Přerov – Litoměřice 2:3 (0:1 po s.n.)
po s.n. (0:1)
HC ZUBR Přerov
2:3 (0:0, 1:2, 1:0 - 0:0)
HC Stadion Litoměřice
Čtvrtek 20.10.2022, 18:00 • MEO Aréna, Přerov • Chance liga • 14. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    Filip KUŤÁK - 2:3
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Stadion Litoměřice.
    Autorem vítězné branky je FILIP KUŤÁK.
     
    58:57
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice:
    Václav Veber – 2 min., nedovolené bránění.
     
    56:20
    Guman ve velké šanci! Litoměřice vybojovaly puk v rohu kluziště a poté mu zpoza branky přistála přihrávka, kterou mohl zblízka přetavit v gól! Proti Postavovi neuspěl!
     
    53:38
    Král si svoji branku dnes postavil dobře! Podruhé v této části se totiž za ním branková konstrukce rozezvonila poté, co Doležala přesnou přihrávkou zpoza branky našel Jakub Svoboda. Bohužel pro Zubry přerovský forvard s číslem 24 druhou branku nezapsal a nastřelil pouze břevno.
     
    50:01
    Zubři měli ve vlastní přesilovce namále! Jeden z litoměřických forvardů se teď pohyboval nebezpečně blízko Postavovy branky!
     
    49:28
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice:
    Filip Kuťák – 2 min., nedovolený zásah do hlavy nebo krku.
    48:55 Robert ČERNÝ - 2:2
     
    48:55
    Přerov právě vstřelil branku!
    Nyní už však Přerov branku vybojoval a podruhé v zápase srovnává! Jakub Svoboda elegantní přihrávkou předal puk Doležalovi a ten rovněž přesným křížným pasem našel na druhém kruhu ROBERTA ČERNÉHO. Ten střílel z prvního doteku bez přípravy. Střela mu sice příliš nesedla, i to však na přesouvajícího se Krále stačilo! Pohledná souhra Zubrů! Asistence: Tomáš Doležal, Jakub Svoboda.
     
    48:21
    A na druhé straně se urodil brejk pro Okála, jenž se vrátil z trestné! V nájezdu střelou zápěstím Krále nepřekonal a na svůj první gól za MEO stále čeká!
     
    47:46
    Obrovská šance hostů, která mohla vést ke druhé využité početní výhodě! Postava v přesunu proti Slavíčkovi odkryl tyč Procházkovi, toho ale bojovná domácí obrana dokázala zablokovat!
     
    47:01
    Holý střílel od modré a Postava mohl být rád, že jej kotouč zasáhl! Přes clonícího soupeře totiž nic neviděl.
     
    46:09
    Hosté si zahrají druhou přesilovou hru v tomto zápase. Tu první, která byla z velké části dvojnásobná, dokázali využít, nyní se pokusí potrestat Okálovu vysokou hůl.
     
    44:49
    A velkou šanci měli z kontru také Kališníci! Procházka se skvělou kličkou proháčkoval až před Postavu, na hranici brankoviště jej ale nepřekonal!
     
    44:40
    Při Litoměřicích teď stála štěstěna! Pozměněná formace Jakuba Svobody s Goišem a Macuhem teď prosvištěla do gólovky, při které Krále zachránila jeho levá tyč!
    37:21 Tomáš GUMAN - 1:2
     
    37:21
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Kudělka už se spěchal zapojit do hry, Litoměřice si ale nakonec vedení berou zpět! Po klasické přesilovkové akci, respektive křížné přihrávce a střele z prvního doteku se prosazuje TOMÁŠ GUMAN. Sudí sice bezprostředně po brance rozpažil, poté ale regulérní branku i přes posunutí Postavovy branky při zákroku, uznal. Asistence: Jaroslav Kracík.
     
    36:02
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    David Chroboček – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu.
     
    35:15
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Tomáš Kudělka – 2 min., držení hole.
     
    34:17
    Dobša dobře ztečoval střelu Gréče od modré, Král ale na poslední chvíli stihl sklapnout betony a zabránit rychlému obratu!
    33:14 Tomáš DOLEŽAL - 1:1
     
    33:14
    Přerov právě vstřelil branku!
    Nyní zde ale máme rychlý průnik za útočnou modrou čáru a srovnávající branku domácího celku v přesilové hře! Puk zavezl po pravém křídle do pásma Ministr, předal jej Jakubu Svobodovi a ten zanedlouho zpoza branky našel přesně hokejku TOMÁŠE DOLEŽALA. Ten už překonal Krále z velké blízky. Asistence: Jakub Svoboda, Daniel Ministr.
     
    31:54
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice:
    Ondřej Procházka – 2 min., napadení.
     
