K. Vary – Kometa Brno 2:3 (0:2 po s.n.) | Vítkovice – Litvínov 5:3 (kon.) | Sparta – Mladá Boleslav 3:2 (po pr.)
Motor ČB – Třinec 3:2 (2:1 po s.n.) | Pardubice – Kladno 6:2 (kon.) | Olomouc – Plzeň 1:4 (kon.)
Liberec – Mountfield HK 3:6 (kon.)
konec
HC Olomouc
1:4 (1:0, 0:1, 0:3)
HC Škoda Plzeň
Neděle 23.10.2022, 17:00 • Zimní stadion Olomouc • Tipsport extraliga • 14. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Hezké nedělní odpoledne přeji všem příznivcům hokeje. Na programu je dnes čtrnácté kolo extraligy a my prostřednictvím tohoto textového online přenosu budeme sledovat duel mezi týmy HC Olomouc a HC Škoda Plzeň. Půjde tak už o první odvety v sezóně.
     
    HC Olomouc

    Olomouckým hokejistům se i po odchodu Davida Krejčího zpět do Bostonu, daří. V tabulce jsou na čtvrtém místě se ziskem dvaadvaceti bodů a nacházejí se tak v elitní čtyřce. Zatím tak mohou být s výkony spokojeni. Po těsné prohře 2:3 s brněnskou Kometou se naposledy doma utkali s litvínovskou Vervou. Po první třetině sice prohrávali 0:1, ale v prostředním dějství nasázeli svému soupeři čtyři branky a dostali se do vedení 4:1. Nakonec duel dovedli do vítězného konce a po konečném výsledku 5:3 tak slavili další tři body do tabulky. A na ty by rádi navázali i dnes v dalším domácím utkání.

    Nejproduktivnější hráči

    Jan Káňa 6+3
    Jakub Orsava 3+4
    Lukáš Nahodil 2+5
     
    HC Škoda Plzeň

    To hostům se daří o poznání méně. V současné době je najdeme na jedenáctém místě a dosud zapsali čtrnáct bodů. Určitě by se Plzeňští rádi viděli o několik pater výše. Naposledy plně bodovali proti Litvínovu, který porazili 4:3. Poté následovaly dvě prohry po samostatných nájezdech. Nejprve 1:2 s Mladou Boleslaví, naposledy pak ztratili vedení v Českých Budějovicích, kde nakonec padli 2:3 po dovednostních soutěžích. Na dalekou cestu do Olomouce se určitě vydávají s cílem získat zde nějaké body. Ale jednoduché to mít nebudou.

    Nejproduktivnější hráči

    Aleksi Rekonen 5+8
    Petr Kodýtek 7+5
    Kryštof Hrabík 3+6
     
    Vzájemná utkání

    Oba celky se už v letošním ročníku ELH utkaly, hned v prvním kole vyhrála Olomouc těsně 2:1. V první odvetě tak mají hosté svému celku co vracet.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Olomouc: Lukáš (Maláč) – Dujsík, Ondrušek (C), Škůrek, Švrček, T. Černý, Řezníček, Rutar – Orsava (A), Kusko, J. Káňa (A) – Navrátil, Nahodil, Klimek – Bambula, Menšík, Kunc – Kucsera, Anděl, Olesz.
    Trenér: Jan Tomajko

    HC Škoda Plzeň: Pavlát (Mi. Svoboda) – Baránek, Zámorský, Kremláček, Vitaloš, Houdek, Kaňák, Kvasnička – Schleiss (C), Kodýtek (A), Hrabík – A. Dvořák, Mertl (A), Rekonen – Blomstrand, Malát, Lang – Suchý, Soukup, Bitten.
    Trenér: Petr Kořínek

    Rozhodčí: Obadal, Stano – Gebauer, Axman.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:20
    Kryštof Hrabík zavezl puk až před Jana Lukáše, hosté se ale před jeho brankou nedokázali prosadit. Nyní jdou do prvního útoku zase domácí hráči.
     
    01:02
    Jakub Navrátil se pustil mezi dva beky Plzně, ale mezi kruhy z otočky nezakončil. Nicméně nadále trvá akce olomouckého celku.
     
    01:39
    Sebastian Malát se dral do útočné akce, ve středním pásmu ho ale zastavil jeden z domácích a Olomouc jde znovu zahrozit před Pavláta.
     
