Olomouc – Liberec 5:3 (kon.) | Zlín – Mladá Boleslav 0:6 (kon.) | Vítkovice – Kometa Brno 2:3 (kon.)
Mountfield HK – HC Litvínov 4:3 (kon.) | Pardubice – K. Vary 0:1 (kon.) | Třinec – Jihlava 2:4 (kon.)
konec
HC Olomouc
5:3 (1:1, 2:0, 2:2)
Bílí Tygři Liberec
Pátek 21.10.2022, 13:00 • Zimní stadion Olomouc • DHL Extraliga juniorů • 15. kolo
Partner:
     
    59:21
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Autorem branky je MAREK MATAŠOVSKÝ, který trestá hru Liberce v šesti bez gólmana a pojišťuje výhru domácích. 5:3. Bez asistence.
     
    48:13
    Liberec právě vstřelil branku!
    A je to opět jen o gól. SAMUEL FIALA se nejlépe zorientoval v prostoru před brankou a skóruje. 4:3. Asistence: Radek Janata.
     
    44:12
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Trestné střílení proměnil, a dvougólový náskok vrací Olomouci, MICHAL TOMEČEK, který puk procpal do branky pod beton Hambálka. 4:2.
     
    42:28
    Liberec právě vstřelil branku!
    RADEK JANATA zkraje třetí třetiny snižuje náskok Olomouce po akci z levé strany branky Frgála. 3:2. Asistence: Vasyl Špilka a Dominik Brouček.
     
    31:09
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí jsou na koni. Po 26 vteřinách střílí další gól, tentokrát v klasické přesilovce. Autorem dvougólového náskoku je PATRYK KUSAK, jenž zavěsil puk do pravého rohu branky. 3:1. Asistence: Tomáš Galvas a Tobiáš Kuchta.
     
    30:43
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomouc je zpátky ve vedení. Mora využívá dvojnásobnou přesilovku poté, co domácí obránce ŠIMON GROCH překonal Hambálka střelou do levého růžku branky. 2:1. Asistence: Radim Hradil.
     
    10:19
    Liberec právě vstřelil branku!
    Je srovnáno. Plos nabídl MIKULÁŠI JENČOVSKÉMU nahrávku z pravé strany. Druhý jmenovaný se svým pokusem nemýlil, když stál přímo před bránou. 1:1. Asistence: Lukáš Plos.
     
    04:51
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A máme tu první branku utkání. Galvas se krásně probil sám až ke golmanovi a vyražený kotouč do sítě dostal PATRYK KUSAK. 1:0. Asistence: Tomáš Galvas.
    Marken.cz

    Petr Martínek

    Branky a nahrávky: 5. Kusak (Galvas), 31. Groch (Hradil), 32. Kusak (Galvas, Kuchta), 45. Tomeček (TS), 60. Matašovský – 11. Jenčovský (Plos), 43. Janata (Špilka, Brouček), 49. Fiala (Janata)


    HC Olomouc: Frgál, ( Nowak) – Panáček, Sedláček, Kočí, Groch, Compel, Galvas, Drábek – Hradil, Belan, Pigl, Tomeček ( A ), Janech, Kuchta, Matašovský, Lichner, Kusak, Kučera (C), Ruda
    Trenér: Karel Beran

    Bílí Tygři Liberec: Hambálek ( Krátký ) – Hladík (A), Culek, Duschka, Ehrenberger, Koštoval (A), Meisel, Patzelt – Plos, Hois, Kofroň, Jansa, Janata, Špilka, Przybyla, Fiala, Jenčovský ( C ), Pérez, Kříž, Brouček
    Trenér: Richard Lobo

    Rozhodčí: Soukal, Grygera – Blažek, Bezděk
    thejrc.org