Kolín – Zlín 4:3 (kon.) | Poruba 2011 – Jihlava 4:1 (kon.) | Šumperk – Vsetín 7:3 (kon.)
Frýdek-M. – Prostějov 3:2 (po pr.) | Slavia – Třebíč 6:1 (kon.) | Pardubice B – Sokolov 3:4 (po pr.)
konec
DRACI PARS ŠUMPERK
7:3 (3:0, 2:1, 2:2)
VHK ROBE Vsetín
Sobota 22.10.2022, 17:00 • Zimní stadion Šumperk • Chance liga • 14. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:26
    Vyloučení v týmu DRACI PARS ŠUMPERK:
    Šimon Jelínek – 2 min., hákování.
    58:05 Lukáš ŽÁLČÍK - 7:3
     
    58:05
    Draci právě vstřelili branku! Na ledovou plochu létají čepice, máme tu hattrick! LUKÁŠ ŽALČÍK vystihl přihrávku Valachů a pelášil na prázdnou klec, nakonec se k šumperskému bombarďákovi stihl vrátit jeden z obránců, kterého si však Žalčík obhodil a poslal touš do prázdné klece!
     
    Dnešní utkání sleduje 1034 diváků.
     
    57:47
    Šimon Jelínek se zmocnil puku dostal se do středního pásma, odkud zkusil trefit prázdnou klec, avšak o kousek minul.
     
    57:15
    Vsetín v šesti!
     
    55:21
    Štěpán Dudycha zblokoval střelu jednoho ze vsetínských hráčů, avšak dělovku Valacha schytal přímo do ruky a v předklonu odjel na střídačku.
     
    51:37
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Roman Přikryl – 2 min., podrážení.
    47:10 Pavel KLHŮFEK - 6:3
     
    47:10
    Vsetín právě vstřelil branku! Valaši využívají přesilovou hru a stále jsou ve hře! Pavel Jenýš přihrál na pravý kruh, kde byl zaparkovaný PAVEL KLHŮFEK, jenž svou ranou poslal puk přímo pod horní tyč! Nikdo z hráčů neviděl touš v brance, nakonec však hlavní rozhodčí branku uznal a na straně Valachů vypukla radost! Asistence: Pavel Jenýš, Ondřej Němec.
     
    45:29
    Žalčík společně s Bartošem ve vlastním oslabení přečíslili hostující beky. Bartoš oslovil Žalčíka z pravého kruhu, jeho pobídka skončila těsně vedle hole šumperského kanonýra.
     
    45:18
    Vyloučení v týmu DRACI PARS ŠUMPERK:
    Dávid Kohút – 2 min., podrážení.
    44:36 Roman PŘIKRYL - 6:2
     
    44:36
    Vsetín právě vstřelil branku! Valaši snižují opět na rozdíl čtyř branek! ROMAN PŘIKRYL vyhrál vhazování v útočném pásmu přímo na hůl Ondřeje Smetany, který si chvilku počkal a poté vyslal puk na branku, kde jej tečoval právě centr Vsetína! Asistence: Ondřej Smetana.
    43:26 Lukáš ŽÁLČÍK - 6:1
     
    43:26
    Draci právě vstřelili branku! Škoda Arena je opět na nohou! Jiří Průžek našel ve středním pásmu najetého Davida Bartoše. Předložil mu kotouč a druhý jmenovaný společně s LUKÁŠEM ŽALČÍKEM přečíslili hostující obranu. Bartoš přihrál na pravý kruh Žalčíkovi, jenž svou ranou k bližší tyči překonal Sachra! Asistence: David Bartoš, Jiří Průžek.
     
    38:31
    Vyloučení v týmu DRACI PARS ŠUMPERK:
    Patrik Čermák – 2 min., vysoká hůl.
     
    38:06
    Fantastický zákrok Lackoviče, jenž vleže zastavil pokus Luboše Roba, který stál nikým nepokrytý u pravé tyčky.
    36:32 Jiří ŘÍHA - 5:1
     
    36:32
    Vsetín právě vstřelil branku! Valaši využívají přesilovou hru a snižují na rozdíl čtyř branek! Roman Přikryl přihrál z pravého kruhu na brankovou čáru, kde stál Vít Jonák. Kapitán Valachů si počkal a poslal puk přímo na najetého JIŘÍHO ŘÍHU, jenž střelou z první překonal Lackoviče! Asistence: Vít Jonák, Roman Přikryl.
     
    35:41
    Vyloučení v týmu DRACI PARS ŠUMPERK:
    Adam Křemen – 2 min., nedovolené bránění.
    34:12 Šimon JELÍNEK - 5:0
     
    34:12
    Draci právě vstřelili branku! Na zimním stadionu v Šumperku po využité přesilovce hraje píseň Ne pětku ne! Jiří Průžek přihrál k pravému mantinelu Davidu Bartošovi, který se dostal na pravý kruh, poslal křižnou přihrávku ŠIMONU JELÍNKOVI, jenž měl před sebou zcela odkrytou svatyni, čehož také využil! Asistence: David Bartoš, Jiří Průžek.
     
