Florida – Tampa 2:3 (po pr.) | Chicago – Detroit 4:3 (po pr.) | Colorado – Seattle 2:3 (kon.)
Boston – Minnesota 4:3 (po pr.) | New Jersey – San Jose 2:1 (kon.) | Edmonton – St. Louis 0:2 (kon.)
Ottawa – Arizona 6:2 (kon.)
po prodl.
Florida Panthers
2:3 (1:1, 1:0, 0:1 - 0:1)
Tampa Bay Lightning
Sobota 22.10.2022, 01:30 • FLA Live Arena, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Statistiky
    Střely na bránu: 37 – 32 | Přesilová hra: 0/5 – 2/7 | Trestné minuty: 18 – 14

    Kdo se postavil do brankoviště?
    Sergej Bobrovskij (FLA) – 29 zákroků, 3 OG, úspěšnost 90,6 %, odchytal 61:42
    Andrej Vasilevskij (TBL) – 35 zákroků, 2 OG, úspěšnost 94,6 %, odchytal 62:08

    Česká a slovenská stopa
    Radko Gudas (FLA) – 0+0, 0 účast, 3 střely na bránu, TM 2, čas na ledě 22:22
    Erik Černák (TBL) – 0+0, -1 účast, 0 střely na bránu, TM 2, čas na ledě 21:49

    Tři hvězdy utkání
    1. Brayden Point (TBL) – 2+0
    2. Matthew Tkachuk (FLA) – 1+1
    3. Andrej Vasilevskij (TBL) (04:41:50)
     
    Tampa Bay podruhé v letošní sezóně NHL vítězí a z Floridy si dnes odváží dva body po výhře v prodloužení. Hrdinou Lightning se stal Brayden Point, který nejprve vyrovnal a v prodloužení vstřelil vítězný gól během přesilové hry. Na domácí straně odehrál skvělé utkání Matthew Tkachuk, který vstřelil gól a zaznamenal asistenci. Konečný výsledek dnešního střetnutí v FLA Live Areně. Florida Panthers 2 Tampa Bay Lightning 3.
     
    Konec zápasu.
    62:08 Brayden POINT - 2:3
     
    62:08
    Tampa právě vstřelila branku! BRAYDEN POINT se před bránou pomazlil po přihrávce Stevena Stamkose z pravého křídla s pukem, aby ho vzápětí střelou zápěstím poslal mezi pravou rukou a betonem Sergeje Bobrovského do levého horního rohu brány a rozhodl o výhře Lightning 3:2! Asistence: Steven Stamkos a Corey Perry.
     
    60:39
    Matthew Tkachuk byl vyloučen na dvě minuty za sekání, ale ještě dostal dvě minuty za hrubost. Victor Hedman dostal dvě minuty za sekání. Přesilová hra Tampy Bay.
    60:39 Nikita Kučerov byl faulován během samostatného úniku
     
    60:39
    Nikita Kučerov se řítil na ose útočného pásma sám na bránu, u levé tyče ho ale vychytal Sergej Bobrovskij! Ruský útočník Tampy byl faulován!
     
    60:32
    Sam Bennett vypálil z levého kruhu a dobře mířil ke vzdálenější pravé tyči, Andrej Vasilevskij ale zasáhl levým betonem a drama na Floridě tedy stále pokračuje.
     
    60:01
    Lightning vyhráli úvodní vhazování prodloužení a jako první se tedy mohou pokusit rozhodnout zápas.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Lightning byli v úvodu zápasu horším týmem a čelili i přes vstřelení vedoucího gólu velkému množství střel soupeře, postupem času ale vyrovnali hru a i po obratu Panthers se dokázali vrátit zpět. Skóre po třetí třetině střetnutí. Florida Panthers 2 Tampa Bay Lightning 2.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:37
    Panthers vyhodili puk podél střídaček na zakázané uvolnění a hra se vrací zpět před bránu domácích hráčů.
     
    59:00
    Do konce třetí třetiny zbývá odehrát 1 minuta.
     
    58:06
    Eetu Luostarinen vystřelil na bodu pravého kruhu zápěstím přes bránícího hráče a Andrej Vasilevskij na přední tyči puk vyrazil před sebe, aby poté přerušil hru.
    57:26 Sam Reinhart těsně minul po přečíslení pravý horní roh
     
    57:26
    Aleksander Barkov a Sam Reinhart jeli dva na jednoho, jenže druhý jmenovaný muž střelou z pravého kruhu bránu přestřelil! Málem 3:2!
     
