HK MD Šumperk – Poruba 2011 3:5 (kon.) | Písek – Č. Budějovice 4:5 (po pr.)
konec
HK Mladí Draci Šumperk
3:5 (1:1, 1:1, 1:3)
HC RT TORAX Poruba 2011
Pátek 21.10.2022, 19:00 • Škoda aréna, Šumperk • Liga juniorů • 10. kolo
Partner:
     
    54:56
    Poruba právě vstřelila branku! O pár sekund později je dvoubrankový náskok hostů zpět. Pátou trefu Poruby si připsal JAKUB KOUDELNÝ. Asistence. Pavel Chovanec a Viktor Fišara.
     
    54:31
    Mladí Draci právě vstřelili branku! JOSEF HAAS střílí hattrick. Forvard domácích vyrazil do pásma po pravém mantinelu a překonal Slíže i přes hru v početní nevýhodě. Šumperk je hostům opět na dostřel. Bez asistence.
     
    42:04
    Poruba právě vstřelila branku! Za Stránského nyní zapadlo nahození, které pomalu zaplulo od modré čáry do horní části šumperské klece. Poruba tímto zásahem FILIPA ŘEPY odskakuje domácím od dvě branky. Asistence: Dominik Konečný.
     
    40:26
    Poruba právě vstřelila branku! Poruba nastoupila do třetiny velmi dobře, vystřelila z každé možnosti, kterou měla i neměla. Pokoušela se puk nahazovat i z nemožných úhlů. Z tohoto úsilí Ostravné vytěžili vedení, o které se postaral FILIP HLAVÁČ, který prostřelil od modré čáry Stránského, Asistence: Viktor Fišara a Daniel Elze.
     
    29:31
    Mladí Draci právě vstřelili branku! V momentě, kdy se Mladí Draci dostali ke kotouči a začali operovat v útočném pásmu, byla to Poruba, kdo netušil, co má proti dlouhým přihrávkám soupeře činit. Minařík našel v mezikruží výborně postaveného JOSEFA HAASE, který vyrovnává stav duelu. Asistence: Tomáš Minařík a Martin Izák.
     
    21:37
    Poruba právě vstřelila branku! Hosté využívají přesilové hry a otáčí skóre zápasu. Ostravané jsou nejúspěšnějším týmem v Lize juniorů právě v disciplíně – přesilová hra. Od modré čáry se teď trefil FILIP HLAVÁČ, který dokázal prostřelit Stránského, který na kotouč ze své pozice neviděl. Asistence: Réné Gnap a Jakub Koudelný.
     
    13:49
    Poruba právě vstřelila branku! Mladým Drakům radost dlouho nevydržela. Po skoro minutu později je v šumperské Škoda aréně vyrovnáno. LEV VIKTOROVIČ STASIUK se uvolnil za šumperské obránce, sám uháněl na Stránského, kterého překonal dobře mířenou střelou do levého horního rohu braky. Bez asistence.
     
    12:45
    Mladí Draci právě vstřelili branku! Uplynula sekunda z přesilové hry a Šumperk, který byl stále usazený v pásmu skóruje. Slíž si proti útočnému obrazci domácích příliš vyjel prostor za jeho zády tudíž nehlídal, ani on a ani jeho beci. Mladí Draci si poslali pár dlouhých přihrávek, načež zakončil JOSEF HAAS, který otevírá skóre dnešního zápasu. Asistence: Tomáš Minařík a Milan Křivohlávek.

    Alena Ryšavá

    Branky a nahrávky: 13. Haas (Minařík, Křivohlávek), 30. Haas (Minařík, Izák), 55. Haas – 14. Stasiuk, 22. Hlaváč (Gnap, Koudelný), 41. Hlaváč (Fišara, Elze), 43. Řepa (Konečný), 55. Koudelný (Chovanec, Fišara)


    HK Mladí Draci Šumperk: Stránský (Ryšavý) – Šlahora, Cekr, Minařík (C), Mudrák, Křivohlávek (A) – Szabó, Tomeš, Ševčík, Kučera, Slováček, Slabý, Křemen, Jeřábek, Jeřábek, Haas (A), Najman, Izák.
    Trenér: Petr Rutar

    HC RT TORAX Poruba 2011: Slíž (Chylík) – Falhar, Fišara, Hlaváč, Černý (C), Řepa, Shevchuk, Kelnar – Gnap, Moravec (A), Halata (A), Chovanec, Kršík, Skřipčák, Elze, Jánoš, Koudelný, Konečný, Šrubař, Stasjuk
    Trenér: Tomáš Potěšil

    Rozhodčí: Šico – Bubela, Kaprál
    thejrc.org