New Jersey – Anaheim 4:2 (kon.) | Ottawa – Boston 7:5 (kon.) | Columbus – Vancouver 4:3 (po pr.)
Tampa – Philadelphia 2:3 (kon.) | NY Islanders – San Jose 5:2 (kon.) | Calgary – Vegas 3:2 (kon.)
Edmonton – Buffalo 2:4 (kon.) | Nashville – Los Angeles 3:4 (0:1 po s.n.)
konec
Edmonton Oilers
2:4 (1:1, 0:2, 1:1)
Buffalo Sabres
Středa 19.10.2022, 03:10 • Rogers Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:55 Alex TUCH - 2:4
     
    59:55
    Sabres právě vstřelili branku!
    Buffalo nakonec vyvezlo puk ze svého obranného pásma, když ho do opuštěné klece dostal ALEX TUCH, který tak v závěru potvrdil výhru hostujícího týmu. Asistence: Dylan Cozens.
    58:27 Ryan NUGENT-HOPKINS - 2:3
     
    58:27
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Oilers snižují na rozdíl jediné branky, když Hymanovo zakončení z bezprostřední blízkosti brankou neskončilo, ale McDavid následně dokázal vydolovat puk ze změti těl a ihned ho posunul RYANU NUGENTU-HOPKINSOVI, jenž ho už poslal do pravého růžku hostující klece. Asistence: Connor McDavid
     
    58:00
    Edmonton si bere svůj oddechový čas.
     
    57:48
    Skinner míří na střídačku a Oilers už hrají v šesti!
     
    56:07
    Thompson mohl definitivně rozhodnout o výhře Buffala, když jel sám na Skinnera, ale se svou střelou netrefil prostor mezi třemi tyčemi.
     
    55:21
    Comrie znova podržel svůj tým, když McDavid vybídl Kanea ke skórování jenže toho opět skvělým způsobem vychytal hostující brankáře.
     
    52:35
    Sabres navíc budou hrát přesilovou hru, protože je na dvě minuty za sekání vyloučen Darnell Nurse (EDM).
     
    49:53
    Hyman se s pukem natlačil před bránu Buffala, kde se kotouč následně odrazil k Nugent-Hopkinsovi, který však jen dvakrát vyprášil beton Comrieho.
     
    41:36
    Další obrovská šance domácích, kteří byli v útoku nyní tři na jednoho, ale Bouchard vše řešil střelou, která letěla přímo do středu brány, kde byl připravený Comrie.
     
    35:59
    Sabres budou hrát přesilovou hru, protože je na dvě za hákování vyloučen Zach Hyman (EDM).
     
    31:17
    Nurse udělal obrovskou hrubici a díky tomu následně ujížděl na Skinnera Tuch, kterého právě chybující obránce dojížděl a snažil se mu nadzvednout hůl a i možná díky tomu následné zakončení Tucha nedopadlo, tak jak by si útočník Buffala přál a kotouč skončil ve výstroji domácího brankáře.
     
    28:08
    Edmonton bude hrát svou třetí přesilovou hru v utkání. Dvě minuty za sekání dostává Owen Power (BUF).
     
    28:08
    Obrovská šance domácích! Puljujärvi dostal puk na Hymana, který měl před sebou už jen Comrieho, jenže toho se svou střelou nepřekonal.
    25:16 John PETERKA - 1:3
     
    25:16
    Sabres právě vstřelili branku!
    Edmonton šel do útoku, jenže po nepřesné přihrávce Draisaitla se kotouč dostal do středního pásma, kde Hinostroza vyslal do úniku JOHNA PETERKU, jenž poslal kotouč po ledě mezi betony Skinnera. Asistence: Vinnie Hinostroza.
     