    01:59
    No a hned je z toho první zákrok zápasu. Dominik Pavlát chytil soupeřovu střelu a puk má na své hrudi. Hra je přerušena, buly po jeho levé ruce.
     
    02:21
    Na druhé straně se sice do zakončení dostal Kryštof Hrabík, jeho pokus se neujal a Lukáš tak mohl být v klidu.
     
    02:40
    Do ofsajdové pozice se dostali Olomoučtí a hra se přestěhovala zpět do neutrální zóny, kde se bude za malý okamžik vhazovat.
     
    04:03
    Lukáš Klimek si nabruslil do blízkosti Dominika Pavláta, ale zblízka na něho nevyzrál. Následně pak se netrefil ani Bambula. Pavlát opět zakročil a puk poslal do bezpečí do rohu obranného pásma.
     
    04:40
    Od modré čáry vyslal nebezpečnou střelu Marek Baránek, ale jeho dělovka končí opět na pozorném Dominiku Pavlátovi. Ten se v posledních chvílích ve svém brankovišti nenudí.
     
    04:52
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Nyní už domácí tlak přinesl kýžené ovoce. Jiří Ondrušek poslal puk k levému hrazení a tam k pořádné ráně napřáhl TOMÁŠ DUJSÍK. Jeho pokus se pak zastavil až v síti u protější tyče a domácí Olomouc tak jde do vedení a otevírá účet zápasu – 1:0. Asistence: Jiří Ondrušek a Rostislav Olesz.
    04:52 Tomáš DUJSÍK - 1:0
     
    05:12
    Hosté se hned po inkasovaném gólu dostali do útočného pásma a snažili se najít rychlou odpověď, ale jejich akce byla neúspěšná. Na druhé straně střílel Ondrušek, ale jeho pokus šel mimo tři tyče.
     
    05:50
    Zakázané uvolnění Plzně a hra se stěhuje zase před Dominika Pavláta. Buly bude vhozeno po jeho pravé ruce.
     
    06:11
    Ludwig Blomstrand srazil další pokus domácích do bezpečí, kotouč pak kryje Dominik Pavlát a hra je zastavena. Na programu pak je první komerční přestávka tohoto duelu.
     
    07:09
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Jan Schleiss – 2 min., vysoká hůl.
     
    07:32
    Jako první mají k dispozici přesilovou hru domácí hráči a mají šanci své vedení navýšit. Hosté se ale hned dostali na kotouč a posílají ho až před Jana Lukáše. Šetří tak cenné vteřiny.
     
    08:10
    Na hranu brankoviště dostal přihrávku Jakub Orsava, ale na Dominika Pavláta nevyzrál. Následně pak se netrefil zblízka stejný hráč a hostující brankář má puk ve své moci.
     
    08:57
    Z první pálil David Škůrek a jeho dalekonosná střela se zastavila u Pavláta, kde mu pomohla jeho obrana. Následně pak se Plzeň znovu osvobozuje a tohle oslabení už zřejmě zvládne bez úhony.
     
    09:09
    Hosté jsou v plném počtu.
     
    Lukáš Kucsera poslal dobrou přihrávku na Rostislava Olesze, druhý jmenovaný celou akci ještě chtěl vyšperkovat pasem na Lukáše Anděla, ale ten na kotouč nedosáhl. Tuhle akci tak domácí překombinovali.
     
    10:42
    Ludwig Blomstrand u brankoviště hledal zpětnou přihrávkou Langa, ten poté vystřelil na částečně odkrytou klec, ale nakonec se neprosadil
     
    11:15
    V další šanci se ocitl Jakub Orsava, na pravé straně střílel na Pavláta, ten si připisuje další důležitý zákrok.
     
    11:20
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    HL – příliš mnoho hráčů na ledě, odpyká David Kvasnička.
     
    11:43
    Další početní výhoda pro Olomouc. Podaří se nyní domácím tuto využít?
     
    12:43
    Domácí se dostali zpět na kotouč a zavezli ho zpět do útočné třetiny, ale ten obrana Plzně vypíchla a hned nasměrovala do neutrální zóny.
     
    13:12
    A další výhoz puku ven z pásma a další oslabení hostů tak zůstane opět bez ztráty kytičky.
     
    13:20
    Hosté v plném počtu.
     
    13:32
    Další komerční přestávka.
     