    56:49
    Radko Gudas vypálil od modré čáry a před bránou mohl skórovat po odraženém puku Rudolfs Balcers, na poslední chvíli ho ale zablokoval Brayden Point.
     
    56:26
    Steven Stamkos skryl střelu zápěstím na vrcholu mezikruží dobře za protihráče a mířil k pravé tyči, Sergej Bobrovskij byl ale připraven a vytáhl semafor.
     
    55:53
    Vyhození Lightning podél střídaček nebylo těsně tečováno, a tak se proti Lightning pískalo zakázané uvolnění, na které puk vyhodil obránce Ian Cole.
     
    55:24
    Ve středním pásmu došlo na souboj, po kterém puk skončil na střídačce Panthers. Hra byla přerušena a následuje další krátká komerční přestávka. Stav 2:2.
     
    54:45
    Michail Sergačjov se ocitl na chvíli sám v levém kruhu pro vhazování a jeho svižná střela zápěstím minula vzdálenější pravou tyč. V hledišti to jen hlasitě zahučelo.
     
    54:26
    Lightning přibližně v polovině utkání výrazně zabrali a začínají počet střel na domácí straně výrazně dohánět. Panthers mají střel na bránu 34, zatímco hosté 27.
     
    53:38
    Alex Killorn a Brayden Point clonili na přední tyči, střelu spoluhráče z levého křídla ale tečovat nedokázali a Sergej Bobrovskij sevřel puk v náručí. Hra přerušena.
     
    53:05
    Sam Bennett patří mezi nejlepší hráče na ledě a tentokrát se dostal ke střele na vrcholu pravého kruhu pro vhazování, jeho pokus zápěstím byl ale zablokován.
     
    52:42
    Andrej Vasilevskij dobře zasáhl proti střele Panthers od modré čáry a najíždění Patrica Hörnqvista do ruského brankáře bylo zbytečné. Komerční přestávka.
     
    51:48
    Sam Bennett si najel na bodu levého kruhu na zadovku od svého jmenovce Sama Reinharta a napřáhl ke střele zápěstím, dvojitý blok ovšem prostřelit nedokázal.
     
    50:41
    Anton Lundell vyrazil na pravém křídle podél střídaček během oslabení do přečíslení tři na dva, nakonec z toho ale nic nebylo. Pouze ušetřené sekundy v oslabení.
     
    49:35
    Panthers ihned po gólu znovu faulují. Tentokrát dostal dvě minuty za podrážení obránce Radko Gudas.
    49:29 Brayden POINT - 2:2
     
    49:29
    Tampa právě vstřelila branku! BRAYDEN POINT dobře clonil před bránou a nahození Nikity Kučerova od modré čáry sklepl ze vzduchu přesně mezi betony Sergeje Bobrovského! Asistence: Nikita Kučerov a Michail Sergačjov.
     
    49:23
    Patrick Maroon vypálil na pravém křídle od hrazení a Sergej Bobrovskij na přední tyči puk podržel v náručí. Hra byla přerušena a poté se strhla menší potyčka.
     
    48:47
    Corey Perry nabral na pravém křídle velkou rychlost a na bodu pravého kruhu napřáhl ke svižné střele zápěstím, která minula bližší pravý horní roh domácí brány.
     
    47:43
    Sergej Bobrovskij předvedl během přesilové hry soupeře dva zákroky, když zasáhl proti střele z vrcholu mezikruží a poté od modré čáry. Panthers se osvobodili.
     
    46:54
    Carter Verhaeghe není v dnešním zápase příliš vidět a navíc nyní dostal dvě minuty za nedovolené bránění.
    46:41 Sergej Bobrovskij přišel o masku a hra byla přerušena
     
    46:41
    Sergej Bobrovskij byl nepříjemně dohrán u pravé tyče brány a ztratil helmu. Hra byla přerušena a následuje krátká reklamní přestávka. Stav je 2:1.
     
    45:47
    Brandon Montour vypálil na vrcholu levého kruhu, jenže Andrej Vasilevskij jeho střelu vyrazil a poté mu pomohli spoluhráči. Další oslabení hostů zvládnuto.
     
    44:20
    Upřímně nevím proč, ale během přesilových her Panthers se na ledě minimálně objevuje první útočná formace, zejména potom útočník Carter Verhaeghe.
     
