Florida – Philadelphia 4:3 (kon.) | Colorado – Winnipeg 3:4 (po pr.) | Seattle – St. Louis 3:4 (po pr.)
po prodl.
Seattle Kraken
3:4 (1:3, 2:0, 0:0 - 0:1)
St. Louis Blues
Čtvrtek 20.10.2022, 04:00 • Climate Pledge Arena, Seattle • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:10 Justin FAULK - 3:4
     
    62:10
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hostující celek tento zápas vyhraje. Za brankou vybojoval puk Robert Thomas. Pak jej získal Vladimir Tarasenko, který našel JUSTINA FAULKA. Jeho zakončení bylo nechytatelné. Asistence: Vladimir Tarasenko a Robert Thomas.
    38:31 Adam LARSSON - 3:3
     
    38:31
    Seattle právě vstřelil branku!
    Domácí celek vyrovnává ADAM LARSSON vypálil od modré čáry a jeho pokus si nešikovně do své branky a mimo dosah brankáře ztečoval Torey Krug. Asistence: Alexander Wennberg a Oliver Bjorkstrand.
    30:44 Ryan DONATO - 2:3
     
    30:44
    Seattle právě vstřelil branku!
    Po rychlé akci se do brejku dostal RYAN DONATO. S první jeho ránou si senzačně poradil brankář. Jordan Binnington nekontroloval puk, byl volný Colton Parayko dobruslil situaci pozdě, a tak mohl Donato dorážet. Asistence: Brandon Tanev a Shane Wright.
    12:12 Justin FAULK - 1:3
     
    12:12
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hostující celek bleskově navyšuje své vedení, Brayden Schenn poslal do brejku spoluhráče, kterým byl JUSTIN FAULK. Před brankou provedl blafák, na který brankář nedosáhl. Asistence: Brayden Schenn a Vladimir Tarasenko
    11:55 Brayden SCHENN - 1:2
     
    11:55
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Špatná komunikace domácího brankáře s obránci. Zaváhání využili hosté, rychle se dostali k puku a do odkryté části branky jej poslal BRAYDEN SCHENN. Asistence: Vladimir Tarasenko a Robert Thomas.
    10:51 Will BORGEN - 1:1
     
    10:51
    Seattle právě vstřelil branku!
    Po rychlé akci máme vyrovnáno, Alexander Wennberg poslal kotouč před branku, kde byl jeho spoluhráč, tím byl WILL BORGEN. Jeho rána zapadla mimo dosah brankáře až za brankovou čáru. Důrazná hra se vyplatila. Asistence: Alexander Wennberg a Oliver Bjorkstrand.
    07:16 Jordan KYROU - 0:1
     
    07:16
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hostující celek proměnil přesilovku a dostává se do vedení, tvrdou ránou z kruhu je ke bližší tyči dokázal poměrně snadno trefit JORDAN KYROU. Měl dostatek času od obrany soupeře. Asistence: Colton Parayko a Nick Leddy.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 11. Borgen (Wennberg, Bjorkstrand), 31. Donato (B. Tanev, Wright), 39. Larsson (Wennberg, Bjorkstrand) – 8. Kyrou (Parayko, Leddy), 12. B. Schenn (Tarasenko, Thomas), 13. Faulk (B. Schenn, Tarasenko), 63. Faulk (Tarasenko, Thomas)


    Seattle Kraken: Grubauer (Mar. Jones) – Dunn, Larsson (A), Oleksiak, Schultz, Soucy, Borgen – Burakovsky, Wennberg, Bjorkstrand – Schwartz, Beniers, Eberle (A) – McCann, Gourde, Kuhlman – Donato, Wright, B. Tanev.
    Trenér: Dave Hakstol

    St. Louis Blues: Binnington (Greiss) – Leddy, Parayko (A), Krug, Faulk, Mikkola, Bortuzzo – Saad, O'Reilly (C), Kyrou – Bučněvič, Thomas, Tarasenko (A) – Neighbours, B. Schenn, Barbašev – Toropčenko, Acciari, N. Walker.
    Trenér: Craig Berube

    Rozhodčí: Hanson, MacDougall – Gawryletz, Murchison

    Diváci: 17 151
    thejrc.org