    13:53
    Mertl viděl volného Rekonena, ale nestačil zpracovat puk a přihrávka tak na druhého jmenovaného nakonec vůbec nešla.
     
    14:40
    Další akce Olomouce, do akce musel obránce Vladimír Kremláček, který nepustil soupeře do přesnějšího zakončení. Ale nadále se domácí drží před Pavlátem.
     
    15:26
    Další pokus, který vyslal Michal Kunc, ale hosté se dokázali opět ubránit. A poté se dostali do akce hosté, ale Lukáš Kaňák díky obraně domácích nevystřelil.
     
    16:20
    Ofsajd Olomouce, puk mají hosté a ještě se pokoušejí dostat před branku Jana Lukáše, kde by ho mohli ohrozit a případně se pokusili o vyrovnání.
     
    16:50
    Ovšem David Škůrek sebral soupeři puk, do akce se řítili domácí dva na jednoho a u branky Pavláta zakončoval jeden z domácích, ale puk mu přeskočil čepel a nebylo z toho nic.
     
    17:49
    Mertl z úhlu vyslal pokus na Lukáše, ale ten se zaskočit nenechal. Následně pak domácí posílají puk do neutrální zóny.
     
    18:17
    Další zákrok Dominika Pavláta, který vychytal Lukáše Anděla, jenž byl ve velké šanci. Jeho zakončení z bekhendu na pravé straně plzeňský brankář zneškodnil levým betonem!
     
    18:37
    Ludwig Blomstrand přišel ve střední třetině o kotouč a ten mají zase Olomoučtí, jenž se vrací zpět na opačnou stranu kluziště.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:26
    Vyloučení v týmu HC Olomouc:
    Jakub Orsava – 2 min., hákování.
     
    19:50
    Hosté se usadili v pásmu domácích a ještě zakončili, ale nakonec se domácí ubránili.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je minulostí. V ní se v páté minutě ujali vedení domácí hráči, které do vedení poslal jedovkou od hrazení Tomáš Dujsík. Olomoučtí měli pak další tlak, ale hosté to ustáli. I oni se dostali do šancí, které ale k vyrovnání nevedly. Nevyužité z jejich strany zůstaly i přesilové hry. Uvidíme, co nám nabídne druhá třetina, která začne přibližně v 17:51.
     
    Střely na branku: 12 – 3
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:22
    Od modré čáry pálil Petr Zámorský, ale nedokázal překonat Jana Lukáše. Následně pak se zrodila další akce hostů, tu už ale Jan Lukáš zastavil a drží puk ve své moci.
     
    20:59
    Hezky sehraná kombinace hostů, na jejím konci byla Hrabíkova střela, ale kotouč za brankáře Olomouce nedostal.
     
    21:26
    Olomouc je v plném počtu.
     
    21:48
    V tlaku hosté pokračovali dále, Marek Baránek to zkusil švihem, ovšem znovu se olomoučtí hráči ubránili a posílají touš okamžitě ven z obranného pásma.
     
    22:30
    Aleksi Rekonen střílel z pravého kruhu a jeho rána byla sražena do bezpečí. Nicméně hosté zvyšují svůj tlak a prahnou po vyrovnání.
     
    23:25
    Nyní o sobě opět dali vědět domácí, kteří se rozestavěli v soupeřově teritoriu, ale nakonec Dominika Pavláta vůbec neohrozili.
     
    24:26
    Vhazovalo se po levé ruce Jana Lukáše, Plzeň si tak prodloužila pobyt v útočném pásmu. Ale během chvilky o puk přišla a s ním na druhou stranu míří Silvester Kusko.
     
    25:12
    Zámorský nahodil puk před branku a na teč si sjížděl Petr Kodýtek, ale skákavý kotouč dobře nezpracoval a domácí si tak mohli oddychnout.
     
    25:42
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno, začíná se tedy znovu od začátku. Adam Dvořák přenechal puk TOMÁŠI MERTLOVI, který si sjel do pravého kruhu a odtud pak z bekhendu poslal kotouč k bližší tyči a našel tam volnou skulinku. Puk tak končí za Lukášem a ten přichází o čisté konto – 1:1. Asistence: Adam Dvořák a Lukáš Kaňák.
    25:42 Tomáš MERTL - 1:1
     
    27:11
    Tomáš Černý dostal pas od Dujsíka a prvně jmenovaný pak vyslal nepříjemnou střelu směrem na Dominika Pavláta. Ale nepřekonal ho. Hra je přerušena a následuje další komerční přestávka.
     
