Hvězda Praha – Sparta 5:2 (kon.) | Kladno – K. Vary 3:5 (kon.) | Motor ČB – Pardubice 1:2 (kon.)
Chomutov – HC Litvínov 4:3 (po pr.) | Přerov – Olomouc 2:3 (po pr.) | Plzeň – Slavia 3:0 (kon.)
Třinec – Kometa Brno 2:3 (kon.) | Poruba – Zlín 3:2 (po pr.) | HK MD Šumperk – Vítkovice 1:2 (1:2 po s.n.)
Havlíčkův Brod – Mountfield HK 1:6 (kon.) | Tábor – Jihlava 2:3 (kon.) | Liberec – Mladá Boleslav 3:6 (kon.)
konec
HC Tábor
2:3 (0:1, 0:2, 2:0)
HC Dukla Jihlava
Sobota 22.10.2022, 14:45Extraliga dorostu • Skupina Střed
Partner:
     
    58:51
    Tábor právě vstřelil branku!
    Velký závar před jihlavskou brankou končí gólem. Už se zdálo, že si hosté levou tyčku pohlídají, ale kotouč nakonec právě v tomto prostoru vyplaval na hůl ROMANA MOHYLY, který jej nadvakrát zasunul do sítě. Asistence: Jan Němeček.
     
    57:39
    Puk je již před brankou Dukly a domácí zkouší opět hru v šesti. Jenže brankář usedl na střídačku zrovna v situaci, kdy Jihlava šla do útoku. V situaci dva na jednoho ale Chvátal po přihrávce Váni zblízka volnou klec netrefil.
     
    53:51
    Tábor právě vstřelil branku!
    V Táboře ještě není dobojováno. Mohyla přistrčil puk v útočném pásmu pro JANA NĚMEČKA, který byl sám před Novákem a tváří v tvář ho překonal. Domácí mají něco málo přes šest minut na srovnání. Asistence: Roman Mohyla.
     
    46:51
    Dvě minuty pro Matěje Fialu z Jihlavy, jenž se provinil vražením na hrazení.
     
    44:38
    Dukla se po dobré kombinaci ihned ostala do útočného pásma. Tomicovo nahození si našel před brankou Matěj Fiala, který nejprve trefil brankáře a za dalších deset sekund zvedl puk až příliš nad branku.
     
    39:48
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavští si jdou za třemi body. Po dobré kombinaci na ose Fiala – Chlubna se do zakončení dostal JÁCHYM JUNGWIRTH a zástupce jihlavského kapitána nezaváhal. Asistence: Tobias Chlubna, Matěj Fiala.
     
    36:07
    Domácí jdou do čtvrté početní výhody. Vít Macek odsedí dvě minuty za podrážení.
     
    29:29
    Dukla právě vstřelila branku!
    Katolikcý narýsoval výbornou přihrávku před branku na OLIVERA FINKA, který si také navedl puk na bekhend a na rozdíl od Boušky kotouč nezasouval mezi betony brankáře, ale zvedl ho mimo marně lapačku gólmana. Ta promáchla marně, Šrámek byl bez šance a Dukla by se tímto gólem mohla uklidnit. Asistence: Šimon Katolický, Vít Macek.
     
    27:05
    Další velká šance Tábora. Marek Bouška pláchl do samostatného úniku, když přebral puk na útočné modré. Navedl si kotouč na bekhend a chtěl prostrčit puk mezi betony Nováka, což se mu nepodařilo. Jihlavský gólman drží svůj tým!
     
    25:21
    Jihlava byla v pořádném tlaku. Nejprve Vít Macek trefil zřejmě břevno. Poté spolu s Matějem Fialou a Adamem Veselským uzavřeli domácí v pásmu. Po velkém zámku ale nedokázali skórovat, Fialu vychytal Ondřej Šrámek a Veselský se poté zblízka před brankou k puku nedostal.
     
    22:59
    Obrovská šance domácích. Jihlavští zapomněli na Jana Němečka, který jel sám na branku přesně po prostředku kluziště, ale vůbec netrefil branku Jiřího Nováka.
     
    20:00
    V závěru třetiny tu máme samé hrubosti a trestána je více Jihlava. Adam Veselský dostává dvě plus dvě minuty, Oliver Fink minuty dvě. To je celkem šest trestných minut, kdežto z Tábora jde ven Roman Mohyla a Daniel Mrázek, oba na dvě minuty. Ve druhé třetině tak zpočátku bude následovat hra ve stejném počtu hráčů na ledě, tedy ve čtyřech.
     
    19:00
    Také Dukla jde do přesilové hry, Martin Šťastný podrazil soupeře.
     
    14:36
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Adam Veselský – 2 min., nedovolené bránění. Dukla se bude bránit již čtvrtému oslabení
     
    10:51
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Jáchym Jungwirth jde ven na dvě minuty za podrážení a Tábor bude hrát minutu a 22 sekund dlouhou přesilovku pět na tři.
     
    10:13
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Viktor Tomica – 2 min., nedovolené bránění. Jihlava tak bude hrát první oslabení.
     
    07:55
    Dukla právě vstřelila branku!
    První důležitou branku střílí hosté, když Veselský získal na obranné modré puk a v situaci dva na jednoho našel ve středním pásmu VÍTA MACKA . Jihlavský forvard si najel před branku a střelou kolem vyrážečky brankáře střílí svůj pátý gól v sezoně. Asistence: Adam Veselský.
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 54. Němeček (Mohyla), 59. Mohyla (Němeček) – 8. Macek (Veselský), 30. Fink (Katolický, Macek), 40. Jungwirth (Chlubna, Fiala)


    HC Tábor: Šrámek (Wajtr) – Kratochvíl, Bačo, Jaroš, Jirášek, Šťastný (A), Mrázek, Céza – Hlavín, Křepelka, Mohyla (A), Bouška, Pospíchal, Hanzák, Němeček, Vlček (C), Dohnal, Suchan
    Trenér: Arpád Györi

    HC Dukla Jihlava: Novák (Uhrin) – Vaněk, Podroužek, Jungwirth (A), Pražák, Tomica, Vildomec, Ošmera (C) – Fink, Fiala, Chvátal, Chlubna, Macek, Veselský, Váňa, Katolický
    Trenér: Jakub Venc

    Rozhodčí: Horňáček – Stacho, Landsmann

    Diváci: 65
    thejrc.org