:1 po s.n.)
konec
Ottawa Senators
7:5 (3:1, 3:4, 1:0)
Boston Bruins
Středa 19.10.2022, 01:00 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    49:58 Arťom ZUB - 7:5
     
    49:58
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Dvanáctý gól zápasu od dvanáctého střelce! Batherson přibrzdil před pravým kruhem. Navázal na sebe dva hráče a oba je vyšachoval, když bekhendem oslovil ARŤOMA ZUBA. Rusův bekhend Ullmark vyrazil, forhendová dorážka už na něj byla moc. Asistence: Drake Batherson, Erik Brännström.
    39:45 David PASTRŇÁK - 6:5
     
    39:45
    Bruins právě vstřelili branku!
    Gólové hody pokračují, Boston i ve čtvrtém zápase sezony dosahuje na porci pěti vstřelených branek. Po vyhraném buly Bergerona jel podél pravého mantinelu DeBrusk. Z rohu vyčaroval křížnou bekhendovou nahrávku na DAVIDA PASTRŇÁKA. DeBrincat střelu z levého kruhu lehce tečoval a puk zapadl k Forsbergově pravé tyči. Asistence: Jake DeBrusk, Patrice Bergeron.
    37:55 Nick FOLIGNO - 6:4
     
    37:55
    Bruins právě vstřelili branku!
    NICK FOLIGNO zvítězil v souboji u domácí střídačky a brejk vyřešil přihrávkou doprava na Lauka. Po jeho střele byl bývalý kapitán Columbusu důrazný na brankovišti a z dorážky dotlačil puk do požadovaného cíle. Lauko oslavuje první kanadský bod v NHL! Asistence: Jakub Lauko.
    36:29 Mark KASTELIC - 6:3
     
    36:29
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Anton Strälman prožívá krušnou premiéru u Bruins! Naháněn Josephem chtěl podél zadního hrazení předat puk Lindholmovi. Za brankou mu ho ukradl Watson a okamžitě ho přesouval mezi kruhy, odkud MARK KASTELIC zvýšil na 6:3. Asistence: Austin Watson.
    33:58 Tim STÜTZLE - 5:3
     
    33:58
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Batherson s Tkachukem tvrdě bojovali u hrazení a za úrovní brankové čáry vyšachovali celou trojku Bostonu. Kotouč se náhle zjevil před brankou a TIM STÜTZLE se bekhendem postaral o zdvojnásobení domácího vedení. Asistence: Drake Batherson a Brady Tkachuk.
    31:57 Shane PINTO - 4:3
     
    31:57
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Motteho bekhend o krajní mantinel nechal vzniknout přečíslení dvou na jednoho. Joseph ho vyřešil ideální přihrávkou přes švédského veterána Antona Strälmana, takže SHANE PINTO mohl z jedničky skórovat do poloprázdné branky. Asistence: Mathieu Joseph, Tyler Motte.
    21:30 A. J. Greer - 3:3
     
    21:30
    Bruins právě vstřelili branku!
    Třígólový náskok Senátorů se rozplynul! Stützle za brankou odehrál puk po hrazení na Coylea. Ten ho zleva rychle distribuoval na A.J. GREERA a Forsberg přes clonu nemohl nic dělat s nechytatelnou střelou z levého kruhu. Asistence: Charlie Coyle.
    20:28 David KREJČÍ - 3:2
     
    20:28
    Bruins právě vstřelili branku!
    Boston využívá třetí přesilovku v sezoně! Pastrňákova přihrávka byla sražena do mezikruží. Duchapřítomně se v něm postavil ke střele Bergeron a tu po zásahu Forsberga DAVID KREJČÍ zleva dorazil do šibenice. Asistence: Patrice Bergeron, David Pastrňák.
    17:00 Patrice BERGERON - 3:1
     
    17:00
    Bruins právě vstřelili branku!
    DeBruskovi se rozjel Pastrňák, který se po objetí branky neúspěšně snažil zasunout puk kolem tyče. Sanderson vyhodil jen na DeBruska, z jehož přihrávky střílel Pastrňák ještě jednou. Forsberg betonem puk vyrazil a pak už byl krátký na dorážku PATRICE BERGERONA. Asistence: David Pastrňák, Jake DeBrusk.
    13:14 Drake BATHERSON - 3:0
     
    13:14
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Nejlepší možná reakce na odvolaný gól! Reilly s Lindholmem podlehli v soubojích za brankou. Navrch měl Stützle a hlavně Tkachuk, který zpoza koncové čáry nabíjel do pravého kruhu DRAKE BATHERSON si dal záležet, aby z jedničky uklidil kotouč k vzdálenější tyčce. Asistence: Brady Tkachuk, Tim Stützle.
    03:09 Brady TKACHUK - 2:0
     
    03:09
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Lepší úvod si Sens nemohli přát. Ze třetí střely dali druhý gól! Opět šlo o rychlý přechod středního pásma. V tom útočném Stützle přihrál přes osu a BRADY TKACHUK zleva našel mezeru mezi betony gólmana. Asistence: Tim Stützle a Arťom Zub.
    01:04 Claude GIROUX - 1:0
     
    01:04
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Domácí už ve druhé minutě slaví vedoucí trefu! DeBrincat napomohl plynulému přechodu přes celé kluziště. CLAUDE GIROUX od něj převzal přihrávku na pravou stranu a mezi nohama Swaymana propašoval puk za brankovou čáru. Asistence: Alex DeBrincat, Josh Norris.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 2. Giroux (DeBrincat, Norris), 4. B. Tkachuk (Stützle, Zub), 14. Batherson (B. Tkachuk, Stützle), 32. Pinto (M. Joseph, Motte), 34. Stützle (Batherson, B. Tkachuk), 37. Kastelic (Watson), 50. Zub (Batherson, Brännström) – 17. Bergeron (Pastrňák, DeBrusk), 21. Krejčí (Bergeron, Pastrňák), 22. Greer (Coyle), 38. N. Foligno (Lauko), 40. Pastrňák (DeBrusk, Bergeron)


    Ottawa Senators: A. Forsberg (Hellberg) – Zub, Chabot (A), Hamonic, Sanderson, Holden, Brännström – Batherson, Stützle, B. Tkachuk (C) – Giroux (A), Norris, DeBrincat – M. Joseph, Pinto, Motte – Watson, Kastelic, Kelly.
    Trenér: D. J. Smith

    Boston Bruins: Swayman (41. Ullmark) – Reilly, H. Lindholm, Clifton, Forbort, Strälman, Zbořil – Pastrňák (A), Krejčí (A), Hall – DeBrusk, Bergeron (C), Zacha – Greer, Coyle, Frederic – Lauko, Nosek, N. Foligno.
    Trenér: Jim Montgomery

    Rozhodčí: Charron, Chmielewski – Knorr, Fournier

    Diváci: 19 811
    bahis siteleri