    28:18
    Proti střele Davida Škůrka se postavil Dominik Pavlát, jenž si zapisuje další zákrok a nechává raději hru zastavit. Vhazovat se tak po chvilce bude před jeho brankou.
     
    28:44
    Zámorského střelu se snažil těsně před Janem Lukášem snažil dorážet Kryštof Hrabík, ale znovu olomoucký gólman odolal.
     
    29:21
    Hosté po vyrovnání notně ožili a je jich plné kluziště. Před chvílí si vypracovali další šanci, ale zatím z toho druhý gól nebyl. Nicméně teď opět drží pásmo a operují před Lukášem.
     
    30:02
    Nahodil se pokusil o střelu skrze obránce hostů Lukáše Kaňáka, ale to se mu nepovedlo. A teď jsou na puku zase hosté z Plzně.
     
    30:46
    Polovina základní hrací doby je pryč, na ukazateli skóre na olomouckém zimním stadionu svítí stále nerozhodný stav.
     
    31:08
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Tomáš Mertl – 2 min., krosček.
     
    31:15
    Hosté se po vhazování ve svém teritoriu dostali na puk a hned ho odpálili až před branku Jana Lukáše, Olomoučtí tak musejí do akce z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    31:57
    Hosté se dobře brání a dvakrát po sobě dokázali vyhodit kotouč daleko od branky Dominika Pavláta.
     
    32:45
    Nyní se domácí usadili v hostujícím teritoriu, ale nedaří se jim využít početní výhodu. Po ráně Řezníčka se k puku dostali hosté a opět vyhazují.
     
    33:08
    Plzeň je v plném počtu.
     
    33:16
    Na řadě je další komerční přestávka.
     
    33:36
    Z levé strany vyzkoušel pozornost Jana Lukáše Sebastián Malát, ale domácí brankář si poradil a jeho střelu zneškodnil.
     
    34:32
    Hosté zavezli kotouč do útočného pásma, chvíli tam pobyli, ale nakonec se k žádné střele před Janem Lukášem nedostali.
     
    35:26
    Martin Vitaloš nahodil puk před branku Lukáše a těsně před ním zvedl puk jeden z hostů, ale domácí brankář natáhl lapačku a poté do ní touš ukryl.
     
    35:58
    Jan Schleiss s Petrem Kodýtkem byli u zrodu další akce Plzně, ale Lukáš znovu uhájil své brankoviště.
     
    36:37
    Dujsík dostal od Švrčka nahrávku na modrou čáru a prvně jmenovaný vyslal tvrdou ránu, která končí mimo tři tyče.
     
    37:02
    Zakázané uvolnění Plzně a hra se stěhuje zase před Dominika Pavláta, buly po jeho pravé ruce.
     
    37:22
    Tomáš Černý vyslal od modré čáry nepříjemnou tvrdou ránu a tu zastavil pozorný Dominik Pavlát. Před dotírajícími domácími hráči pak raději zastavuje hru.
     
    37:37
    Znovu je hra zastavena, kvůli postavení mimo hru hostů. Buly bude vhozeno ve středním pásmu blíže brance Olomouce.
     
    37:52
    Martin Vitaloš z otočky poslal puk před domácí klec, nikoho před Lukášem neměl na dorážku.
     
    38:16
    Vyloučení v týmu HC Olomouc:
    Silvester Kusko – 2 min., podrážení.
     
    38:24
    V závěru druhého dějství mají k dispozici přesilovou hru hosté a mají tak ideální šanci strhnout poprvé vedení na svou stranu.
     
    38:54
    David Škůrek sebral kotouč u brankoviště a hned ho poslal až před Dominika Pavláta.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:21
    Po další nepřesné střele hostů zakročil Dalibor Řezníček a ten bez čekání vyhazuje kotouč až před Pavláta. Olomouc tak šetří další cenné vteřiny ze své početní nevýhody.
     
