Florida – Tampa 2:3 (po pr.) | Chicago – Detroit 4:3 (po pr.) | Colorado – Seattle 2:3 (kon.)
Boston – Minnesota 4:3 (po pr.) | New Jersey – San Jose 2:1 (kon.) | Edmonton – St. Louis 0:2 (kon.)
Ottawa – Arizona 6:2 (kon.)
po prodl.
Boston Bruins
4:3 (2:1, 1:1, 0:1 - 1:0)
Minnesota Wild
Sobota 22.10.2022, 19:00 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:49 Taylor HALL - 4:3
     
    64:49
    Bruins právě vstřelili branku!
    Pouhých jedenáct sekund před koncem prodloužení se povedlo domácím přesilovku využít a strhnout vítězství na svou stranu! Pastrňák na levé straně brankoviště neměl dobrou pozici ke střele, přenesl tak rychle hru k pravému kruhu, kde se do střely z první opřel TAYLOR HALL, jenž překonal přesouvajícího se Fleuryho. Asistence: David Pastrňák, David Krejčí.
     
    62:57
    Ne na dlouho! Za podražení Krejčího totiž odchází pykat Kaprizov!
     
    59:22
    Vyloučení v týmu Minnesota Wild:
    Matt Dumba – 2 min., držení hole.
    55:29 Jared SPURGEON - 3:3
     
    55:29
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Hosté se přeci dočkali svého vyrovnání! Tlak do brankoviště Linuse Ullmarka přináší své ovoce. Domácí brankář se musel vypořádávat se clonami a také několika střelami. Ta poslední, kterou z bekhendu z mezikruží vyslal JARED SPURGEON, však propadla za jeho záda. Asistence: Mats Zuccarello, Jonas Brodin.
     
    48:59
    Po několika střelách ze strany hostů se kotouč odrazil na modrou čáru, kam už si sjel z trestné lavice Clifton. Okamžitě se vydal do úniku a mohl přidat extrémně důležitý gól na stranu Bostonu, tentokrát ale zazářil v brankovišti Fleury!
     
    47:52
    Nyní je ale Boston v mnohem větších problémech. Další dvouminutový trest za hákování dostává Lindholm a Bruins budou nyní ve třech takřka celou minutu!
     
    47:22
    Eriksson Ek dostal přihrávku za obranu ve chvíli, kdy se Minnesota vracela do útočného pásma. Hostující forvard šel sám na brankáře, Ullmark ale parádním zákrokem zachránil vedení svého celku!
     
    46:49
    Vyloučení v týmu Boston Bruins:
    Connor Clifton – 2 min., krosček.
    45:48 Neuznaný gól Boldyho
     
    45:48
    Matt Boldy sice dostal kotouč do branky Bostonu, povedlo se mu to ale pouze nedovoleným způsobem, když do kotouče kopl. Rozhodčí tak branku neuznává.
     
    Minnesota sice využila přesilovou hru, ale o vyrovnávací brance nyní rozhodne video. Ke gólu totiž došlo bruslí Boldyho.
     
    45:02
    Vyloučení v týmu Boston Bruins:
    Craig Smith – 2 min., vysoká hůl.
     
    38:57
    Hosté se dostali do velké šance! Brodin střílel od modré čáry a tečovaný puk proklouzal pod brankáře Ullmarka. Tomu se povedlo rychle zorientovat a kotouč zalehnout právě včas, k dorážení se totiž už hnal Kaprizov.
     
    37:52
    Pastrňák vyslal za obranu hostů Taylora Halla, který se řítil na brankáře Fleuryho sám. Jenže se mu nepovedlo při zakončení dostat puk mezi betony hostujícího brankáře, který svým betonem kotouč vykopl! Obrovská šance domácích.
    35:58 Matthew BOLDY - 3:2
     
    35:58
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovou hru! Trpělivá rozehrávka na pravé straně slaví kýžený úspěch. Zuccarello nikam nespěchal, rozdával puky buď na modrou nebo za branku, načež se odhodlal poslat prudký pas mezi kruhy na MATTA BOLDYHO, který kotouč protečoval směrem na branku Linuse Ullmarka. Tomu se nepovedlo letící puk zachytit a podruhé v utkání kapituluje. Asistence: Mats Zuccarello, Marcus Foligno.
     
    34:49
    Nosek se v oslabení dostal do úniku a prodral se až před branku Fleuryho. Při zakončení chtěl předvést kličku na střed, byl ale atakován vracejícím se Addisonem, který ho poslal přimo do hostujícího brankáře.
     
    34:09
    Vyloučení v týmu Boston Bruins:
    David Krejčí – 2 min., držení.
     
