Chrudim – Olomouc B 0:0 (kon.) | Vyškov – Vlašim 1:1 (kon.) | Karviná – Dukla Praha 5:0 (kon.)
Líšeň – Prostějov 2:3 (kon.)
konec
SK Líšeň 2019
2:3 (0:1)
1. SK Prostějov
Sobota 22.10.2022, 15:30 • SK Líšeň • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 13. kolo
Předzápasové kurzy
     
    87
    Prostějov právě vstřelil branku! A senzace je na světě. Hosté za dvě minuty obrací výsledek a byl u toho střídající hráč. Prostředkem hřiště se uvolnil DUŠAN PINC a nekompromisní přízemní ranou nedal Vajnerovi šanci. Líšeň v obraně předvedla dva totální lapsusy a je za to potrestaná.
     
    85
    Prostějov právě vstřelil branku! A je vyrovnáno a opět to byla spíše šťastná a kuriózní branka. Nicméně je třeba dodat, že gól je to zasloužený. Jan Koudelka napřáhl z levé strany, odkud poslal střílený centr, a ten podle všeho ještě prodloužil jemnou tečí SAMUEL KULIG. Míč od břevna poté prošel do sítě.
     
    54
    Líšeň právě vstřelila branku! Ovšem tohle byla paráda. MAREK MATOCHA je hrdinou posledních minut a co ukázal teď, to zvedlo všechny fanoušky ze sedaček. Domácí záložník znovu potvrdil svou skvělou kopací techniku a myšlení. Trestný kop zakončil střelou na bližší tyč, mnoho místa ve zdi nebylo, přesto dokázal trefit přesně skulinku a marně se natahující Bárta byl bez šance.
     
    49
    Líšeň právě vstřelila branku! Je vyrovnáno a domácí se dočkali zaslouženého vyrovnání. Matocha zahrával z levé strany centr, který prošel krásné na malé vápno a tam už zbývalo TOMU ULBRICHOVI nastavit hlavu a zatlouct hřebíček do brány.
     
    10
    Prostějov právě vstřelil branku! Šok pro domácí fotbalisty, kteří do této doby byli jasně lepší. Standardku však zahrával VASIL KUŠEJ a jeho spíše přetažený trestný kop fantasticky zaplul do šibenice a s pomocí tyče propadl do Vajnerovy brány. Těžko říct, jestli to takhle Kušej chtěl, ale každopádně to byla parádní trefa.

    Roman Zajíček

    Branky: 49. Ulbrich, 54. Matocha – 10. Kušej, 85. Kulig, 87. Pinc

    Karty:   48. Šumbera (PRO), 88. Ali-Abubakar (PRO)


    SK Líšeň 2019: Vajner – Pašek (C), Černín, Laczkó, Lutonský – A. Čermák – Ulbrich, Matocha, Machalík (83. Otrísal), Sokol – Zikl (46. Vandas).
    Náhradníci: Marek – Bednář, Džupenjuk, Reteno Elekana, Weber.

    Trenér: Milan Valachovič

    1. SK Prostějov: M. Bárta (64. Krynskyj) – Blahuta (80. Bolf), Bialek, Schaffartzik (C), Elbel (64. Stříž) – Kulig, Šumbera – Píchal (55. Bartolomeu), Koudelka, Kušej – Ali-Abubakar (55. Pinc).
    Náhradníci: Zbožínek, Ščedryj.

    Trenér: Pavel Šustr

    Rozhodčí: Petřík – Kotalík, Černoevič

    Diváci: 560
    thejrc.org