New Jersey – Anaheim 4:2 (kon.) | Ottawa – Boston 7:5 (kon.) | Columbus – Vancouver 4:3 (po pr.)
Tampa – Philadelphia 2:3 (kon.) | NY Islanders – San Jose 5:2 (kon.) | Calgary – Vegas 3:2 (kon.)
Edmonton – Buffalo 2:4 (kon.) | Nashville – Los Angeles 3:4 (0:1 po s.n.)
konec
Tampa Bay Lightning
2:3 (0:0, 2:1, 0:2)
Philadelphia Flyers
Středa 19.10.2022, 01:00 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:44 Noah Cates N. - 2:3
     
    52:44
    Philadelphia právě vstřelila branku! Hosté otočili utkání ve svůj prospěch! NOAH CATES si našel kotouč v mezikruží. Byl zády k brance, ale dokázal se s ním rychle otočit a následně vypálit, a jeho střela byla parádní. Flyers tak již vedou 3:2.
    41:06 James van Riemsdyk - 2:2
     
    41:06
    Philadelphia právě vstřelila branku! Philadelphia skóruje hned z úvodu poslední periody. Kevin Hayes střílel velice dobře, jeho ránu ale ještě malinkou tečí usměrnil před brankářem JAMES VAN RIEMSDYK. Asistence: Kevin Hayes a Anthony DeAngelo.
    30:43 Scott LAUGHTON - 2:1
     
    30:43
    Philadelphia právě vstřelila branku! Hosté snižují! Zamula pálil na Vasilevského z pravé strany. Jeho ránu ruský gólman vychytal. Kotouč se ale rychle odrazil přesně na hokejku SCOTTU LAUGHTONOVI, který operoval na levé straně a jednoduše ho už poslal do odkryté branky dřív, než se Vasilevskij stihl přesunout. Asistence: Jegor Zamula a Morgan Frost.
    24:12 Steven STAMKOS - 2:0
     
    24:12
    Tampa právě vstřelila branku! Domácí vedou již 2:0. STEVEN STAMKOS dostal při přesilové hře kotouč na levou stranu do kruhu, odkud okamžitě vymetl branku krásnou pumelicí, tak jak je zvyklý. Asistence: Nikita Kučerov a Victor Hedman.
    21:25 Steven STAMKOS - 1:0
     
    21:25
    Tampa právě vstřelila branku! Na levé straně dostal u kruhu opravdu hodně prostoru STEVEN STAMKOS, což nikdy není dobré znamení. Ten svou dělovkou našel skulinku mezi betony brankáře Harta a poslal Tampu do vedení 1:0.. Asistence: Vladislav Naměstnikov a Nikita Kučerov.

    Jiří Polášek

    Branky a nahrávky: 22. Stamkos (Naměstnikov, Kučerov), 25. Stamkos (Kučerov, Hedman) – 31. Laughton (Zamula, Frost), 42. J. van Riemsdyk (Hayes, DeAngelo), 53. Cates N.


    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (Elliott) – Černák, Hedman (A), Sergačjov, Foote, Cole, Perbix – Hagel, Point, Kučerov – Killorn (A), Stamkos (C), Paul – Perry, Colton, Naměstnikov – Maroon, Bellemare, Koepke.
    Trenér: Jon Cooper

    Philadelphia Flyers: Hart (Sandström) – DeAngelo, Provorov, Braun, Sanheim, Zamula, Seeler – Konecny, Hayes, Laughton (A) – Allison, Cates N., Farabee – Laczynski, Frost, J. van Riemsdyk – Cates J., MacEwen, Deslauriers.
    Trenér: John Tortorella

    Rozhodčí: Luxmore, Kozari – McNamara, Murray

    Diváci: 19 092
    thejrc.org