    43:47
    Erik Černák propadl na útočné modré čáře a poté musel faulovat. Jasné dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    42:57
    Michail Sergačjov vypálil na ose útočného pásma od modré čáry a jeho ostrá rána s příklepem bez přípravy zamířila nad bránu domácího Sergeje Bobrovského.
     
    41:23
    Lightning přečkali v úvodu třetí třetiny další přesilovou hru Panthers a zatím jsou v oslabení na rozdíl od svého soupeře stoprocentní. Zakázané uvolnění domácích.
     
    40:22
    Matthew Tkachuk hraje s obrovskou chutí a nyní vypálil na levém křídle od modré čáry, Andrej Vasilevskij měl ale v bráně Lightning čistý výhled a přerušil hru.
     
    40:01
    Panthers vstupují do závěrečné části zápasu v početní převaze a mají dobrou šanci, aby se výrazně přiblížili k vítězství v dnešním napínavém střetnutí.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Statistiky po druhé třetině: Střely na bránu: 30-20; Zablokované střely: 8-12; Vhazování: 43%-57%; Hity: 8-19; Přesilové hry: 0/4-1/4; Trestné minuty: 10-10.
     
    Třetí třetina začne přibližně v 3:40.
     
    Andrej Vasilevskij předvedl v závěru druhé třetiny duelu zákrok proti ostré ráně Sama Bennetta z bodu pravého kruhu pro buly a udržel svůj tým v zápase. Panthers po přestávce otočili vývoj utkání poté, co se z dorážky prosadil Rudolfs Balcers. Skóre po druhé třetině střetnutí. Florida Panthers 2 Tampa Bay Lightning 1.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:00
    Ross Colton usedl na trestnou lavici poté, co byl vyloučen na dvě minuty za krosček. Přesilová hra.
     
    39:00
    Do konce druhé třetiny zbývá odehrát 1 minuta.
     
    38:27
    Sergej Bobrovskij zmrazil nahození Lightning pod lapačkou a Radko Gudas se pustil do drobné potyčky s Michailem Sergačjovem kvůli sprše sněhu na brankáře.
     
    37:55
    Ian Cole se dostal na levé straně k slabému nahození od hrazení, které na přední tyči lapil Sergej Bobrovskij, a rychle rozehrál za bránu, aby se nemuselo přerušovat.
     
    37:09
    Corey Perry na levém křídle nemohl pokračovat v útočném pásmu, protože se pískalo postavení mimo hru.
    35:37 Rudolfs BALCERS - 2:1
     
    35:37
    Florida právě vstřelila branku! Panthers vyhráli vhazování v levém kruhu a rychle vystřelili, čehož využil RUDOLFS BALCERS, když se před bránou Tampy dostal k odraženému kotouči a bekhendem ho poslal nad ledem k pravé tyči! Asistence: Matthew Tkachuk a Brandon Montour.
     
    35:29
    Sam Bennett nabral na pravém křídle rychlost a po objetí brány se snažil skórovat u levé tyče, Andrej Vasilevskij tam ale ucpal volný prostor a přerušil hru.
     
    35:14
    Po krátké reklamní přestávce se vracíme zpět a Aleksander Barkov musel odejít na ošetřovnu.
    35:05 Nikita Kučerov dohrál Aleksandera Barkova v předklonu
     
    35:05
    Aleksander Barkov byl v útočném pásmu naražen tvrdě na hrazení, protihráč se mu ale sportovně omluvil. Nikita Kučerov ho dohrál v předklonu.
     
    34:22
    Fanoušci Floridy se probrali a skandují jméno tamní organizace. Herně lepší jsou ale nyní hráči Lightning.
     
    33:24
    Brandon Montour dostal dvě minuty za hrubost, zatímco Brandon Hagel za nesportovní chování. Hra 4 na 4.
     
    33:24
    Brayden Point se dokázal mezi dvěma protihráči protáhnout před bránu, jeho zakončení bekhendem ale bylo slabé a Sergej Bobrovskij puk podržel v náručí.
     
    32:20
    Colin White si najel v levém kruhu na krásnou přihrávku přes osu, kterou se prezentoval Carter Verhaeghe, a jeho následný pokus byl sražen do rohu ledové plochy.
     
    31:41
    Bývalý hráč Colorada Pierre-Édouard Bellemare vypálil na bodu pravého kruhu, Sergej Bobrovskij byl ale připraven a na přední tyči puk zmrazil ve výstroji.
     
