Kolín – Zlín 4:3 (kon.) | Poruba 2011 – Jihlava 4:1 (kon.) | Šumperk – Vsetín 7:3 (kon.)
Frýdek-M. – Prostějov 3:2 (po pr.) | Slavia – Třebíč 6:1 (kon.) | Pardubice B – Sokolov 3:4 (po pr.)
konec
HC RT TORAX Poruba 2011
4:1 (1:0, 0:0, 3:1)
HC Dukla Jihlava
Sobota 22.10.2022, 17:00 • RT TORAX Arena, Ostrava, Česko • Chance liga • 14. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Zápas je u konce, poslední dění bylo ze začátku poměrně pasivní z obou stran, nakonec v něm ale padlo nejvíce branek. Poruba si nikdy nenechala vzít vícególový náskok a s přehledem uhájila tři body. Největší zásluhu na tom má nepochybně Daniel Dolejš, jenž uhasil mnoho vážných propadů v obraně.

    To je ode mě vše, děkuji vám za sledování a přeji hezký zbytek sobotního večera! (19:21:27)
     
    Konec zápasu.
     
    59:53
    Šlahař mohl ještě navýšit vedení, když dostal nabídku na levé křídlo. K bráně se dostal, ale Beran se nenechal znovu překonat.
     
    59:05
    Jihlava získala puk po nahození Poruby, Beránek si najížděl po pravém křídle a zvolil zakončení příklepem, ale obránce jeho dělovku zablokoval.
     
    58:35
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Adam Dvořák – 2 min., hrubost.
     
    58:35
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011:
    Jiří Karafiát – 2 min., hrubost.
     
    58:33
    Dukla má problém projít přes střední pásmo, nakonec se ale do třetiny dostala. Tam ovšem nevydržela dlouho a Ostrava šla do protiútoku.
    57:33 Tomáš ŠOUSTAL - 4:1
     
    57:33
    Poruba právě vstřelila branku!
    Trefa do prázdné branky, hřebíček do rakve. Ze své třetiny se po vhazování trefil TOMÁŠ ŠOUSTAL a druhou trefou posouvá Porubu blíže ke třem bodům. Asistence: Michal Vachovec.
     
    57:29
    Dolejš odráží puk do rohu, kde ho vybojovali jeho protivníci. Jihlava se nakonec protlačila až k brance a zakončovala z ostrého úhlu, brankář nenechal u tyčky místo.
     
    57:00
    Porubští se pokoušeli o trefu do prázdné brány, Berisha minul o pár centimetrů – icing.
     
    56:44
    Jihlava s odkrytými zády.
     
    56:27
    Jihlava měla šanci zápas zdramatizovat, na pravém křídle se uvolnil Harkabus a pálil na bližší tyč, Dolejš jeho pokus zastavil.
    56:04 Otakar ŠIK - 3:1
     
    56:04
    Dukla právě vstřelila branku!
    Je sníženo, OTAKAR ŠIK si z rohu sjel až do mezikruží, odkud vyslal střelu zápěstím. Přes dav Dolejš nemohl nic vidět, puk zaplul k pravé tyči. Asistence: Radek Pořízek, Petr Beránek.
     
    55:53
    Další šance pro navýšení vedení, Christov si najížděl po pravém křídle v akci 2 na 1, ale kotouč se k němu před prázdnou klec nedostal.
     
    55:22
    Poruba se pořád drží v útočném pásmu, Beranova branka byla ostřelována několika pokusy. Jihlava ale odolala.
    54:23 Tomáš ŠOUSTAL - 3:0
     
    54:23
    Poruba právě vstřelila branku!
    Početní výhoda rychle využita, faul potrestán. TOMÁŠ ŠOUSTAL to vzal všechno na sebe, od modré čáry si sjel až ke středu pravého kruhu a přesnou střelou zápěstím vymetl pavučinku v pravém rohu Beranovy branky. Asistence: Michal Vachovec, Patrik Urbanec.
    Marken.cz

    Jiří Pudich

    Branky a nahrávky: 5. Střondala (TS), 51. Klimíček (Šlahař, Pšurný), 55. Šoustal (Vachovec, Urbanec), 58. Šoustal (Vachovec) – 57. Šik (Pořízek, Beránek)


    HC RT TORAX Poruba 2011: Dolejš (O. Bláha) – Klimíček, Lemcke, Urbanec (C), Krenželok, Sedlák, Mlčák – Šlahař, Pšurný (A), Berisha – Vildumetz, Toman, Střondala – Gřeš, Vachovec (A), Šoustal – Christov, Karafiát, Brodek.
    Trenér: Jiří Režnar

    HC Dukla Jihlava: Beran (Wolf) – Dundáček, Bilčík, Kachyňa, Haman, M. Jáchym, F. Kočí, A. Dvořák – Cachnín, Skořepa (C), Šik – Harkabus (A), Miškář, Fronk – Beránek, Seman, Pořízek – Křehlík, Juda, V. Brož.
    Trenér: Viktor Ujčík

    Rozhodčí: Zavřel, Petružálek – Hanzlík, Blažek
    ocianews.com