Vítkovice – Přerov 5:1 (kon.) | Mountfield HK – Liberec 6:2 (kon.) | HC Litvínov – Hvězda Praha 4:3 (kon.)
Zlín – Třinec 2:4 (kon.) | Slavia – Kladno 4:2 (kon.) | Sparta – Plzeň 3:1 (kon.)
Olomouc – Poruba 0:7 (kon.) | Kometa Brno – HK MD Šumperk 2:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Tábor 6:0 (kon.)
Jihlava – Motor ČB 4:3 (kon.) | K. Vary – Chomutov 7:0 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
4:3 (3:2, 1:1, 0:0)
Banes Motor České Budějovice
Čtvrtek 20.10.2022, 18:10 • CZ LOKO Aréna, Jihlava • Extraliga dorostu • Skupina Střed
Partner:
     
    35:39
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Opět je to jen o gól! MATYÁŠ HUMENÍK se dostal s pukem do mezikruží, šikovnou kličkou se zbavil nejen obránců, ale rozhýbal si i brankáře a zakončil krásnou střelou k pravé tyči. Asistence: Vojtěch Aulický.
     
    31:36
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí teď měli skutečně velké štěstí. Těsně před koncem první části přesilovky MATĚJ VILDOMEC poslal puk po zemi, který Schacherl vyrazil vysoko nad sebe. Puk se ale odrazil takovým způsobem, že spadl až za záda brankáře Motoru. Asistence: Rostislav Nosek, Tobias Chlubna.
     
    19:52
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A hosté ještě v závěru třetiny snižují! Ve skrumáži před brankou se nejlépe zorientoval ŠTĚPÁN HOCH a dokázal protlačit puk až za Uhrina. Motor tak bude vstupovat do druhé třetiny v lepší pozici, než se původně zdálo. Asistence: Dominik Postl.
     
    12:58
    Dukla právě vstřelila branku!
    A Dukla po necelých dvou minutách přidává už třetí gól. Z vrcholu kruhu přesně zamířil TOBIAS CHUBNA nad rameno brankáře, přímo do horního růžku branky. Asistence: Rostislav Nosek.
     
    11:42
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukla si bere vedení zpět. Pražák od modré vyslal křižnou přihrávku na kruh, kde čekal ADAM VESELSKÝ, který pohotově prostřelil Schacherla střelou z první. Asistence: Matěj Pražák, Vít Macek.
     
    09:29
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tentokrát si ale Dukla v přesilovce neporozuměla a hosté situaci okamžitě trestají. ALAN ŠIMON ujel v přečíslení 2 na 1 všem a místo přihrávky k druhé tyči trefil naprosto výstavní ranou horní roh Uhrinovy branky. Bez asistence.
     
    02:56
    Dukla právě vstřelila branku!
    Další útok už ale Dukla dokázala využít, stejně jako první přesilovou hru v zápase. ROBERT VÁŇA byl v poměrně náročné situaci, když musel zakončovat z minimálního úhlu, nakonec ale úspěšně zvládl trefit zcela odkrytou část branky. Asistence: Vít Macek, Tobias Chlubna.
    Marken.cz

    Daniel Lhotský

    Branky a nahrávky: 3. Váňa (Macek, Chlubna), 12. Veselský (Pražák, Macek), 13. Chlubna (Nosek), 32. Vildomec (Nosek, Chlubna) – 10. Šimon, 20. Hoch (Postl), 36. Humeník (Aulický)


    HC Dukla Jihlava: Uhrin (Novák) – Vaněk, Podroužek, Tomica, Pražák, Jungwirth (A), Vildomec, Ošmera (C) – Chvátal, Chlubna, Fiala – Váňa, Fink, Nosek – Veselský, Macek, Katolický
    Trenér: Jakub Venc

    Banes Motor České Budějovice: Schacherl (Pytel) – Šíma, Kubík (A), Prušák, Blažek, Fábera, Gřegořek (A), Lukáš – Vlna, Hoch, Hečko – Humeník, Šimon, Lukeš – Aulický, Postl, Kinter – Drančák (C)
    Trenér: Milan Dančišin

    Rozhodčí: Vepřovský – Kolář, Karásek

    Diváci: 172
    thejrc.org