    31:28
    Zacha měl na hokejce další gól svého týmu, když dorážel Grzelcykovu střelu! Puk ale proklouzal křižně skrz brankoviště a odrazil se od tyče až k levému mantinelu.
     
    29:37
    Vyloučení v týmu Minnesota Wild:
    Matthew Boldy – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu.
    26:41 Hampus LINDHOLM - 3:1
     
    26:41
    Bruins právě vstřelili branku!
    Domácí zvyšují na 3:1! Po vyhraném buly se dostal puk k modré čáře na HAMPUSE LINDHOLMA, jehož první střela sice byla zblokována, ale puk se k němu vrátil a druhým pokusem už propálil vše, co mu stálo v cestě. Včetně brankáře Fleuryho! Asistence: Matt Grzelcyk, Craig Smith.
     
    24:04
    Domácí vyhráli buly a rozehráli rychlý útok dvou na jednoho. Hall na levé straně dobře viděl najíždějícího Pastrňáka, k němuž také poslal puk. Český forvard ovšem trefil svou střelou jen ležícího Fleuryho.
     
    18:20
    Před Coylem, k němuž se odrazil puk na pravé straně, zela zčásti odkrytá klec! Domácí útočník, jenž byl tísněn bránícím protihráčem, ale promáchl a velkou šanci nevyužil.
     
    16:54
    Vyloučení v týmu Minnesota Wild:
    Jacob Middleton – 2 min., podrážení.
    12:45 David PASTRŇÁK - 2:1
     
    12:45
    Bruins právě vstřelili branku!
    Domácí otáčí vývoj skóre! Hall zavezl puk po pravé straně do útočného pásma a snažil se vystřelit, ale neprosadil se přes bránícího M. Foligna. Puk se ovšem odrazil před branku, kde ho dostal za záda Fleury dostatečně důrazný DAVID PASTRŇÁK! Asistence: Taylor Hall, David Krejčí.
     
    12:23
    Do velmi dobré pozice se prodral Jakub Lauko, kterého mezi kruhy vyzval k zakončení svou přihrávkou Nosek. Lauko se snažil přizvednout puk a poslat ho k levé tyči, Fleury se ale blýskl povedeným zákrokem a přerušil hru.
     
    07:10
    David Pastrňák na sebe vzal zodpovědnost za útočnou akci. Dostal se s pukem do útočného pásma, z pravé strany ovšem minul branku Minnesoty.
     
    03:52
    Vyloučení v týmu Boston Bruins:
    Jakub Lauko – 2 min., držení.
    03:12 Nick FOLIGNO - 1:1
     
    03:12
    Bruins právě vstřelili branku!
    Byť Bostonu skončila přesilová hra, útok pokračoval a z levého kruhu pro vhazování přesně zamířil NICK FOLIGNO, který velmi rychle srovnává na 1:1! Asistence: Taylor Hall, Pavel Zacha.
    01:55 Brandon DUHAIME - 0:1
     
    01:55
    Minnesota právě vstřelila branku!
    A máme tu úvodní gól utkání, který ovšem dává hostující Minnesota! V oslabení se dostal do úniku BRANDON DUHAIME, který se úspěšně prodral mezi hráči Bruins až k brance a překonal Linuse Ullmarka! Bez asistence.
     
    01:05
    Vyloučení v týmu Minnesota Wild:
    Joel Eriksson Ek – 2 min., sekání.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 4. N. Foligno (Hall, Zacha), 13. Pastrňák (Hall, Krejčí), 27. H. Lindholm (Grzelcyk, Cr. Smith), 65. Hall (Pastrňák, Krejčí) – 2. Duhaime, 36. Boldy (Zuccarello, M. Foligno), 56. Spurgeon (Zuccarello, Brodin)


    Boston Bruins: Ullmark (Swayman) – H. Lindholm, Grzelcyk, Forbort, Clifton, Reilly, Zbořil – Zacha, Bergeron (C), DeBrusk – Hall, Krejčí (A), Pastrňák (A) – Frederic, Coyle, Cr. Smith – N. Foligno, Nosek, Lauko.
    Trenér: Jim Montgomery

    Minnesota Wild: M. Fleury (Gustavsson) – Middleton, Spurgeon (C), Brodin, Dumba (A), Merrill, Addison – Kaprizov, Hartman, Zuccarello – Eriksson Ek, M. Foligno (A), Jost – Boldy, Rossi, F. Gaudreau – Duhaime, Steel, Dewar.
    Trenér: Dean Evason

    Rozhodčí: McIsaac, Luxmore – Kelly, Baker

    Diváci: 17 850
    bahis siteleri