    39:51
    Rekonenovu přihrávku srazil Lukáš Klimek do ochranné sítě a je tu ještě přerušení hry. Vhazovat se bude po levé ruce Jana Lukáše.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Tak druhá třetina je minulostí. V ní se hostům povedlo vyrovnat, když se po hezké akci v šestadvacáté minutě z bekhendu prosadil Tomáš Mertl a začínalo se znovu od začátku. Od té chvíle indiáni zabrali a měli mnohdy dobrý tlak před olomouckou svatyní, ale Lukáše nepřekonali. V závěru měli hosté přesilovou hru, kterou ale utnula druhá siréna a dohrají ji tedy v poslední dvacetiminutovce. Bude ale trvat už jen pouhých šestnáct vteřin.
     
    Střely na branku: 18 – 17
     
    Další třetina začne přibližně v 18:46.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:16
    Domácí v plném počtu.
     
    40:20
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí už sice byli v plném počtu, hosté ale ještě drželi útočnou třetinu. A vyplatilo se. Nad levým kruhem se do střely opřel MAREK BARÁNEK a jeho projektil se zastavil až v domácí síti – 1:2. Hosté tak strhávají vedení na svou stranu a poprvé v zápase vedou. Asistence: Petr Zámorský a Petr Kodýtek.
    40:20 Marek BARÁNEK - 1:2
     
    41:38
    Dominik Pavlát likvidoval tvrdou ránu Michala Kunce a podržel svůj tým a jeho těsný náskok.
     
    42:38
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A během chvilky navyšují hosté své vedení a jdou do dvoubrankového náskoku. Petr Zámorský střílel od modré čáry a těsně před Janem Lukášem jeho pokus tečoval šikovně FILIP SUCHÝ a svou první brankou v sezóně tak dává hostům vyšší náskok – 1:3. Asistence: Petr Zámorský a Marek Soukup.
    42:38 Filip SUCHÝ - 1:3
     
    43:01
    Vyloučení v týmu HC Olomouc:
    Silvester Kusko – 2 min., napadení.
     
    43:17
    Další přesilová hra a to je voda na mlýn pro Plzeň, která tak ještě více může svému soupeři odskočit.
     
    43:44
    Michal Kunc se dostal ve vlastním oslabení do samostatného úniku, z levé strany ale Dominika Pavláta nepřekonal, ten tak vyšší náskok svého týmu udržel.
     
    44:24
    Jan Lukáš musel vyrazit puk před sebe, následně čelil dorážce soupeře, ale ani tak nekončí za jeho zády. Hosté ale nadále operují před jeho brankou.
     
    45:01
    Domácí v plném počtu.
     
    45:27
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Marek Baránek – 2 min., hákování.
     
    45:45
    Nyní zase mají šanci domácí v přesilové hře dostat se svému soupeři na dostřel jediné branky. Zatím se ale nemohou dostat do útočného pásma.
     
    46:12
    Jakub Orsava neprošel do zakončení podél pravého mantinelu a hned na to hosté vyhazují puk až před klec Jana Lukáše.
     
    46:44
    Vyloučení v týmu HC Olomouc:
    Lukáš Klimek – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Samuel Bitten – 2 min., hrubost.
     
    47:27
    Hosté jsou v plném počtu.
     
    47:54
    Lukáš Anděl si nabruslil těsně před Dominika Pavláta, ale přízemním pokusem ho nepřekonal. Následně pak to ještě zkusil Jiří Ondrušek, ale i on se neprosadil. Domácí mají nyní tlak a snaží se o kontaktní branku!
     
    49:03
    Na řadě je nyní další komerční přestávka.
     
    49:08
    Další pokus domácích, Pavlátovi puk vypadl, ale skončil vedle jeho branky, takže si mohl na chvíli vydechnout.
     
    49:39
    Hosté získali puk v obranném pásmu a hned ho vyhodili pryč od Dominika Pavláta.
     
    50:37
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    HL – příliš mnoho hráčů na ledě, odpyká Marek Soukup.
     
    50:52
    Filip Suchý získal kotouč a hned ho poslal až před domácí klec. Hosté tak šetří cenné vteřiny ze své početní nevýhody.
     
    51:25
    Domácí se už zase zpátky nastěhovali do pásma hostů, kde se u brankoviště snažil prosadit Lukáš Nahodil, ale srazil se s Baránkem a skončil v síti hostů. Branka byla posunuta a je nutné ji usadit zase zpátky.
     
    52:00
    Další výhoz puku hosty až před branku Olomouce a indiáni se opět osvobozují. Následně pak se domácí vystavili postavení mimo hru a ta se stěhuje do středního pásma.
     