    30:48
    Lightning přesilovou hru nevyužili a nyní se ocitli na levém křídle v postavení mimo hru. Hra byla přerušena a za stavu 1:1 následuje krátká reklamní přestávka.
    29:52 Sergej Bobrovskij na poslední chvíli puk odkopl betonem
     
    29:52
    Vladislav Naměstnikov málem skóroval u pravé tyče do prázdné brány, jenže Sergej Bobrovskij puk levým betonem odkopl a poté vyrazil ránu Stevena Stamkose zleva až do ochranné sítě!
     
    29:25
    Vladislav Naměstnikov zaparkoval před bránou a přihrávkou z pravého kruhu ho hledal Brayden Point. Hostující útočník se ovšem do zakončení nedostal.
     
    28:01
    Matthew Tkachuk se ocitl u hrazení pod tlakem a vyhodil puk přes ochranné sklo. Dvě minuty za zdržování hry a čtvrtá přesilová hra pro hráče Tampy.
     
    27:22
    Andrej Vasilevskij riskantně rozehrál a málem za to byl potrestán, včas se ovšem vrátil do brány a poté ránu z levého kruhu hrudí vyrazil na čáře!
     
    26:52
    Ryan Lomberg clonil před bránou a snažil se puk tečovat, Andrej Vasilevskij ale střelu Panthers od modré čáry našel v lapačce. Následuje krátká reklamní přestávka.
     
    26:34
    A tentokrát se stěhuje hra zpět na opačné straně, protože podél střídaček nyní rozehráli nepřesně Lightning, proti kterým bylo odpískáno zakázané uvolnění.
     
    26:14
    Ruský útočník Nikita Kučerov si musí na první gól v letošní sezóně počkat, hra se ovšem vrací zpět před bránu Panthers. Domácí vyhodili puk na zakázané uvolnění.
     
    25:31
    Nikita Kučerov nabral na levém křídle velkou rychlost a na bodu kruhu pro vhazování napřáhl k prudké střele, která těsně minula vzdálenější pravou tyč brány.
     
    24:41
    Tampa Bay tentokrát zaútočila na levém křídle a z vrcholu kruhu přišla tvrdá rána s příklepem, kterou domácí brankář Sergej Bobrovskij ukryl ve své lapačce.
     
    24:20
    Brayden Point na pravém křídle pěkně pronikl do útočného pásma, jenže neměl komu přihrát. Kolem byla pouze čtveřice hráčů Panthers, kteří spěchali dozadu.
     
    23:32
    Na domácí straně ovšem zbytečně fauloval za bránou Lightning Sam Bennett a dostal trest za podrážení.
     
    23:06
    Brandon Hagel byl vzápětí vyloučen na dvě minuty za nedovolené bránění a Panthers mají třetí přesilovou hru.
     
    22:05
    Vzápětí vypálil na vrcholu pravého kruhu Matthew Tkachuk a pokusil se skórovat podruhé v zápase, ruský brankář ale ukryl puk ve své výstroji a vyměnil si hůl.
     
    21:37
    Rudolfs Balcers vypálil na bodu levého kruhu pro vhazování krásně bez přípravy po krátké zpětné přihrávce a mířil ke vzdálenější pravé tyči, Andrej Vasilevskij ale puk lapačkou vytáhl mimo bránu!
     
    21:08
    Radko Gudas podruhé v zápase vypálil od modré čáry a jeho rána z pravé strany mířila mezi tři tyče, Andrej Vasilevskij měl ale čistý výhled a dobře zasáhl vyrážečkou.
     
    20:01
    Ross Colton schytal v první třetině nepříjemný hit na koleno a nedohrál ji, hned v úvodu druhé je ale na ledě a zřejmě tedy bude v pořádku. Dobrá zpráva pro Tampu.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Statistiky po první třetině: Střely na bránu: 18-8; Zablokované střely: 6-6; Vhazování: 61%-39%; Hity: 5-11; Přesilové hry: 0/2-1/2; Trestné minuty: 4-4.
     
    Druhá třetina začne přibližně v 2:35.
     
    Úvodní část zápasu na Floridě byla velice atraktivní a přinesla dva góly. Domácí kapitán Aleksander Barkov se zbavil nádhernou stahovačkou mezi nohama Stevena Stamkose a překonal Andreje Vasilevského mezi betony, ruského brankáře pak ovšem zachránil jeden ze spoluhráčů a krátce na to otevřel skóre právě kapitán Tampy. Netrvalo to ovšem dlouho a na straně Floridy vyrovnal Matthew Tkachuk. Skóre po první třetině tohoto klání. Florida Panthers 1 Tampa Bay Lightning 1.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:00
    Do konce úvodní části utkání zbývá odehrát 1 minuta.
     
