Edmonton – St. Louis 0:2 (kon.) | Ottawa – Arizona 6:2 (kon.) | Winnipeg – Toronto 1:4 (kon.)
Montreal – Dallas 2:5 (kon.) | Washington – Los Angeles 4:3 (kon.) | Columbus – Pittsburgh 3:6 (kon.)
Tampa – NY Islanders 5:3 (kon.) | Nashville – Philadelphia 1:3 (kon.) | Vancouver – Buffalo 1:5 (kon.)
Vegas – Colorado 2:3 (kon.) | Calgary – Carolina 3:2 (po pr.) | Chicago – Seattle 5:4 (kon.)
Detroit – Anaheim 5:1 (kon.) | NY Rangers – Columbus 1:5 (kon.) | Florida – NY Islanders 3:2 (kon.)
konec
Montreal Canadiens
2:5 (1:1, 1:3, 0:1)
Dallas Stars
Neděle 23.10.2022, 01:00 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    46:53 Joe PAVELSKI - 2:5
     
    46:53
    Dallas právě vstřelil branku!
    Lundkvist vyslal z vlastního obranného pásma dlouhý pas až na útočnou modrou, kde Hintz protečoval touš za obranu Montrealu na JOEA PAVELSKÉHO, který neměl rychlost, jenže oba vracející se hráči Habs doslova proklouzali kolem útočníka Dallasu a kotouč ani nijak nezasáhli, a tak díky tomu zkušený hráč mohl zkompletovat svůj hattrick. Asistence: Roope Hintz, Nils Lundkvist.
    39:44 Esa LINDELL - 2:4
     
    39:44
    Dallas právě vstřelil branku!
    V samotném závěru druhé části hosté opět odskakují na rozdíl dvou branek! Stars vyhráli souboj v rohu útočného pásma a Dellandrea nakonec přihrál ESU LINDELLOVI na střed, odkud jeho první střelu Allen ještě vyrazil, ale puk se znova dostal k finskému obránci a jeho druhý pokus už skončil v domácí síti. Asistence. Ty Dellandrea.
    35:58 Arber XHEKAJ - 2:3
     
    35:58
    Montreal právě vstřelil branku!
    Habs snižují na rozdíl jediné branky! Kotouč se dostal na modrou čáru k ARBERU XHEKAJOVI, jehož nahození Oettinger vůbec neviděl kvůli bojující dvojici před ním a díky tomu kotouč skončil až v bráně Dallasu. Asistence: Sean Monahan, Nick Suzuki.
    24:31 Jason ROBERTSON - 1:3
     
    24:31
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars využívají přesilovou hru! Tak to byla parádní kombinace hostujících hokejistů, když Pavelski přihrál puk na pravou stranu Robertsonovi, který si následně kotouč ještě narazil s Bennem a JASON ROBERTSON následně už svou překonal bezmocného Allena. Asistence: Jamie Benn, Jason Robertson.
    20:19 Joe PAVELSKI - 1:2
     
    20:19
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars se bleskově dostávají znova do vedení! První formace Dallasu se hned nacpala do svého útočného pásma, kde Hintz nakonec nahrál zpoza klece mezi kruhy JOE PAVELSKÉMU, který se trefil přesně k pravé tyči domácí klece. Asistence: Roope Hintz.
    15:35 Mike HOFFMAN - 1:1
     
    15:35
    Montreal právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté se dočkávají vyrovnání, když se Habs dostali do rychlého protiútoku, kde ještě Evansovu střelu Oettinger dokázal vyrazit před sebe, jenže k puku se následně dostal MIKE HOFFMAN, jenž už překonal ležícího brankáře Dallasu. Asistence: Jake Evans, Arber Xhekaj.
    04:24 Joe PAVELSKI - 0:1
     
    04:24
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars využívají přesilovou hru! Benn přihrál před bránu JOE PAVELSKÉMU, který se vůbec nedíval za sebe a bekhendem poslal puk pod břevno domácí klece. Asistence: Jamie Benn, Jason Robertson.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 16. Hoffman (Evans, Xhekaj), 36. Xhekaj (Monahan, Suzuki) – 5. Pavelski (Ja. Benn, J. Robertson), 21. Pavelski (Hintz), 25. J. Robertson (Ja. Benn, Pavelski), 40. Lindell (Dellandrea), 47. Pavelski (Hintz, Lundkvist)


    Montreal Canadiens: Allen (Montembeault) – Guhle, Savard (A), Harris, Kovacevic, Xhekaj, Wideman – Caufield, Monahan, Suzuki (C) – Dadonov, Dvorak, Gallagher (A) – Drouin, Dach, Jos. Anderson – Pitlick, Evans, Hoffman.
    Trenér: Martin St. Louis

    Dallas Stars: Oettinger (Wedgewood) – Heiskanen (A), C. Miller, Lindell, Lundkvist, Hakanpää, R. Suter – J. Robertson, Hintz, Pavelski (A) – Marchment, Seguin, Gurjanov – Ja. Benn (C), W. Johnston, Dellandrea – Faksa, Glendening, Kiviranta.
    Trenér: Peter DeBoer

    Rozhodčí: Joannette, Blandina – Berg, Fournier

    Diváci: 21 105
    thejrc.org