    22:20
    Holloway dostal ve středním hodně přátelskou přihrávku, protože se vůbec nedíval před sebe, čehož využil Ilja Ljubuškin (BUF), který mu vystavil tvrdou stopku a svého spoluhráče následně ihned šel bránit Warren Foegele (EDM), který však dostává ještě trest navíc a Buffalo bude hrát přesilovou hru.
    20:46 Tage THOMPSON - 1:2
     
    20:46
    Sabres právě vstřelili branku!
    Tak to byla nádherná individuální akce TAGE THOMPSONA, který se parádně dostal přes bránícího Nurse a následně si ještě dovolil udělal i kličku Skinnerovi a už jen poté poslal touš do odkryté brány Edmontonu. Asistence: Jeff Skinner.
     
    19:52
    V samotném závěru se Oilers dostali do obrovské šance, když Kane dostal puk za obranu Buffala na Yamamota, jenž následně trefil spojnici hostující klece!
     
    16:28
    Tage Thompson (BUF) nyní moc dobře ví, že tohle je hodně laciný trest, když v útočném pásmu podrazil obránce Edmontonu a dostává dvě minuty.
     
    14:47
    Barrie si skvěle najel do útoku pro přihrávku od Draisaitla a jeho střelu po ledě Comrie jen vyrazil před sebe, kde byl Puljujärvi, jehož dorážka končí ve výstroji hostujícího brankáře.
     
    05:40
    Tak plný počet hráčů na ledě vydržel jen dvě vteřiny, protože dvě minuty za hrubost dostává Peyton Krebs (BUF).
    04:23 Darnell NURSE - 1:1
     
    04:23
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Vedení Buffala však vydrželo pouhých třiadvacet vteřin! Oilers se totiž dostali do rychlého protiútoku, kde Draisaitl nahrál na druhou stranu DARNELLU NURSOVI, který poslal kotouč po ledě pod tělem Comrieho. Asistence: Leon Draisaitl, Cody Ceci.
    04:00 Rasmus DAHLIN - 0:1
     
    04:00
    Sabres právě vstřelili branku!
    Tak to byla bleskově využitá přesilová hra! Mittelstadt vyhrál vhazování na RASMUSE DAHLINA, který si poté nabruslil na střed útočného pásma a odtud svižnou střelou prostřelil Skinnera. Asistence: Casey Mittelstadt.
     
    03:55
    Edmonton jde do tří! Ryan Nugent-Hopkins (EDM) totiž nedovoleně zastavil pronikajícího Powera a dostává dvě minuty za sekání.
     
    03:38
    Následně se strhla menší potyčka a po ní putují na trestnou lavici domácí Brett Kulak (EDM) a hostující Jeff Skinner (BUF). Oba dostávají trest za hrubost a hrát se bude ve čtyřech.
     
    03:38
    Naopak na druhé straně se do obrovské šance dostal Dahlin, který si pro přihrávku sjel mezi kruhy a jeho následnou střelu skvěle vychytal domácí brankář.
     
    03:15
    Domácí se dostali do rychlého protiútoku, když Kane ve středním pásmu vyslal Nurse do úniku, jenže domácí obránce přestřelil bránu Buffala.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 5. Nurse (Draisaitl, Ceci), 59. Nugent-Hopkins (McDavid) – 4. Dahlin (Mittelstadt), 21. Ta. Thompson (J. Skinner), 26. Peterka (Hinostroza), 60. Tuch (Cozens)


    Edmonton Oilers: S. Skinner (Campbell) – Nurse (A), Ceci, Kulak, Barrie, R. Murray, Bouchard, Niemeläinen – E. Kane, McDavid (C), Yamamoto – Hyman, Draisaitl, Puljujärvi – Holloway, Nugent-Hopkins (A), Foegele – Shore, R. McLeod.
    Trenér: Jay Woodcroft

    Buffalo Sabres: Comrie (Cra. Anderson) – Samuelsson, Dahlin (A), Power, Jokiharju, Bryson, Ljubuškin – J. Skinner, Ta. Thompson, Olofsson – Hinostroza, Mittelstadt, Tuch – Krebs, Cozens, Peterka – Asplund, Girgensons (A), Okposo (C).
    Trenér: Don Granato

    Rozhodčí: Dwyer, Skillier – Gibbons, Hunt

    Diváci: 16 121
    bahis siteleri