    17:57
    Gustav Forsling vypálil bez přípravy na vrcholu levého kruhu a jeho rána mířila ke vzdálenější tyči, Andrej Vasilevskij ale puk lapačkou vytáhl mimo a dorážka byla zablokována. Panthers se snaží otočit skóre dnešního utkání.
     
    17:17
    Panthers rychle dostali puk z obranného pásma podél střídaček, jenže nikoho nenašel a přešel přes všechny čáry. Pískalo se tedy zakázané uvolnění.
     
    17:11
    Victor Hedman vypálil na vrcholu levého kruhu pro vhazování, Sergej Bobrovskij byl ale připraven a zmrazil puk v lapačce. Následuje krátká komerční přestávka.
    15:48 Matthew TKACHUK - 1:1
     
    15:48
    Florida právě vstřelila branku! Nick Paul zlomil v klíčovém okamžiku svou hokejku a MATTHEW TKACHUK toho dokonale využil, když u levé tyče zamířil nad rameno ruského brankáře! Srovnáno. Asistence: Brandon Montour a Gustav Forsling.
     
    15:04
    Lightning se dostali během druhé přesilové hry k několika střelám, jenže Panthers dokázali většinu z nich zablokovat, a tak je Patric Hörnqvist zpět na lede.
     
    13:04
    Patric Hörnqvist zbytečně sekl protihráče ještě předtím, než puk dopadl na led, a dostal dvě minuty. Sekání.
    13:04 Steven STAMKOS - 0:1
     
    13:04
    Tampa právě vstřelila branku! Nikita Kučerov přenesl hru přihrávkou přes osu útočného pásma do levého kruhu, kde vypálil bez přípravy STEVEN STAMKOS a v přesilové hře vymetl vzdálenější pravý horní roh brány! Tampa vede. Asistence: Nikita Kučerov a Victor Hedman.
     
    12:46
    Sam Bennett měl v úvodu zápasu několik šancí, nyní ale dostal dvě minuty za podrážení. Přesilová hra Lightning.
    12:05 Aleksander Barkov se nádherně uvolnil a málem skóroval!
     
    12:05
    Aleksander Barkov předvedl v pravém kruhu nádhernou stahovačku mezi nohama, kterou se zbavil Stevena Stamkose, a málem překonal Andreje Vasilevského mezi jeho betony, jenže ruského brankáře zachránil jeden ze spoluhráčů, který puk mířící do sítě zametl pod jeho zadek!
     
    11:11
    Panthers předvedli dobré střídání, které na pravém křídle vyvrcholilo střelou od modré čáry. Ruský brankář na straně Tampy ovšem puk vyrazil do ochranné sítě.
     
    10:35
    Radko Gudas vypálil na levém křídle od modré čáry a jeho pokus minul přední tyč. Andrej Vasilevskij čekal na odražený puk, jenže se k němu neodrazil.
     
    10:10
    Rudolfs Balcers vystřelil na ose útočného pásma od modré čáry a Andrej Vasilevskij podržel puk v náručí. Oba týmy hrají v plném počtu. Komerční přestávka.
    08:02 Sam Bennett se ocitl u pravé tyče brány v obrovské šanci
     
    08:02
    Puk se od hrazení za bránou odrazil k pravé tyči, kde se ocitl ve velké šanci Sam Bennett, Andrej Vasilevskij ho ale vychytal a poté přerušil hru!
     
    07:35
    Anton Lundell zaparkoval před bránou Tampy a Michail Sergačjov ho zezadu srazil krosčekem k ledu. Další přesilová hra pro Panthers. Nejprve reklamní přestávka.
     
    06:19
    Alex Killorn vyrážel na levém křídle do nebezpečného útoku v oslabení, Aleksander Barkov ho ale parádně zastavil a následovala rána Sama Bennetta z bodu levého kruhu, kterou Andrej Vasilevskij na přední tyči opět zneškodnil.
     
    05:14
    Sam Bennett vystřelil na vrcholu levého kruhu pro vhazování a Andrej Vasilevskij toho na přední tyči příliš mnoho neviděl, přesto dokázal kotouč vyrazit mimo.
     
    04:51
    Nikita Kučerov zbytečně fauloval v útočném pásmu a dostal dvě minuty za podrážení. První přesilová hra.
     