    52:37
    Plzeň je v plném počtu.
     
    53:11
    Na řadě je další komerční pauza.
     
    53:45
    Petr Zámorský si nabruslil na pravou stranu a z vrcholu pravého kruhu pak vyslal táhlou střelu, kterou zastavuje pozorný Jan Lukáš a následně nechává hru zastavit.
     
    54:01
    Po něm to na levé straně zkusil také Michal Houdek, ale jeho pokus se také neujal.
     
    54:31
    Jakub Orsava nahodil puk před branku pro Silvestera Kuska, ale druhý jmenovaný se těsně před Dominikem Pavlátem neprosadil.
     
    55:02
    A Kusko nyní chtěl tečovat pokus Řezníčka, ale i tentokráte kotouč za Pavlátem nekončí.
     
    55:43
    Anděl objel branku a dostal se před Pavláta, puk poslal spoluhráči, ale ten mířil nepřesně.
     
    56:19
    Hosté se pod tlakem Olomouce dostali na kotouč a z vlastního obranného pásma ho vyhazují na zakázané uvolnění.
     
    56:23
    Jakub Orsava pálil na branku Plzně, ale Dominik Pavlát natáhl ruku a kotouč ukryl do lapačky. Hned na to nechal raději hru přerušit. Buly po jeho pravé ruce.
     
    56:40
    Další atak hostující klece, Plzeň to ustála a poté vytáhla kotouč až před branku Olomouce. A snaží se přidat definitivní pojistku.
     
    57:13
    Zakázané uvolnění Plzně a Olomouc zadarmo získala útočnou třetinu.
     
    57:13
    Oddechový čas pro tým HC Olomouc.
     
    57:13
    Jan Lukáš je na střídačce a domácí to zkusí se šesti bruslaři v poli.
     
    57:22
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hned po buly v pásmu hostů vyhodil kotouč Jan Schleiss směrem na prázdnou domácí klec. V tu chvíli nabral ADAM DVOŘÁK velkou rychlost a kotouč dojel a následně pak ho usměrnil do prázdné olomoucké svatyně – 1:4. Pečetí tak dnešní tříbodový zisk pro plzeňské indiány. Asistence: Jan Schleiss.
    57:22 Adam DVOŘÁK - 1:4
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:52
    Zápas se už jen dohrává, puk mají domácí a ještě se snaží alespoň přidat jeden gól, hosté si ale svůj tříbrankový náskok pečlivě hlídají.
     
    59:25
    Za vlastní brankou sebral puk Marek Soukup a pomalu ho ještě dostává před domácí klec.
     
    59:51
    A už se nic nestane, hosté odklepávají poslední vteřiny duelu a je nad slunce jasné, že zapisují tři body do tabulky.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Hosté ve třetí třetině vsítili další tři góly, ten poslední do prázdné domácí klece a zajistili si tak na ledě soupeře všechny body. Olomouc sice brzy vedla, ale další góly nepřidala a tentokráte zůstává bez zisku jediného bodu.
     
    Střely na branku: 31 – 29
     
    Dnešní utkání sledovalo 4335 diváků.
     
    Díky za pozornost a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit opět na shledanou. (19:28:20)
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 5. Dujsík (Ondrušek, Olesz) – 26. Mertl (A. Dvořák, Kaňák), 41. Baránek (Zámorský, Kodýtek), 43. Suchý (Zámorský, Soukup), 58. A. Dvořák (Schleiss)


    HC Olomouc: Lukáš (Maláč) – Dujsík, Ondrušek (C), Škůrek, Švrček, T. Černý, Řezníček, Rutar – Orsava (A), Kusko, J. Káňa (A) – Navrátil, Nahodil, Klimek – Bambula, Menšík, Kunc – Kucsera, Anděl, Olesz.
    Trenér: Jan Tomajko

    HC Škoda Plzeň: Pavlát (Mi. Svoboda) – Baránek, Zámorský, Kremláček, Vitaloš, Houdek, Kaňák, Kvasnička – Schleiss (C), Kodýtek (A), Hrabík – A. Dvořák, Mertl (A), Rekonen – Blomstrand, Malát, Lang – Suchý, Soukup, Bitten.
    Trenér: Petr Kořínek

    Rozhodčí: Obadal, Stano – Gebauer, Axman

    Diváci: 4335
    thejrc.org