    33:43
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Peter Lichanec – 2 min., podrážení.
    31:03 Vojtěch ŠUHAJ - 4:0
     
    31:03
    Draci právě vstřelili branku! Hosté už byli v plném počtu, což nezaskočilo domácí Šumperk, jenž jde do čtyřbrankového trháku! Dávid Kohút vystřelil z pravého kruhu, jeho rána byla sražena. Volného puku se ujal VOJTĚCH ŠUHAJ, jenž si sjel do pozice mezi kruhy a svou střelou pod horní tyč překonal maskovaného muže v barvách Vsetína! Asistence: Dávid Kohút, Ondřej Hrachovský.
     
    29:39
    Šimon Jelínek přihrával přes brankoviště Lukáši Žalčíkovi, který ihned od pravé tyčky vypálil. Forvarda Šumperku svým fantastickým zákrokem vychytal Sachr.
     
    28:52
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    David Kajínek – 2 min., držení hole.
     
    24:18
    Vyloučení v týmu DRACI PARS ŠUMPERK:
    Ondřej Hrachovský – 2 min., podrážení.
     
    21:05
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Luboš Rob – 2 min., napadení.
     
    21:05
    Luboš Rob tvrdě atakoval u pravého hrazení Tomáše Drtila, který padl hlavou přímo na mantinel a zůstává ležet na ledové ploše. Draci jeli ihned pomstít svého spoluhráče.
     
    19:06
    Lukáš Žalčík společně s Jiřím Průžkem přečíslili obranu hostí. Prvně jmenovaný si sjížděl před Sachra, nakonec přihrál do prázdné klece Průžkovi, jenž minul.
     
    12:45
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Roman Přikryl – 2 min., krosček.
     
    10:16
    Draci mohli jít do čtyřbrankového trháku. Tomáš Drtil vystřelil z pravého kruhu, Sachr vyrazil puk před sebe, kde stál Filip Eliáš, avšak zadák Šumperka na puk nedosáhl.
     
    07:03
    Střídání v týmu VHK ROBE Vsetín:
    ze hřiště odchází Maxim Žukov, přichází David Sachr.
    07:03 Ondřej HRACHOVSKÝ - 3:0
     
    07:03
    Draci právě vstřelili branku! Šumperští využívají početní výhodu a jdou do tříbrankového vedení! Vojtěch Šuhaj poslal přihrávku na modrou čáru, kde stál ONDŘEJ HRACHOVSKÝ, jenž si zpracoval puk, vylepšil si pozici a ranou pod horní tyč překonal Žukova! Asistence: Vojtěch Šuhaj.
     
    05:22
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Ondřej Smetana – 2 min., sekání.
     
    03:05
    Vyloučení v týmu DRACI PARS ŠUMPERK:
    Adam Křemen – 2 min., sekání.
    01:51 Filip ELIÁŠ - 2:0
     
    01:51
    Draci právě vstřelili branku! Šumperk jde rychle do dvoubrankového vedení! David Bartoš přihrával na FILIPA ELIÁŠE, kterému nejprve utekl kotouč do útočného rohu, odkud poslal rychlý pas před branku Vsetína, kde si jej obrana Valachů srazila do vlastní branky! Asistence: David Bartoš.
    00:11 Lukáš ŽÁLČÍK - 1:0
     
    00:11
    Draci právě vstřelili branku! Tak to je parádní start do utkání z pohledu Šumperka! Jiří Průžek vystihl přihrávku hostí, předložil touš rozjetému Filipu Eliášovi, který se s pukem dostal do útočného pásma. Přihrál na LUKÁŠE ŽALČÍKA, který střelou bez přípravy překonává brankáře! Asistence: Filip Eliáš, Jiří Průžek
    Marken.cz

    Dominik Adam

    Branky a nahrávky: 1. Žálčík (Eliáš, Průžek), 2. Eliáš (Bartoš), 8. Hrachovský (Šuhaj), 32. Šuhaj (Kohút, Hrachovský), 35. Jelínek (Bartoš, Průžek), 44. Žálčík (Bartoš, Průžek), 59. Žálčík – 37. Říha (Jonák, Přikryl), 45. Přikryl (Smetana), 48. Klhůfek (Jenyš, O. Němec)


    DRACI PARS ŠUMPERK: Lackovič (Hamalčík) – Drtil (A), Eliáš, Kadeřávek, Dudycha, Hrachovský, Kunst – Průžek, Bartoš (A), Žálčík (C) – Jelínek, Šuhaj, Kohút – Svoboda, Čermák, Křemen – Bernat, Motloch, Jouza – Horký.
    Trenér: Lukáš Majer

    VHK ROBE Vsetín: Žukov (8. Sachr) – Ondračka, Smetana (A), O. Němec (A), Kajínek, Jenáček, Říha, Voženílek – Jenyš, Lichanec, Rob – Berger, Klhůfek, Klímek – Jonák (C), Přikryl, Sihvonen – Š. Bláha, Berzinš, Půček.
    Trenér: Roman Stantien

    Rozhodčí: Přemysl Skopal, Tomáš Zubzanda – Jan Kleprlík, David Otáhal

    Diváci: 1034
    bahis siteleri