Florida – Philadelphia 4:3 (kon.) | Colorado – Winnipeg 3:4 (po pr.) | Seattle – St. Louis 3:4 (po pr.)
po prodl.
Colorado Avalanche
3:4 (0:2, 3:1, 0:0 - 0:1)
Winnipeg Jets
Čtvrtek 20.10.2022, 02:00 • Ball Arena, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:31 Neal PIONK - 3:4
     
    60:31
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hra se rychle obrátila a přišlo rozhodnutí. NEAL PIONK si s kotoučem najel na pravý kruh, napřáhl a trefil se krásně do protějšího horního rohu branky. Georgijev neměl příliš velkou šanci zasáhnout. Jets se tak radují z vítězství. Asistence: Mason Appleton.
     
    46:32
    Zajímavá situace. Manson a Dubois se při dojíždění kotouče navzájem drželi a rozhodčí posílá oba hokejisty na trestnou lavici.
    38:27 Valerij NIČUŠKIN - 3:3
     
    38:27
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Domácí se rychle vrátili do útočného pásma a přesilovou hru využívají. Rantanen se tentokrát ocitl v roli nahrávače, mezi kruhy našel VALERIJE NIČUŠKINA a ten svižnou střelou překonal Hellebuycka. Asistence: Mikko Rantanen a Cale Makar.
     
    37:50
    Appleton se provinil sekáním a hodně oslabí do následujících dvou minut svůj tým. Podaří se Coloradu vyrovnat?
    36:26 Mikko RANTANEN - 2:3
     
    36:26
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Dlouhotrvající tlak v útočném pásmu přináší druhý gól Avalanche. Byram našel z levé strany před brankovištěm MIKKA RANTANENA, který v pokleku napálil puk do sítě. Pro finského útočníka to je druhý gól v zápase a od této chvíle bude útočit na hattrick. Asistence: Bowen Byram a Valerij Ničuškin.
     
    34:04
    Za Georgijevem zvonila tyčka! Od modré čáry vystřelil pořádnou ránu Samberg a brankář Colorada měl velké štěstí, protože nedokázal vůbec zareagovat.
    29:44 Cole PERFETTI - 1:3
     
    29:44
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Krásná kombinace v útočném pásmu a Jets se vrací do dvoubrankového vedení. Wheeler přihrávkou skrz brankoviště našel volného COLEA PERFETTIHO a ten se pohotově trefil do odkryté klece. Asistence: Blake Wheeler a Pierre-Luc Dubois.
     
    23:55
    Manson smolně podrazil svého soupeře a putuje na trestnou lavici. Využijí Jets i druhou přesilovou hru v zápase?
    22:14 Mikko RANTANEN - 1:2
     
    22:14
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Zvýšená aktivita Avalanche přináší kýžené ovoce! MacKinnon z levé strany našel před brankou postaveného MIKKA RANTANENA, kterému stačilo puk pouze nasměrovat za bezmocného Hellebuycka. Asistence: Nathan MacKinnon a Devon Toews.
    13:21 Neal PIONK - 0:2
     
    13:21
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hra ve čtyřech přináší druhý gól utkání a opět se radují hokejisté Winnipegu. Appleton zavezl puk do útočného pásma, zpod pravého kruhu našel dobře postaveného NEALA PIONKA, jenž se střelou z první trefil k bližší tyčce. Asistence: Mason Appleton a Josh Morrissey.
     
    12:57
    Přichází souběžné vyloučení. Kaut se dostal do potyčky s Perfettim a oba dostávají trest na dvě minuty.
    06:52 Sam GAGNER - 0:1
     
    06:52
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Přesilová hra je využita a Jets se dostávají do vedení. Hodně důrazný a pohotový byl na brankovišti SAM GAGNER, který si našel odražený puk a bez váhání ho poslal do branky. Asistence: Adam Lowry a Cole Perfetti.
     
    05:23
    Winnipeg si zahraje první přesilovou hru utkání. Za podrážení je vyloučen na dvě minuty Girard.

    Jan Šlapáček

    Branky a nahrávky: 23. Rantanen (MacKinnon, D. Toews), 37. Rantanen (Byram, Ničuškin), 39. Ničuškin (Rantanen, Makar) – 7. Gagner (Lowry, Perfetti), 14. Pionk (Appleton, Morrissey), 30. Perfetti (Wheeler, Dubois), 61. Pionk (Appleton)


    Colorado Avalanche: Georgijev (Francouz) – Makar, D. Toews, Manson, Byram, E. Johnson, Girard – Ničuškin, MacKinnon (A), Lehkonen – Rantanen (A), Newhook, Rodrigues – O'Connor, Compher, Cogliano – Kaut, Megna, Blidh.
    Trenér: Jared Bednar

    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Rittich) – Pionk, Morrissey (A), Schmidt, Dillon, DeMelo, Samberg – Jonsson Fjällby, Scheifele (A), Connor – Wheeler, Dubois, Perfetti – Appleton, Lowry (A), M. Barron – Gagner, D. Gustafsson, Mäenalanen.
    Trenér: Rick Bowness

    Rozhodčí: Lambert, Hebert – Berg, O´Quinn

    Diváci: 18 062
    thejrc.org