    30:04
    Chlubna se hlásil k průniku za přerovské obránce a to se mu podařilo! Na Postavu si ale v nájezdu nepřišel!
     
    28:01
    Kuťák mohl navyšovat! Před branku obdržel křížný pas, vzdálenější tyč ale sklepnutím o kousek minul!
    25:58 Petr GAJDA - 0:1
     
    25:58
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Optická převaha Hanáků je k ničemu, jelikož ani v tomto zápase nebudou tím, kdo otevře skóre zápasu! Štěpán Němec zavezl puk do útočného pásma a shodil jej na hranici pravého kruhu PETRU GAJDOVI. Ten přesně zamířil na vzdálenější tyč a prostřelil Postavu! Asistence: Štěpán Němec, Matěj Zabloudil.
     
    21:58
    Zubři znovu ve velké šanci! Hostující gólman opět chyboval za vlastní brankou, čehož rychle využíval Doležal a posunul puk mezi kruhy na Dobšu. Ten ale nemohl střílet z prvního doteku, a tak se Král stihl mezi tři tyče vrátit a zasáhnout vyrážečkou!
     
    21:18
    Přečíslení Zubrů gólem nekončí! Krisl dostal křížnou přihrávku, do zakončení se ale nehnal a zkusil vrátit puk do přebrankového prostoru. Tudy puk proletěl pouze do rohu!
     
    17:20
    Hosté jsou pod velkým tlakem a nedokážou Zubry vytlačit ze své obranné třetiny! Jakub Svoboda mířil těsně mimo a o chvíli později Královu hlavu přeletěla další z nebezpečných střel, která spadla jen těsně vedle branky!
     
    14:32
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice:
    Jiří Jebavý – 2 min., držení.
     
    12:42
    Přerovská defenziva teď zažila větší tlak také od svého soupeře. Nejprve nedokázala vyčistit prostor v mezikruží a o chvíli později Postavu zachránila tyč! Tomu před očima projela dvojice spoluhráčů přesně v momentě, kdy Výtisk střílel od modré. Puk mu proletěl pod lapačkou a zastavil se až o brankovou konstrukci.
     
    10:47
    Král si znovu koledoval o branku, když vyjel k rozehrávce za branku, přestože cesty pro puk křižovaly hole Zubrů. Z rohu byl v mezikruží nalezen Ministr, odkrytou branku ale zastoupil jeden z litoměřických beků!
     
    10:17
    Dobša si dobře počkal, až Královi před očima projede čtveřice hráčů a přízemní střelou, kterou ještě tečoval Ministr, jej překvapil zásahem do výstroje!
     
    07:46
    Čtvrtá formace Přerova mohla otevírat skóre! Ministr zavezl kotouč, obtočil branku a bekhendem našel tečující hůl Dobši. Puk se odrazil od tyče a Král úplně ztratil přehled o puku! Pohybem jako slon v porcelánu může být rád, že si puk ležící u brankové čáry neskopl do sítě!
     
    03:34
    Nahození od modré zkoušel před brankou tečovat volný Jícha, puk ovšem vyletěl nad branku! Opět se bude pokračovat před Postavou.
     
    02:32
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Filip Dvořák – 2 min., držení hole.

    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice:
    Jan Výtisk – 2 min., hrubost.
    Marken.cz

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 34. Doležal (Svoboda, Ministr), 49. R. Černý (Doležal, Svoboda) – 26. Gajda (Š. Němec, Zabloudil), 38. Guman (Kracík), rozh. náj. Kuťák

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Antonín Pechanec (PRE)
    0:0   Tomáš Guman (LTM)
    2. série:
    0:0   Daniel Ministr (PRE)
    0:0   Lukáš Válek (LTM)
    3. série:
    0:0   Jan Svoboda (PRE)
    0:1   Filip Kuťák (LTM)
    4. série:
    0:1   David Březina (PRE)
    0:1   Jaroslav Kracík (LTM)
    5. série:
    0:1   Jakub Kubeš (PRE)


    HC ZUBR Přerov: Postava (Žurek) – R. Černý, Kudělka (A), Chroboček, Kubeš, Krisl (C), Ševčík, Gréč – Svoboda, Kratochvil, Doležal (A) – Svoboda, Pechanec, Březina – Okál, Macuh, Goiš – F. Dvořák, Ministr, Indrák.
    Trenér: Robert Svoboda

    HC Stadion Litoměřice: T. Král (Sklíba) – Jebavý (A), Š. Němec, J. Šedivý, Holý (A), Výtisk (C), Veber, Hampl – Válek, Jícha, Guman – Procházka, Kracík, Slavíček – Zabloudil, Pártl, Gajda – P. Svoboda, Kuťák, Chlubna.
    Trenér: Miroslav Přerost

    Rozhodčí: Květoň, Grygera – Vašíček, Kráľ
    bahis siteleri