    04:29
    Brayden Point prokázal obrovskou dravost, když se chtěl v levém kruhu protáhnout mezi dvěma protihráči, ve své snaze ale neuspěl a Sergej Bobrovskij přerušil hru.
     
    03:45
    Eetu Luostarinen nabral na levém křídle rychlost a z úhlu napřáhl k prudké střele zápěstím, která zamířila nad bránu a skončila na ochranném skle. Zatím bez gólu.
     
    03:22
    Nick Cousins se chtěl podél střídaček protáhnout do útočného pásma, jenže dvojice hráčů Lightning ho rychle zdvojila a málem poslala na vlastní střídačku.
     
    02:36
    Andrej Vasilevskij dobře zasáhl proti ráně od modré čáry, zatímco Sergej Bobrovskij si musel dávat pozor na to, aby ho nezaskočil odraz puku od hrazení za bránou.
     
    01:08
    Brandon Montour se dostal do zakončení v pravém kruhu a mířil do sítě, jenže Andrej Vasilevskij vytáhl první zákrok, když dobře zasáhl pravým betonem.
     
    00:01
    Puk dopadl na led a souboj dvou těžkých vah mezi Floridou a Tampou Bay byl zahájen. Lightning prožívají nejhorší vstup do sezóny od ročníku 2008-2009.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Florida Panthers: Bobrovskij (Knight) – Montour, Forsling, Kiersted, M. Staal, Gudas, Mahura – Reinhart, Barkov (C), Verhaeghe – Balcers, Bennett, M. Tkachuk (A) – White, Lundell, Luostarinen – Hörnqvist (A), Cousins, Lomberg.
    Trenér: Paul Maurice

    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (Elliott) – Černák, Hedman, Perbix, Sergačjov, P. Myers, Cole – Kučerov, Point, Hagel – Naměstnikov, Stamkos (C), Killorn (A) – Perry (A), Paul, Colton – Maroon, Bellemare, Koepke.
    Trenér: Jon Cooper

    Rozhodčí: Steve Kozari, Garrett Rank. Čároví: David Brisebois, Jonny Murray.
     
    Tampa Bay Lightning

    Tampa Bay Lightning v loňské sezóně opět ukázala svou obrovskou sílu, když dokráčela až do finále Stanley Cupu, tentokrát ji ale dokázalo zastavit Colorado a stalo se mistrem. Lightning chtěli vykročit do nové sezóny rozhodně lépe, než jedinou výhrou ze čtyř zápasů nad Columbusem 5:2 a posledním místem ve Východní konferenci. Tampě Bay se zatím nedaří ani střelecky.
     
    Florida Panthers

    Florida vyhrála tři z úvodních čtyř zápasů nové sezóny NHL, když po porážce proti Bostonu zvítězila v prvním domácím zápase nad Philadelphií. Fantastický zápas odehrál Carter Verhaeghe, který proti Flyers vstřelil dva góly. Dobře si vedli také Aleksander Barkov, Matthew Tkachuk a Sam Bennett, kteří se shodně podíleli na výhře 4:3 dvěma kanadskými body za dvě asistence.
     
    Tampa Bay je v úvodu nové sezóny nejhorším týmem ve Východní konferenci a v sobotu v noci se bude snažit ukončit sérii dvou porážek v řadě na ledě Floridy, která se vrátila po prohře s Bostonem zpět na vítěznou dráhu.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:30.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 16. M. Tkachuk (Montour, Forsling), 36. Balcers (M. Tkachuk, Montour) – 14. Stamkos (Kučerov, Hedman), 50. Point (Kučerov, Sergačjov), 63. Point (Stamkos, Perry)


    Florida Panthers: Bobrovskij (Knight) – Montour, Forsling, Kiersted, M. Staal, Gudas, Mahura – Reinhart, Barkov (C), Verhaeghe – Balcers, Bennett, M. Tkachuk (A) – White, Lundell, Luostarinen – Hörnqvist (A), Cousins, Lomberg.
    Trenér: Paul Maurice

    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (Elliott) – Černák, Hedman, Perbix, Sergačjov, P. Myers, Cole – Kučerov, Point, Hagel – Naměstnikov, Stamkos (C), Killorn (A) – Perry (A), Paul, Colton – Maroon, Bellemare, Koepke.
    Trenér: Jon Cooper

    Rozhodčí: Kozari, Rank – Brisebois, Murray

    Diváci: 17 531
    ocianews.com